Menu
Kosár

LED csillagos égbolt lámpa

LED csillagos égbolt lámpa segítségével a valódi égbolthoz hasonló látványát varázsolhatjuk magunk fölé a mennyezeten apró fénypontok létrehozásával. Ismerje meg kínálatunkat és elevenítse fel otthonában a nyári esték legkedvesebb emlékeit!

Gyártó: Kanlux
Ez a termék az egyik leghatékonyabb dekorációs világítás, amely magas fokú élményt képes visszaadni otthonában, üzletekben vagy idegenforgalmi helyeken, mint fürdők, fitness létesítmények, wellness központok. 50 csomag 2 ledes szett energiafogyasztása mindösszesen 22 Wh. Alkalmas nappalik, fürd..
1.429 Ft
Nettó ár:1.125 Ft
Gyártó: Energia Háza
Üvegoptikás RGBW LED csillagos égbolt 4x3W 210x0,75+10x1,5mm2 2,5méter optikai szállalA köteg 220db (210db 0,75mm + 10db 1,5mm ) 2,5 méter hosszú üvegszálat tartalmaz. A jó minőségű végén világító PMMA üvegszál fényvesztesége < 0,35dBNégyzetméterenként 30-40 fénypont esetén 6-10 m2 f..
46.800 Ft
Nettó ár:36.850 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék az egyik leghatékonyabb dekorációs világítás, amely magas fokú élményt képes visszaadni otthonában, üzletekben vagy idegenforgalmi helyeken, mint fürdők, fitness létesítmények, wellness központok. 25 csomag 5 ledes szett energiafogyasztása mindösszesen 22 Wh. Alkalmas nappalik, fürd..
2.065 Ft
Nettó ár:1.626 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)


Nyári égbolt egész évben 

Szinte mindenkinek van egy kedves emléke arról, ahogy nyári estéken a tiszta, csillagos eget kémleli. Ilyenkor valóban úgy érezzük, hogy részesei vagyunk az univerzumnak. Ez a magával ragadó érzés pedig a különleges fénypontoknak köszönhetően nagyon megnyugtató is egyszerre. A csillagos égbolt mennyezeti lámpa teljes mértékben a nyári égbolt hatását nyújtja. Ha Ön is egész évben kiélvezné ezt a látványt, sőt akár otthonában, akkor tekintse meg kínálatunkat. Ezek az apró fénypontok kiváló választás hálószobába, gyerekszobába vagy akár a nappaliba is. 

Csillagos égbolt lámpa otthonában 

Utóbbi években a mennyezet díszítése egyre nagyobb divatnak örvend. Nem meglepő, ugyanis a csillagos égbolt LED lámpák segítségével kellemes hangulatot hozhatunk létre, viszonylag egyszerű módon. Ezeknek a lámpáknak a kis fénypontjai változatos módon vannak elhelyezve, így valóban véletlenszerű pontokat eredményez. 

A hálószobában romantikus hangulatot alakíthatunk ki, míg a gyerekszobában biztonságot adó éjszakai fényt nyújt. Emellett pedig a lakás bármely pontján kellemes hangulatot biztosít a LED mennyezeti lámpa csillagos égbolt.

Miért érdemes az Energia Háza webshop kínálatát választani? 

Csillagos égbolt lámpa extra gyors házhoz szállítással 

Óriási raktárhelyiségünknek hála a legtöbb termékünket akár azonnal ki tudjuk szállítani Önnek. Ha a kiválasztott égbolt lámpa elérhető, akkor a megrendelést követő 24 órában át is veheti az előre megadott címen. Minden esetben feltüntetjük a készlet legfrissebb állapotát, hogy tervezni lehessen a várható szállítási idővel. Amennyiben éppen nincs raktárkészleten elérhető csillagos égbolt lámpa, abban az esetben is csak pár munkanappal kell többet várnia. Közvetlen kapcsolatban állunk a gyártókkal, ezért a lehető legrövidebb idő alatt szerezzük be a kívánt terméket. 

Sőt, nálunk nem csak a szállítás történik gyorsan, de maga a megrendelés folyamata is. A weboldalon lévő oldalsó menü sáv segítségével könnyen beállíthatja a kívánt paramétereket vagy gyártót, így pedig az egész folyamat nem lesz több, csupán néhány kattintás.  

Csillagos égbolt mennyezeti lámpa kedvező áron 

Immár több mint 30 éve vagyunk jelen a piacon. Az elmúlt évtizedekben megszerzett tapasztalatunknak köszönhetően pedig kizárólag a legjobb megoldást nyújtjuk vásárlóink számára. Mindemellett remek árakat biztosítunk, mivel közvetlen kapcsolatban állunk a gyártókkal. 

Továbbá visszatérő vásárlóinkat törzsvásárlói kedvezménnyel jutalmazzuk, valamint kivitelezői engedményt is biztosítunk. 

Csomag kedvezménnyel is készültünk. Amennyiben egyéb termékeinkkel (napelem rendszer, klíma hőszivattyú, kerti lámpák) együtt vásárol csillagos égbolt LED lámpát.

Felkeltettük érdeklődését? Keressen minket bizalommal, szakértő kollégáink készséggel segítenek Önnek!