Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben 100W 24V színes és fehér szalagokhoz

Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben 100W 24V színes és fehér szalagokhoz

Vége a bonyolult szerelésnek, kábelezéseknek, mert itt van a Miboxer teljesen új terméke a tápegység és vezérlő egybeépített és szuper keskeny kivitelű terméke. A Miboxer LED tápegység kialakítása miatt kedvelt eszköze a különböző XPS díszlécek, dobozok, mennyezeti XPS szigetek LED szalag szerelésének, mivel keskeny mérete miatt elfér a nagyobb doboz formájú díszlécekben és dobozokban is. Szerelése nagyon egyszerű, mivel a LEd szalag csatlakoztatása után már csak a hálózatra kell kötni és azonnal egy üzemkész, működő rendszert kapunk. Ha a 100 Wattnál nagyobb teljesítmény szükséges, akkor a a kiépítés bővíthető jelerősítővel, így a szerelés továbbra is rugalmas és könnyű marad. A tápegység erős gravitációs szellőzésű fém tokba van beépítve, ami segíti a szellőzést, növeli az élettartamot. A 230V-os betáplálási oldalon rugós csatlakozók vannak, aminek a segítségével gyorsan és biztonságosan lehet a hálózatra kötni a tápegységet. A gyengeáramú LED szalag felőli oldalon sorkapcsos csatlakozók állnak rendelkezésre. A Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben minden fajta 24 Voltos LED szalaggal kompatibilis, azaz közvetlenül csatlakoztatható rá egyszínű fehér vagy színes LED szalag valamint a színkeverős RGB, RGBW és RGB-CCT LED szalagok is. A Miboxer tápegység és vezérlő egységet bármely fali vagy hordozható Miboxer, Mi-Light távirányítóval vezérelheted, szabályozhatod. Építs ki segítségével változtatható fehér fényeket, színes és fehér fényeket vagy ezek teljes full color kombinációját.  A Miboxer LED tápegység és vezérlő kopatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerekkel. Ehhez opcionálisan vásárold meg a Miboxer, Mi-Light Wifi box egységet.

Elektromos adatok
Névleges feszültség (V) 24
Névleges teljesítmény (W) 100
Terhelhetőség (A) 4,5
Fénytechnikai adatok
Színhőmérséklet (K) 5in1
Méretek
Szélesség (mm) 51,5
Hosszúság (mm) 290
Magasság (mm) 29,5

Mi-Light távirányítók és vezérlők feltanítása.

A vezérlők leprogramozása:

Mi-Light vezérlők csoportosítása:

 

 

 

 

Tápegységek méretezése LED szalagokhoz

 

A tápegységek különböző kivitelben, névleges feszültséggel és teljesítménnyel rendelkeznek. Legfőbb tulajdonságuk, hogy a hálózati háztartási 230V-os feszültséget kisebb feszültség szintre, 5V, 12V vagy 24V egyenfeszültségre alakítják át, amelyek így már alkalmasak a LED szalagok és LED szalag vezérlők tápellátásának biztosítására. A különböző tápegységek más-más felhasználási területre és környezeti körülnényekhez alkalmasak. A kisebb lakossági rendszereknél egyszerű műanyagházas kiviteleket használhatsz, aminek a maximális teljesítménye 80W, míg a nagyobb lakossági vagy ipari megoldásoknál, rejtett világításoknál például akár a 600W teljesítményű ipari tápegységek is elérhetőek. A táoegységek szükséges kiválasztásához minden esetben az alábbiakat kell előtérbe helyezni:

 

  • A szükséges teljesítmény,
  • Szerelési környezet,

 

LED szalagok esetében a tápegységek méretezése legalább 20%-os tartalékkal történik. A számolási folyamat egyszerű: LED szalag méterenkénti teljesítménye (W) X (szorozva) a szükséges LED szalag hosszával. Példával 10 méter RGB5050/30, azaz méterenként 30 LED -et tartalmazó RGB színes Dekor LED szalag méterenként 4,8W-ot fogyaszt. A 10 méter 10X4,8=48W összesen. Ehhez 48W X 1,25 (20%) teljesítmény szükséges, ami összesen  60W. A telepítéshez legalább egy 60W-os tápegység szükséges. Ez a számolási rendszer minden LEd szalagra érvényes, tehát az 5-12-24 Voltos termékekre is. Ez a módszer azért szükséges, mert a tápegységek minőségtől függően életatrtamuk alatt veszítenek névleges teljesítményükből. Ahhoz, hogy ezt minimumra tudd csökkenteni, vagy akár a szüskéges tápegységet hatékonyabban tud kihasználni eltérhetsz, de használj ebben az esetben stabil kiváló mínőségű Mean Well vagy Scharfer tápegységeket a gyengébb minőségű és olcsóbb tápegységek helyett. Ezeket a tápegységeket akár 90-100%-ban is kiterhelheted, de ügyelj arra, hogy ha egy kisebb bővítést vagy cserét végzel a LED szalagon akkor legyen kisebb tartalékod is. 

Mennyiségi információk:

 

A kosármennyiségek darabban vagy méterben vannak megadva. A kosárban általánosan 1 termék 1 darabot vagy egy métert jelent! Az alumínium profilok, díszlécek, szalagok méterben vannak megadva!

 

Garancia információk:

 

Márkás termékeinkre általában 2-5 év garancia biztosított. NoName termékek esetén 6 hónap vagy 1 év. Egyes termékekre +1év EnergiaHáza Garancia vásárolható. Elemekre, vezetékekre, szerelési anyagokra és az általánosan szereléshez használt segédanyagokra a garancia nem értelmezhető. Garanciális esetben az Általános Szerződési Feltételek és a gyártói vállalások az irányadók. 

 

Szállítási költségek:

 

Lakossági mennyiségnek számító megrendelés esetén a Bruttó fizetendő kiszállítási díjak:  1.490 Forint. Ingyenes szállítás 30.000.- Ft -tól érhető el.  Az utánvételes fizetési díjakat a kiszállítási díj tartalmazza, külön díj nem kerül felszámításra. A kiszállítási díjak minden vásárlói csoportra érvényesek. A nagyobb tömegű és súlyú termékek esetében a szállítási díj eltérhet. Ilyen esetben munkatársaink felveszik Önnel, Veled a kapcsolatot. Klímaberendezéseket előrefizetés esetén ingyenes szállítjuk ki a Midea, MDV és LG márkáinkból. 

A díszlécek és Aluprofilok típusától és mennyiségétől függően csomagolsái anyagköltséget számítunk fel. Aluprofilok esetében legfeljebb Bruttó 500.- Ft, míg díszlécek esetben legfeljebb Bruttó 2700.- Ft, álmennyezeti szigetek esetében legfeljebb Bruttó 7000.- Ft. A díj tartalmazza a futárszolgálatok által előírt minőségű és típusú csomagolóanyagot. Raklapos mennyiségeknél a szállítás ingyenes vagy a szolgáltató árszabása érvényes és egyedi árazású. A raklapos szállítási díj a megrendelt termékek és termékcsoportoktól függően változik. Gyártói szállítás esetén biztosítjuk az ingyenes szállítási feltételeket egy megjelölt helyszínre, ha ez a szolgáltatás elérhető.

 

Várható szállítási határidők:

 

A kiszállítások hétköznap történnek. H-Cs 16 óráig leadott rendelések esetében akár másnapra, P-V rendelések esetében leghamarabb a Hétfői napon. A kiszállítások függvénye a raktárkészlet rendelkezésre állása. Minden folyamatról értesítést küldünk E-Mail formájában. Ellenőrizze Spam fiókját is! 

 

Fizetési lehetőségek:

 

 Üzletünkben és weboldalunkon bármilyen fizetési módot választhatsz. Fizetéshez érintésmentesen használd bankkártyádat vagy az előre utalás lehetőségét. 

  • Banki átutalás: Ha ezt a módszert választod, akkor a termékek árát a visszaigazolásban szereplő bankszámlaszámra kell elutalnod. Ezt követően termékeid átvehetőek vagy kiszállíthatóak.
  • Utánvét: Ha nem bízol az előrefizetési konstrukciókban vagy készpénzzel szeretnél fizetni, akkor válaszd ezt a kényelmes szolgáltatásunkat. A termékeid árát a futárszolgálat munkatársának kell átadnod amikor a termékeidet átveszed. 
  • Készpénz: Üzletünkben készpénzzel is fizethetsz.
  • Bankkártya, Apple Pay, GPay:  Üzletünkben modern érintésmentes fizetést biztosítunk. Használd bankkártyádat, hitelkártyádat vagy fizess még biztonságosabban mobiltelefonod segítségével.

 

Vásárlási lehetőségek:

 

Webáruházunk Online felületén bármikor vásárolhatsz nap 24 órájában. A vásárlásról elektronikus értesítéseket kap, így nyomonkövetheti rendeléseinek státuszát. Üzletünkben a nyitvatartási időben személyesen is vásárolhatsz vagy leadhatod rendelésedet. A készletről érdeklődjön elérhetőségeinken. Külső raktárunk gyorsan elérhető, legtöbb esetben az igényelt termékeket már aznap átveheti. Az előrendelhető termékekre külön ajánlatot adunk! Amennyiben nem talál árazást keresse munkatársunkat.

 

 

  • Cikkszám: EHFUTPX1
  • Elérhető: Raktáron
  • 15,977Ft
  • Nettó ár: 12,580Ft

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA