29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA

30 éve alkotunk, teszünk és cselekszünk partnereinkért és az emberekért.

 

Az Energia Háza a legtöbb mérési portál alapján 4,9/5 csillagos osztályzatával az egyik legjobbra értékelt áruház. Büszkék vagyunk arra, hogy családi vállalkozásunk a legtöbb vásárlónk és megbízónk számára nem csak a kiváló termékekről és kiszolgálásról, hanem azt ezt követő folyamatos támogatásban is kiváló osztályzattal rendelkezik és megbízható partnerként jelenhetünk meg életükben. A munka nem ér véget az értékesítéssel.  Az Energia háza üzletpolitikája a legjobbnak lenni, törekedni a vevők igényeinek 100%-os kiszolgálására és későbbi támogatására minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal. 1991 óta törekszünk arra, hogy neked a legjobb legyen és ezt éreztessük veled, te legyél a középpont nálunk.

 

Alkotni a tervezésben. Már ebben a folyamatban ügyelünk arra, hogy Téged a leghatékonyabb megoldásokkal lássunk el. Megoldásokat tervezünk az elektromosságban az egyszerű és legjobb ár/érték arányú rendszerek és hálózatoktól a teljesen automatizált intelligens szolgáltatásokat biztosító lakossági és ipari méretű épületeket is magában foglalva. 

 

Tenni a kiváló termékekért.  Termékkínálatunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a prémium márkák és megoldások felé. Célunk, hogy csak olyan termékeket kínáljunk számodra, amely hosszú távon szolgálja igényedet a választott megoldásokban. Ha ránk hallgatsz időt takarítasz meg. Támogatási rendszerünk az őszinteségre épül, mindig a legjobb terméket és szolgáltatást kínáljuk számodra az adott megoldáshoz. Csak azokkal a termékekkel kereskedünk, amelyek rendelkeznek a megfelelő minősítésekkel, van megfelelő gyártói és általunk biztosított garanciális hátterük. Kínálatunkban a legtöbb energetikai igényedre találsz megoldást. Portfóliónkban megtalálhatod a LED világítás és közvilágítás, a villanyszerelés, az elektromos töltőberendezések, napelemes rendszerek, klímaberendezések széles kínálatát. 

 

Cselekedni. Nem csak webáruház vagyunk, hanem egy jól felépített és megbízható partner a komplex megoldásokban. Amit a tervezéssel megalkotunk számodra, azt képesek vagyunk kézzel fogható élménnyé varázsolni úgy,  ahogyan az elképzelted bármikor. Nincsenek korlátok számunkra. Jól működő szerelői hátterünkkel a legnagyobb projekteket is lebonyolítjuk, megépítjük, felújítjuk számodra. Minőségi munkavégzéssel és garanciával a legismertebb önkormányzatoknak, kormányzati szerveknek, multinacionális vállalatoknak és kisboltoknak is megfeleltünk. Otthon vagyunk a közvilágításban, ipari és csarnok világításokban, DALI - DMX - DynaDim és egyéb vezérlésekben, boltvilágításokban, galériák és műtárgy világítások kialakításában, napelemek szerelésében és beüzemelésében, töltőállomások és hálózatok létesítésében.  

Az Energia Háza végezte a Corvin irodaházak auláinak világítási rekonstrukcióját. A rekonstrukció során fényforrásokat cseréltünk és lámpatesteteket szereltünk fel.
- Corvin Corner Beszállítás és Kivitelezés
A Rossmann Drogia boltok alapvilágítási rekonstrukcióját 2018-tól végezi az Energia háza. A projektben 10000+ lámpatest beszállítását és szerelését végeztük.
- Rossmann Magyaroszág Beszállítás és Kivitelezés
Biatorbágy Önkormányzata munkatársai 2017-ben keresték fel az Energia Háza munkatársait. Az önkormányzat részére lámpatesteket szállítunk be.
- Biatorbágy Önkormányzata Beszállítás
Az Állami Számvevőszék az egyik legkedvesebb munkánk. Az impozáns Apáczai Csere János utcában lévő épület üvegkupola termében végeztünk világítás rekonstrukciót. Az intelligens IoL megoldásnak nem volt kihívója az Energia Háza által beszállított és felszerelt technológiája mellett.
- Á.Sz. Beszállítás és Kivitelezés
Kistarcsa Önkormányzata egy újszerű és hosszútávú megoldást keresett a közvilágítás korszerűsítéséhez, bővítéséhez. Az Energia Háza által beszállított és felszerelt lámpatestek 100.000 óra élettartammal és a kiváló paraméterekkel messze felülmúlta a konkurens megoldásokat.
- Kistarcsa Önkormányzata Beszállítás és Kivitelezés

Elektromos tervezés

Elektromos hálózatok tervezése és engedélyeztetése. Egy használható elektromso hálózat ami minden igényt ki tud elégíteni a kezdetekben és a hsználat során is, már a tervező asztalon eldöl. Ma már nem elegendő és nem trend egy villanyszerelő által, terv nélküli kivitelezést megrendelni. A komplexebb és intelligens szerelvények, megoldások magasabb szintű tervezést és szoftveres tudást igényelnek. Nálunk a komplexitás a rendszerekben és a szakmeberek kommunikációjában rejlik 1991-óta.

Kereskedelem

Világítástechnikai és villamosipari termékek, klímaberendezések, elektromos töltők webáruházas és bolti kereskedelme. Akár lakossági vagy kisüzleti, ipari felhasználó, megtalálja kínálatunkban a minőségi termékkínálatot. LED termékeink és webáruház rendszerünk számos kedvezményt nyújt vásárlók, törzsvásárlók és kivitelezők számára. Válogasson a webes és katalógus termékeinkből vagy kérje szakértőnk segítséégt és árajánlatát.  

Napelemes rendszerek

Megújuló energiás napelems rendszerek komplex generál tervezése és kivitelezése 50KW-1000KW teljesítményhatárokban. Tervezés mellett a kivitelezési feladatot is ránk bizhatja igény szerint komplex ügyintézéssel. Rendszereinket a legújabb SMART technológiás cellák és Huawei inverterekkel tervezzük. Nagyobb rendszereknél távfelügyeleti lehetőséget biztosítunk, hogy a rendszer felügyelet állandóan követhető maradjon. 

Gyártás

Egyedi és sorozatgyártott lámpatestek gyártása. Duplázza meg megtakarítását minőségi lámpatestjeinkkel. Válassza az ipari és kisüzleti megoldásokhoz fejlesztett felsőkategóriás beszállítóinktól származó alkatrészekből készülő prémium minőségű lámpatestjeinket akár 160lm/W lámpaszintű kimenő fényáram hasznosításával! Több mint 100 félem egoldást biztosítunk az üzlettér világítástól a közvilágításig 100.000 óra élettartam garanciával. Alkatrész beszállítóink: Philips, Tridonic, Osram

Kivitelezés

Termékeinket igény szerint beépítjük Európa teljes területén, hazai képzett személyi erőforrással. Projektjeinket megszervezzük, finanszírozzuk és igény esetén ESCO és Szolgáltatói finanszírozást is biztosítunk. Végeztesse velünk világítástechnikai projektjeit kedvezőbb feltételekkel és minőségi termékek beépítésével már 22 hónapos megtérüléssel. Kivitelezéseinkhez átlagosan 22 fővel állunk rendelkezésére. 

Szaktanácsadás, Audit, Mérés

Szakmai eseti és folyamatos szaktanácsadás, üzemeltetés és rendszerfelügyelet szervízszolgáltatással. Válallkozása mindenben meg kell feleljen a hazai és nemzetközi elvárásoknak, trendeknek  és jogszabályoknak. Ebben adunk folyamatos segítséget Önnek, a jogszabálykövetésben, tervellenőrzésben, ÉV és villámvédelmi mérések és jegyzőkönyvek készítésében. Nincsen tisztában a megtakarításokkal? Auditot végzünk a világítási rendszeren, felmérjük és ajánlatot adunk egy korszerűsítésre. 

 

Franchise - Csatlakozz hozzánk!

 

Elindítottuk Franchise üzleti modellünket, amelyhez már több vállalkozás is csatlakozott és várjuk az újabb jelentkezőket. Elsőként Budapesten az Üllői úton és Miskolcon nyílnak meg kisebb LED világítási árukészlettel partner boltjaink, majd ezt követi hamarosan Budapest II. kerületében lévő exklúzív termékek bemutatását célzó ftranchise boltunk nyitása. Boltjainkban átvehetőek lesznek a webáruházas termékrendelések, de személyesen bejelentkezés nélkül is lehet majd vásáolni. A kiszolgálást a szokásos minőségi tanácsadással és verhetetlen árakkal vehetik igénybe meglévő és leendő ügyfeleink. Ha érdekel a Franchise rendszer, vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal!  

 

 

Új lámpák a Corvin Towersben

 

Az Energia Háza már többször kapott megbízást a Futureal cégcsoporttól, ahol minden esetben bizonyította, hogy termékei és szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és kihívásoknak is. A Futureal által megépített impozáns irodaépület komplexumokban most a Lumino-Tech és az EH-Indusry Design közreműködésével gyártott speciális LED-es málysugárzók kerülnek beépítésre. A lámpatestek 5 év garanciával és hazai gyártással készülnek kizárólag az EU-ban gyártott alapanyagokból. 

 

Eddig 79 Rossmannban végeztünk

 

A III. ütemben is teljes gyorsasággal haladunk a boltok kivitelezésével. 20 munkanap alatt 45 bolttal végeztünk a fővilágítások cseréjénél. A projekt végrehajtásában átlagosan 22 szakemberünk vesz részt a helyszíni szerelésekben és egy idejüleg átlagosan 3-5 helyen vagyunk jelen. Az Energia Háza az ÉVISAT kft- megszokott precizításával tervezi meg a helyszíneket és végzi el a feladatokat első osztályú minőségben. Továbbra is ügyelünk a szelektív hulladékgyűjtésre és a visszaszállításra, megsemmisítésre. E tekintetben már közel járunk a 8 tonna hulladékkezeléshez és 6000 dartab visszagyűjtött fényforrás megsemmisítéséhez. 

Országház villamos tervezése

 

Az országház a világ egyik legszebb épülete, az ország központja és egyben legnagyobb turísta látványosságunk is. Az épület korszerűsítése és felújítása sok évbe került, de folyamatosan vannak beltéri munkálatok, amelyben szükséges az elektromos hálózatok felújítását megelőző tervezési feladat. Vezető tervezőnk alakulásunk óta tervezi és kíséri végig az épületben lévő tervezési tevékenységet. Megbízásaink 2019-ben is folytatódnak. 

Újabb prémium márkák

 

Termékkínálatunk újabb prémium márkákkal bővült. Idén disztribútori szerződést kötöttünk az EGlO, Sylvania és a Beghelli márkák képviseletére. Az EGLO közismert a lakossági és kisüzleti lámpáiról, de számos terméke már képviselteti magát az ipari és irodai kategóriában is. A Sylvani és a Beghelli termékei szintén a lakosságtól az ipri megoldásokig kínálnak LED égőket, LED paneleket, EXIT lámpákat, csarnokvilágításokat és intelligensebb megoldásokat. 

EH megoldások - Internet of Lighting

 

A korábbi ipari világításokban probléma, hogy az energia- megtakarítást gyakramn a fényforrások csökkentésével oldották meg. Ilyen a közvilágítási rendszer, a parkoló világítások egy nagyobb része is. Itt egy ledesítés nem jelent akkora megtérülést, hogy érdemes lenne különböző ESCO és más finanszírozásról beszélni. Az ilyen problémákra adunk intelligens világítási megoldásokat, amelyek akár lokálisan vagy autonom működhetnek vagy közvetlenül az internetre kapcsolhatóak. MEgoldásunkat nem csak az általunk forgalmazott ipari megoldásokban hanem saját hazai gyártású lámpatestjeinkben is elérhetővé tettük. Az ilyen lámpatestek képesek a megfelelő világítási értékek mellett további energia-megtakarítást elérni, miközben megétrülésük már külső banki forrással is finanszírozható. 

Az Energia Háza egy újonnan bevezetett márkanév az ÉVISAT kft. történetében, amely kiemelkedően jól működő szakmai alapú ügyfélszolgálatáról, szakmai tanácsadásáról, felkészültségéről és kiváló termékeiről ismert. A márka 2016 évi alapítása óta a kereskedelmi és projekt ágazatok egyre ismertebbek a B2C és B2B offline és online piacokon, de számos projekt fűződik ugyanakkor a kormányzati és önkormányzati megrendelésekhez is. Vevőink elégedettségét mind magunk és erre szakosodott online és pénzügyi cégek is mérik, amelynek hitelessége mindenki számára nyíltan elérhető. Az Energia Háza büszke a számaira, így az ÉVISAT kft szakmai hátterének 1991-es alapítására, amely a legnagyobb különbség és érték egy nálunk partnerré váló vevő számára. Forgalmi adataink az egyik legdinamikusabban növekedő kkv. a szakmában, amit referenciáink és megrendelőink véleményei is megmutatnak. Ez a növekedés a hazai GDP-vel és az online kereskedelemmel is arányos és évente legkisebb eléri a 3,6x-os, legnagyobb a 14x-es növekedési mutatót a legtöbb területen, mint a forgalom, beruházások, fejlesztések, raktárkészeltek, ügyfelek száma, projektek és értékeinek a számossága. Vevői értékelések alapján a Google 5/4,9-es száma minden vevőnk számára biztosítja az elégedettséget és a bizalmat. Tapasztalatunkat összeszedve ma már egy vállalkozási csoportot építve állunk vásárlóink, érdeklődőink rendelkezésére Budapest zöld negyedében a Banktech Centerben. 

"100% korrekt hozzáállás, jó fej tulajok és kollégák, mindent az ügyfélért és sok nevetés! Eddig mindent beszereztek, betartottak a határidőket és rugalmasan cserélték az árut, ha benéztem, szakmailag szinten piros pont, elmondod, mi a célod és összerakják neked, ami led, fény, abban képben vannak!"
- Bukta Szilárd
"Hatalmas választék LED világításhoz szükséges termékekből. Jól felkészült személyzet, udvarias, barátságos kiszolgálás. Kiváló webes felület. Ajánlom!"
- Gerlai György
"Nagyon jó emberek dolgoznak itt, segítőkészek, rugalmasak, kedvesek."
- Fauszt László
"Rendkívül kedves és alapos kiszolgálás. Ha a későbbiekben is LED-et szeretnék venni, biztos őket választom."
- Kocsis Balázs
"Nagyon segítőkész, kedves csapat. Ajánlom mindenkinek őket! :)"
- Nagy Richárd

Rólunk Energia Háza