Egyszínű rádiós LED szalag vezérlő távirányítóval

Egyszínű rádiós LED szalag vezérlő távirányítóval

Egyszínű rádiós LED szalag vezérlő távirányítóval. Prémium a LED szalag vezérlésben!


Kapego rádiós led szalag vezérlő és fényerőszabályozó szett egyszínű szalagok vezérléséhez. Az egyszínű szalag színe nem korlátozza a felhasználhatóságot, használhatsz fehér és bármilyen egyszínű színes LED szalagot. Rendkívül megbízható LED vezérlés 15A  terhelhetőségű nagy áramú  kimenettel, legfeljebb 360W teljesítményű terhelhetőséggel. A legtöbb nagy áramfogyasztású szalag vezérlésére kiválóan alkalmas. A rádiós jelátvitel nem korlátozza a vezérlő elhelyezését, nem kell rálátás a távirányító és a vezérlő között, mint az infra szabályozóknál, így nagyon rugalmas kiépítési lehetőséget biztosít. A Kapego vezeték nélküli rádiós vezérlők széles körben felhasználhatók. Legjobb választás a LED világítási projektekhez. A vezérlő használható beltéri és kültéri szalagokkal is. 


Előnyök:


  • Legfeljebb 180W 12VDC LED szalagok vezérlése esetén,
  • Legfeljebb 360W 24VDC LED szalagok vezérlése esetén,
  • Master és Slave üzemmód, a vezérlők CAT5 vezetékkel összeköthetők egymással, felfűzhető és címezhető rendszert alkothatnak, így akár 100m-re is lehetnek egymástól,
  • Memória! Áramkimaradás esetén megtartja az utolsó beállított viszonyokat,
  • Különböző beépített effektek, 
  • Több vezérlő vezérelhető egy darab rádiós távirányítóval,


Általános adatok
SKU EHKA843022
Garancia (év) 2
Csatornák száma 1
Elektromos adatok
Névleges feszültség (V) 12-24VDC
Névleges teljesítmény (W) 180-360W
Terhelhetőség (A) 15A
Jellemzők
Szín Fekete
Átviteli adatok
Átvitel típusa Rádiófrekvenciás
Környezeti adatok
IP védelmi szint IP20
Méretek
Szélesség (mm) 52
Hosszúság (mm) 110
Magasság (mm) 20

KAPEGO - Minőség és megbízhatóság a LED szalag vezérlésekben!

 

A Kapego vezérlők számos lehetőséget kínálnak a világítási projektek területén. A vezérlők nagy rugalmasságban telepíthetők beltéren és kültéren is. A Kapego LED szalagokkal kombinálva lakossági otthoni, kisvállalati és ipari, közterületi projektekben is a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb design és fővilágításokat valósíthatod meg. 

 

Rugalmasság - Valósítsd meg elképzelésed!

 

A Kapegó kínálata mindenben támogat téged, amihez az EnergiaHáza további tervezéssel és támogatással, de akár kivitelezéssel is segtíségedre van. Mindegy, hogy elképzelésedet beltéren vagy kültéren szeretnéd megvalósítani, a Kapego minden megoldásra kínál egy megfelelő terméket. A termékkínálatban megtalálod az egyszínű szabályozókat, amivel a fehér vagy a színes szalagokat tudod működtetni. A további portfólióban rendelkezésedre állnak a többszínű szalagokhoz fejlesztett termékek, mint a CCT - változtatható fehér fényekhez szükséges termékek, az RGB és RGBW LED szalagokhoz szükséges termékek, amivel a designosabb világításokat valósíthatod meg. Nem feledkezett meg a Kapego a zenei sítlusodról sem, ugyan úgy, ahogy a bárokról, bulikról és egyéb zenei projektekről. A kínálatban széles skálában találsz DMX vezérléseket, pultokat, fali és egyéb távirányítókat. A sok rugalmasság mellett olyan szerelési megoldások is rendelkezésedre állnak, amit más rendszerekkel nem biztos, hogy meg tudsz valósítani.   

 

Kiépítés korlátok nélkül!

 

A rádiós átvitelnek köszönhetően a vezérlőt bárhol elhelyezheted egy szekrényben, szerelődobozban vagy az álmennyezet felett. DMX eszközöket egyszerűen csatlakoztathatod a zenei pultokhoz vagy kompatibilis termékekhez. A rádiófrekvenciás megoldás nem szab korlátokat, mint az infa vezérlők esetében azok mindig problémába ütköznek. A kapego termékeknél a vezérlők és a távirányítók távolsága akár 20 méter is lehet rálátás nélkül. Valósíts meg egyedi szabályozásokat, vezérléseket még nagyobb területen! A Kapego vezérlőkkel olyan LED szalag szabályozásokat tudsz megvalósítani, amely akár több tíz vagy több száz méternyi egyidejű vezérlést igényelnek. A vezérlők lehetnek Master és Slave egységek, amit egymástól 100 méterre is telepíthetsz. A Master és a Slave eszközöket CAT5 vezetékkel tudod összekötni. 

 

Robusztusság

 

A termékek nem csak esztétikusak és designosak, de kialakításuk a legmegbízhatóbb technológiákat tükrözik. A fali vezérlők, DMX pultok, távirányítók kilakítása az ergonómikuság mellett időtálló és minőségi anyagokból készülnek. A vezérlők kopakt méretűek, hosszú távú megbízhatóságukat a minőségi ipari elektronikai alkatrészek és erős fém ház jellemzi, míg a LED szalagok bekötéséhez könnyen szerelhető sorkapcsokkal rendelkeznek.

 

 

  • Cikkszám: EHKA843022
  • Elérhető: Raktáron
  • 28,809Ft
  • Nettó ár: 22,684Ft

Címkék: Kapego, Vezérlő, Dimmer, Rádiós, LED szalag,

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA