Menu
Kosár

Miboxer DALI

Miboxer DALI

Gyártó: Mi-Light
A MIBOXER DALI LED szalag vezérlő és fényerőszabályozó egyszínű single color LED szalagokhoz alkalmas termék. A single color, másnéven egyszínű LED szalagok vezérlése DALI rendszeren keresztül egyszerűbbé válik a nagy kiterjedésű hálózatok, hosszabb LED szalag világítások esetében és a vezérlések, k..
7.717 Ft
Nettó ár:6.076 Ft
Gyártó: Mi-Light
A MIBOXER 5IN1 DALI LED szalag vezérlő 15A terhelhetőségű és a kompatibilis a DALI IEC62386 szabványú termékekkel. A vezérlő minden típusú 12-24VDC feszültségű LED szalaggal kompatibilis, vezérelhetsz vele a DALI BUS-on egyszerű fehér vagy színes LED szalagokat, RGB és RGBW, RGB+CCT LED szalagokat. ..
11.824 Ft
Nettó ár:9.310 Ft
Gyártó: Mi-Light
Egy DALI vezérlésű LED lámpa amiben egyesül a szükséges nappali világítás és a hangulati fények egyben. A Miboxer DALI vezérlésű kerek LED panel mélysugárzó lámpa alkalmas nagyobb családi házak, villák, hotelek, bárok, irodák, üzletek, szórakozóhelyek és ipari megoldások fővilágításának és hangulatv..
19.635 Ft
Nettó ár:15.460 Ft
Gyártó: Mi-Light
MIBOXER DALI BUS Tápegység. Szükséges a DALI BUS vonalak megtáplálásához. ..
12.668 Ft
Nettó ár:9.975 Ft
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer DALI fali kapcsoló és fényerőszabályozó panel érintős 4 csatornás egység a DALI BUS-on lévő LED szalag vezérlők és DALI lámpák ki és -bekapcsolására valamint fényerőszabályozására használható. A DALI BUS adatvonalra a fali kapcsoló 2 vezetéken csatlakozik, a címzését a hátoldalon..
10.156 Ft
Nettó ár:7.997 Ft
Gyártó: Mi-Light
DALI RGB+CCT fali vezetékes vezérlőpanel - MIBOXERA MIBOXER fali panel alkalmas a DALI BUS rendszerű kiépítéseknél RGB+CCT LED világítások szabályozására. A vezérléshez szükséges egy DALI BUS tápegység és egy DALI vezérlőegység is. A DALI egyszerű telepítést és az iparban is bevált jól kezelhető sza..
24.094 Ft
Nettó ár:18.972 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)