Menu
Kosár

LED lámpa

Akár nappaliba, akár fürdőszobába, konyhába vagy a hálóba szeretne világítást, a LED lámpa a legjobb választás. Hosszú élettartama és energiatakarékossága miatt mára ez a legközkedveltebb fényforrás. Kínálatunkban népszerű gyártók, magas minőségű termékei között, garantáltan megtalálja az Ön számára tökéletes lámpát.
Gyártó: Rendl
ASTRAL Függő lámpatest RENDL R11706 RÉZ Üveg és Tiszta Üveg  burával, 10XG4 foglalattal. A fényforrás nem tartozéka a csillárnak. Az ASTRAL függő lámpatest több féle módon is összerakható, amihez a vezetékeken egy állítható gyűrű van. A burák elhelyezését és a dőlését is a gyűrűvel lehet állíta..
184.600 Ft
Nettó ár:145.354 Ft
Elemes LED lámpa mozgásérzékelővel 1.5W, 4000K, 3xAAA
Természetes fehér
Gyártó: Elmark
Nem probléma ha nincsen a közelben elektromos dugalj! Ezzel az elemes LED lámpa mozgásérzékelővel 1.5W, 4000K, 3xAAA termékünkkel bárhol azonnal fényt csinálhatsz. A LED lámpa mozgáskor kapcsol fel és energiatakarékos módon mozgás hiányában le is kapcsol. A LED lámpa 3xAAA elemmel működik. Az elemes..
6.096 Ft
Nettó ár:4.800 Ft
Elmark LED lámpa "fánk" alakú 20 W
Természetes fehér
Gyártó: Elmark
Az energiatakarékos fánk! Falon kívülre helyezhető fánk alakú LED lámpa az Elmarktól. 20 W teljesítményű 1300 lm leadására képes. Kreatív világítási megoldás kicsiknek,  nagyoknak és fánk szeretőknek.  ..
7.998 Ft
Nettó ár:6.298 Ft
Elmark LED lámpa "fánk" alakú 32 W
Természetes fehér 2000 Lumen
Gyártó: Elmark
Az energiatakarékos fánk! Falon kívülre helyezhető fánk alakú LED lámpa az Elmarktól. 20 W teljesítményű 1300 lm leadására képes. Kreatív világítási megoldás kicsiknek,  nagyoknak és fánk szeretőknek.  ..
17.456 Ft
Nettó ár:13.745 Ft
LED éjszakai irányfény 2xUSB 3000K
Meleg fehér
Gyártó: Elmark
LED éjszakai irányfény 2xUSB 3000K 0.5W fogyasztással. Az éjszakai irányfény már nem csak arra alkalmas, hogy az éjszakai közlekedést vagy biztonságérzetet biztosítsa számodra, hanem a 2xUSB foglalattal bármilyen mobiltelefont vagy 5VDC feszültségen működő elektronikai eszközt is tölthetsz rajta.&nb..
6.354 Ft
Nettó ár:5.003 Ft
LED Mennyezeti lámpa mozgásérzékelővel 18W, 4500K, D:300
Természetes fehér IP20 Beltéri 18 Watt -6 %
Gyártó: Optonica
LED Mennyezeti lámpa mozgásérzékelővel 18W, 4500K, D:300. Kedvező ár és minőség egyben. Mennyezetre szerelhető mozgásérzékelős LED lámpa, ami a beépített szenzornak köszönhetően automatikusan felkapcsolja a világítást és a beállított idő leteltével lekapcsolja. Kiváló megoldás folyosók, lépcsőh..
8.451 Ft 9.014 Ft
Nettó ár:6.654 Ft
Gyártó: Elmark
Ezen túl nem kell sötétben kotorásznod, fény ott is lesz ahol eddig nem volt megfelelő megvilágítás. Gyorsan pár perc alatt! Az Elmark LED szekrény és fiók lámpa nyomókapcsolóval 2W teljesítménnyel bármilyen fiókelőlap vagy szekrényajtó mögé felszerelhető. Amikor a fiókot vagy a szekrényt kinyi..
401 Ft 461 Ft
Nettó ár:316 Ft
SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, fehér SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, fehér
Meleg fehér Falon kívüli IP20 Beltéri Fehér
Gyártó: SLV
SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, fehér. Olvasáshoz és éjszakai világításhoz, hangulathoz egyaránt. Magas minőség, első osztályú anyagok és design. Vásárold meg fehér, szürke vagy fekete színben ezt a prémium SLV Pipoflex fali LED lámpát. Az SLV lámpáit a minőség, a kiváló any..
31.877 Ft
Nettó ár:25.100 Ft
SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, fekete SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, fekete
Meleg fehér Falon kívüli IP20 Beltéri Fekete
Gyártó: SLV
SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, fekete. Olvasáshoz és éjszakai világításhoz, hangulathoz egyaránt. Magas minőség, első osztályú anyagok és design. Vásárold meg fehér, szürke vagy fekete színben ezt a prémium SLV Pipoflex fali LED lámpát. Az SLV lámpáit a minőség, a kiváló anyaghasz..
31.877 Ft
Nettó ár:25.100 Ft
SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, szürke SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, 3000K, szürke
Meleg fehér Falon kívüli IP20 Beltéri
Gyártó: SLV
SLV Pipoflex fali LED lámpa kapcsolóval, 4W, szürke. Olvasáshoz és éjszakai világításhoz, hangulathoz egyaránt. Magas minőség, első osztályú anyagok és design. Vásárold meg fehér, szürke vagy fekete színben ezt a prémium SLV Pipoflex fali LED lámpát. Az SLV lámpáit a minőség, a kiváló anyaghasz..
31.877 Ft
Nettó ár:25.100 Ft
Mutasd 1 tól 10 -ig 10 (1 oldalakat)


A LED lámpa előnyei 

 • Hosszú élettartam: A hagyományos égőkkel ellenben, ha a LED az élettartama végéhez közeledik, nem egyik pillanatról a másikra alszik ki, csupán halványodik a fénye. Továbbá sokkal hosszabb ideig használhatjuk, ugyanis minőségtől függően az égők 25.000-35.000, míg a lámpák 25.000-100.00 üzemóra eléréséig világítanak.
 • Gyors reakcióidő: Be- és kikapcsoláskor a LED lámpák nagyon gyorsan felgyulladnak, nem szükséges bemelegedniük és a magas minőségű lámpák nem vibrálnak.
 • Szabályozható fényerő: LED világítás dimmelhető, ezért akár a fényerő is változatosan szabályozható. Így napszaktól és hangulattól függően állítható be a kívánt fényerő.
 • Energiatakarékos: Az izzólámpával szemben 50-80%-kal kevesebb energiafogyasztással működik.
 • Ütésálló: Míg a hagyományos égők nagyon törékenyek, addig a LED lámpákat szinte lehetetlen külső hatásra tönkre tenni.
 • Biztonságos: A fénycsövekkel ellentétben nem tartalmaz higanyt.
 • Változatos méret: Az egészen kis 2mm-es kiviteltől a nagyobb lámpafejekig szinte minden méretben megtalálhatók.
 • Nem forrósodik fel: Sokkal több helyen használható, mint a hagyományos izzók, ugyanis hosszú működés alatt sem hevülnek fel. Ezért akár szigetelésben és gyerekszobában is biztonságos megoldás.
 • Választható színhőmérséklet: A hideg fehértől a természetesen át a meleg fehérig széles színhőmérsékleti skálával rendelkezik. Emellett a megvilágított tárgyak színét sem torzítja.


Széleskörű felhasználhatóság 

 • Autók: Hátsó helyzetjelzők, féklámpák, index lámpák, belső hangulatvilágítás
 • Közlekedés: Jelzőlámpák, információs lámpák, közlekedési eszközök műszerfalai
 • Szórakoztatóipar: színpadi világítás, led reflektor, nézőtér világítás
 • Lakóingatlanok: fővilágítás vagy dekor és hangulatfény
 • Ipari ingatlanok, utca és közterületek


A LED lámpa típusai 

A LED világítás történhet izzóval, szalaggal, vagy akár LED fénycsövekkel is. Attól függően, hogy hol fogja használni őket, rengeteg lehetőség közül választhat.

Lehet mennyezeti vagy állólámpa, a nappaliban akár egy állítható fényerejű LED csillár, vagy esetleg a konyhába is kitűnő választás a LED spotlámpa. 

Az íróasztalon az asztali LED lámpa nyújthat segítséget munka közben, míg a nappali hangulatáról az álmennyezetbe épített LED panel gondoskodik. 

A dekor világításnak pedig csak a képzelet szabhat határt a LED szalagnak és a színes lámpáknak köszönhetően. Ezek a csíkok kerülhetnek bútorzatba, tükörre, konyhaszekrény alá, vagy akár a fürdőszobába is.


Miért válassza az Energia Háza webshopot?

 • Több mint 30 éve foglalkozunk a legnépszerűbb gyártók magas minőségű termékei értékesítésével
 • Szakértő kollégáink készséggel segítenek vásárlóink minden kérdése esetén
 • Folyamatosan bővülő LED lámpa kínálattal rendelkezünk
 • Óriási raktárhelységünknek köszönhetően akár 24 órán belül vállaljuk a kiszállítást
 • Mivel a gyártókkal állunk közvetlen kapcsolatban, ezért remek árakat tudunk biztosítani vásárlóink részére
 • Kizárólag nemzetközi piacokon is bizonyított gyártók termékeinek értékesítésével foglalkozunk 
 • Kivitelezői és törzsvásárlói kedvezményt nyújtunk
 • További kedvezményt biztosítunk egyéb termékeink (klíma, napelem rendszerek, hőszivattyú és más kiegészítők) együttes vásárlása esetén
 • Cégünk kizárólag magas minőségű LED lámpákat forgalmaz