Menu
Kosár

IINELS Okos Otthon

Válassza otthonának és üzletének az Energiahaza által forgalmazott minőségi E2M Services, RControl, Serpa, ELKO INELS  okos otthonok, kommunikációs eszközök, riasztórendszerek, Hikvision szereld magad kamerák és kamera  szettek és LOGUS villanyszerelési termékeket. Az okos otthon és intelligens rendszerek kialakításához teljes körű szolgáltatásokkal várjuk, mint a tanácsadás, tervezés, termékek értékesítése, kivitelezési feladatok, rendszer felügyelete és támogatása az átadás utáni időszakokban is. Amennyiben szaktanácsadásra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ittRészletes információkért az okos otthon és intelligens otthonról és intelligens üzletekről a tudástárban olvashat. 

Hikvision kamerák Cube - asztali szereld magad - teljes kínálata az EnergiaHáza web áruházban, ahol a cégcsoportba tartozó VIS Security szolgáltatásait kedvezményesen is igénybe veheti. A kamerákat egyszerűen csak a konnektorba kell csatlakoztatni, majd a belső internetes vagy WiFi hálózaton keresztül azonnal látható a kép a mobiltelefonon. Hikvision kamera szettek esetében a Hikvision Cube kamerákkal és a Hikvision rögzítővel gyorsan és egyszerűen telepítheti saját kamerarendszerét otthon, irodájában., üzletében. A beállításokat laikusak is elvégezhetik, de munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

M2M kommunikációs modemekkel az RControl távfelügyeleti megoldásokat veheti igénybe, nem szükséges drága előfizetéses szolgáltatást alkalmaznia, itt az egyszeri feltöltős roaming szolgáltatást és RControl applikációt biztosító vagyonvédelmi riasztófelügyelet. A modemet munkatársaink telepítik és aktiválják önnek RControl szolgáltatását. A belépési és konfigurálási díj, mindössze az általános szolgáltatási kivonulószolgálatok pár havi díjával azonosak és egyre kedvezőbbek. Az éves díjak Bruttó 15.000 Forint alatt vannak, amely tartalmazza már a komplett adatátviteli roaming szolgáltatásokat, legbiztonságosabb adattárolást és PUSH üzenetek küldését mobiltelefonján lévő RControl programba a valós idejű értesítésekhez.

Inels intelligens okos otthon rendszerrel RF rádiós és vezetékes BUS rendszerű hálózatokat is kiépíthet. Villanyszerelője hiányában munkatársaink készséggel megtervezik és kiépítik intelligens otthonát. Az intelligens otthon nem drágább mint a hagyományos villanyszerelési rendszerek, a kiépítéssel számos költségtől szabadulhat meg, amelyet okos otthon megoldásra Inels termékekre fordíthat. Az okos otthon egyben vezérli és felügyeli ingatlanát, lakásokat, családi házakat, irodai létesítményeket. Segítségével automatizálhatja a hőmérsékleteket, világítási rendszereket, riasztóberendezéseit, kamera rendszereit, kerti automatikákat, mint a garázsok, kertkapuk, öntözőrendszerek és egyedi élmény és évszakokhoz vagy napszakokhoz illeszkedő automatikus beállításokat hozhat létre. A programozásokban és a támogatásban mindig ott van az EenrgiaHáza 26 éves szakmai csapata.

Logus és Gewiss kapcsolócsaládokkal esztétikus és intelligens megoldásokat támogathat vagy egyszerűen olcsón és kedvező ráon szerelvényezheti fel otthonát és ingatlanjait, függetlenül, hogy az intelligens vagy sem. A termékportfólióan mind a Gewiss és Logus gyártmányok nagyon szép megjelenést biztosítanak, rengeteg színválasztékban rendelhetőek, gyorsan telepíthetőek a rugós kialakításoknak köszönhetően.