Rólunk - Energia Háza
Alkotni - Tenni - Cselekedni - 1991 óta


Az Energia Háza a legtöbb mérési portál alapján 4,9/5 csillagos osztályzatával az egyik legjobbra értékelt áruház. Büszkék vagyunk arra, hogy családi vállalkozásunk a legtöbb vásárlónk és megbízónk számára nem csak a kiváló termékekről és kiszolgálásról, hanem azt ezt követő folyamatos támogatásban is kiváló osztályzattal rendelkezik és megbízható partnerként jelenhetünk meg életükben. A munka nem ér véget az értékesítéssel.  Az Energia háza üzletpolitikája a legjobbnak lenni, törekedni a vevők igényeinek 100%-os kiszolgálására és későbbi támogatására minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal. 1991 óta törekszünk arra, hogy neked a legjobb legyen és ezt éreztessük veled, te legyél a középpont nálunk.


Alkotni a tervezésben. Már ebben a folyamatban ügyelünk arra, hogy Téged a leghatékonyabb megoldásokkal lássunk el. Megoldásokat tervezünk az elektromosságban az egyszerű és legjobb ár/érték arányú rendszerek és hálózatoktól a teljesen automatizált intelligens szolgáltatásokat biztosító lakossági és ipari méretű épületeket is magában foglalva. 


Tenni a kiváló termékekért.  Termékkínálatunkat folyamatosan fejlesztjük és bővítjük a prémium márkák és megoldások felé. Célunk, hogy csak olyan termékeket kínáljunk számodra, amely hosszú távon szolgálja igényedet a választott megoldásokban. Ha ránk hallgatsz időt takarítasz meg. Támogatási rendszerünk az őszinteségre épül, mindig a legjobb terméket és szolgáltatást kínáljuk számodra az adott megoldáshoz. Csak azokkal a termékekkel kereskedünk, amelyek rendelkeznek a megfelelő minősítésekkel, van megfelelő gyártói és általunk biztosított garanciális hátterük. Kínálatunkban a legtöbb energetikai igényedre találsz megoldást. Portfóliónkban megtalálhatod a LED világítás és közvilágítás, a villanyszerelés, az elektromos töltőberendezések, napelemes rendszerek, klímaberendezések széles kínálatát. 


Cselekedni. Nem csak webáruház vagyunk, hanem egy jól felépített és megbízható partner a komplex megoldásokban. Amit a tervezéssel megalkotunk számodra, azt képesek vagyunk kézzel fogható élménnyé varázsolni úgy,  ahogyan az elképzelted bármikor. Nincsenek korlátok számunkra. Jól működő szerelői hátterünkkel a legnagyobb projekteket is lebonyolítjuk, megépítjük, felújítjuk számodra. Minőségi munkavégzéssel és garanciával a legismertebb önkormányzatoknak, kormányzati szerveknek, multinacionális vállalatoknak és kisboltoknak is megfeleltünk. Otthon vagyunk a közvilágításban, ipari és csarnok világításokban, DALI - DMX - DynaDim és egyéb vezérlésekben, boltvilágításokban, galériák és műtárgy világítások kialakításában, napelemek szerelésében és beüzemelésében, töltőállomások és hálózatok létesítésében.  Az Energia Háza végezte a Corvin irodaházak auláinak világítási rekonstrukcióját. A rekonstrukció során fényforrásokat cseréltünk és lámpatesteteket szereltünk fel.
- Corvin Corner Beszállítás és Kivitelezés

Elérhetőségeink:


Könnyen elérsz bennünket lokálisan Budapesten belül vagy elektronikus és telefonos elérhetőségeinken. Irodánk a Banktech Center aljában található, ahol gépjárművel is beparkolhatsz a nálunk eltöltött időd erejéig. Gyalogosan számos tömegközlekedési eszközzel, így busszal, villamossal és metróval is elérhető helyen vagyunk a Petzvál József utcában. 


Keress minket az alábbi elérhetőségeinken:


Lokalizáció:    Energia Háza - Banktech Center - Budapest

Címünk:          1119.Budapest, Petzvál József utca 44, földszint,

E-mail:             bolt@energiahaza.hu

Telefon:           +36 70 609 230029 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA