Menu
Kosár

Rólunk Energia Háza

Az Energia Háza műszaki tervezéssel, szolgáltatásokkal és termékek kis-és nagykereskedelmével foglalkozó vállalkozás, amely az energetikai szektorra fókuszál. Megkeressük a minőségi termékeket, amelyekkel pénzt és energiát takaríthatnak meg ügyfeleink a LED, Klíma, Napelem és E-Mobilitás területén. Ügyfeleink és partnereink legjobb árait közvetlen gyártói kapcsolatink által garantáljuk. Kivitelezőinknek és projekt partnereinknek különleges kedvezményeket biztosítunk. Az Energia Háza munkatársai mindemellett biztosítják a családias hangulatot, a folyamatos innovációt és a legmagasabb szintű szakmai támogatást és ingyenes tanácsadást 1991 óta.


Nézz mélyebbre és tudd meg miért szeretnek Ügyfeleink



Az Energia Háza védett márkanév, amely kifejezi Ügyfeleink számára szakirányú elköteleződésünket és a szakmai alapon történő támogatásunkat és kiszolgálásunkat. Ügyfeleink részére megoldásokat kínálunk, amelyek kielégítik elképzeléseiket és álmaikból megvalósítható projektek, végeredmények születhetnek. Termékeinket folyamatosan bővítjük az igényeknek megfelelően és a tömegtermékektől eltérve folyamatosan a magasabb mínőség felé tartunk. Kapcsolati rendszerünkben számos visszajelzésre teszünk szert, amelyeket a sokrétű szakmai tapsztalatnak köszöbhetően tudunk rendszerezni és hibáinkat javítva szakmai tanácsadásunkat javítani, hogy a termékeink és projketek mindig jobbá és jobbá válljanak. A vállalkozás éveinek tervezésében fontos szerepet játszik a múlt és a jelen. Cégünk életében az egyik legfontosabb hajtóerő a folyamatos innováció keresése, kutatások és fejlesztések ösztönzése saját forrásokból. Az innováció lehetővé teszi az energetikai trendekben való folyamatos jelenlétet. Szakembereink és kiválasztott alvállalkozóink magas szintű szaktudással rendelkeznek és folyamatosan képzik magukat az újabb trendeknek, termékeknek és megoldásoknak megfelelően. Az Energia Háza tevékenységée nem ragadt meg a termékkereskedelemben, kiskereskedelemben. Az Energia Háza folyamatosan végez műszaki tervezési feladatokat, kifejezetten fővállalkozási projekteket szervez, kivitelez és üzemeltet. Az Önnek, Neked járó biztos garanciát a kiváló termékek és szolgáltatások mellett a 30 éves múltunk és közvetlen gyártói kapcsolataink biztosítják.



Egy kis történet és néhány referencia mérföldkő



Az alapítás még a szocialista rendszerváltás utűn történt, amikor Magyaroszágon lehetőség nyílt arra, hogy újra bekapcsolódjon a piacgazdaság körforgásába. Ebben az időben az alapító mérnökök egy családi vállalkozást hoztak létre és elsődlegesen műszaki tervezési tevékenységgel foglalkoztak. A cégnek ezt az irányát már akkor is a fejlett gondolkodás és a magas szaktudás jellemezte, így kerülhetett sor olyan megbízások elnyerésére, mint az országház elektromos rekonstrukciója, telefonhálózatok és kábeltévé hálózatok tervezése, kivitelezések bonyolítása. A tőke megérkezésével az országban elkezdődött a Plaza építési korszak. Olyan épületek tervezésében és elektromos vezérléseinek kialakításában sikerült részt venni, mint a Lurdy Ház, West End City Center és TESCO áruházak. Nem maradtak kia Balaton parti kempingek felújításai sem és számos hőközpot és erűműben is sikerült tervezési feladatokat ellátni. Az első örökösítési kísérlet eredményeként bekapcsolódtunk a biztonságtechnikai rendszerek kivitelezésébe, ahol pénzintézetek, villák, irodaházak és városi térfigyelő rendszerek tervezését és kivitelezését tudhatjuk magunk mögött. A jogszabályi változások akkoriban ezt a folyamatot sem kímélték, így az üzletágakat el kellett különíteni több vállalkozásra külön. Az évek folyamán így fennmaradó tevékenységek a tervezésre összpontosultak. 2016 végén újból megkíséreltük a cég leörökítését, ezúttal sikeresen. A rengeteg tervezési referencia, a többmilliárd forint értékben betervezett technológiák azonban a kereskedelem szempontjából sokat nem jelentettek a beszállítók részére. Egy komoly döntés következtében a céget sikerült olyan fejlődési pályára állítani, amely megalapozta az Energia Háza jelenlegi és jövőbeni piaci helyzetét, szerepét. A pár hónapos nehézségeket leküzdve elkészült a cég webáruháza, elkezdte a kereskedelmi tevékenységet elsőként a trendben lévő LED világítás területén. Az örökösök mélyebbre nyúló kereskedelmi és kivitelezői tapasztalata által gyorsan sikerült olyan projekteket elnyerni, mint a Rossmann boltok, Állami Számvevőszék, NSZKK világítási rekonstrukciója, Kistarcsa innovatív LED közvilágításának kiépítése, A tervezett fejlődés mára már egy kiépült energetikai vállalkozást hozott létre, amely tevékenységét kiegészítette a korszerű klíma és hőszivattyús berendezések, elektromos gyors és villámtöltők, napelemes háztratási és ipari méretú erőművek termékeinek forgalmazásával, rendszerek tervezésével és a termékek eladás utáni kivitelezéssel és karbantartásával. 


Ha sikerült felkelteni érdeklődését, érdeklődésedet és többet szeretnél tudni termékeinkről keresd fel webáruházunkat. Ha egy kiváló megoldásra, kedvezőbb csomagárakra tennél szert, keress bennünket elérhetőségeinken ide kattintva.