Menu
Kosár

Indecor

Gyártó: Indecor
Hold és Nap álmennyezet sziget LED spot és LED szalag világítással OYO LED csillagos égbolttal A Polidecor® XPS álmennyezet sziget hangulatos forma és látvány világ kialakítását teszi lehetővé az otthonok megvilágitásában,  Ez az álmennyezet szigetünk ideális választás lehet gyerekszoba, vagy n..
166.799 Ft
Nettó ár:131.338 Ft
Gyártó: Indecor
Kör süllyesztett álmennyezet sziget szabályozható fényerejű LED spotokkal fehér LED szalag világítással Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok távirányítóval, a fali kapcsoló csak az áramtalanítás célját szolgálja a 12Voltos tápegységek kímélése ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Indecor
Kör süllyesztett álmennyezet sziget RGB LED szalag világítással 100cm körátmérő Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok fali kapcsolóval. Az RGB LED szalag  világítás színei változtathatóak fényereje  távirányítóval szabályozható A ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Indecor
Kör süllyesztett álmennyezet sziget szabályozható LED spotokkal RGB LED szalag világítással 100cm körátmérő Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok fali kapcsolóval. Az RGB LED szalag  világítás színei változtathatóak fényereje  táv..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához..
74.888 Ft
Nettó ár:58.967 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű kör alakú XPS álmennyezet sziget zárt profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához aká..
55.198 Ft
Nettó ár:43.463 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet sziget szabályozható LED spot és RGB LED szalag világítással 100cm x 100cm Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok fali kapcsolóval. Az RGB LED szalag  világítás színei változtathatóak fényereje  táv..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet sziget RGB LED szalag világítással 100cm x 100cm Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok fali kapcsolóval. Az RGB LED szalag  világítás színei változtathatóak fényereje  távirányítóval szabályozható ..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet sziget 100cm x 100xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hangula..
51.293 Ft
Nettó ár:40.388 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet, LED panel világításhoz 120cm x 120cm A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővilágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakításán..
70.487 Ft
Nettó ár:55.501 Ft
Gyártó: Indecor
Nyolcszög süllyesztett álmennyezet sziget fehér LED világítással 120cm Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok fali kapcsolóval. A  világítás fényereje nem szabályozható A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns mego..
116.425 Ft
Nettó ár:91.673 Ft
Gyártó: Indecor
Nyolcszög süllyesztett álmennyezet sziget RGB LED szalag világítással 120cm Ebben az álmennyezet sziget szettben külön kapcsolhatóak a LED szalagok és a LED spotok fali kapcsolóval. Az RGB LED szalag  világítás színei változtathatóak fényereje  távirányítóval szabályozható A Poli..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Gyártó: Indecor
120cm x 120cm nyolcszög alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megold..
72.638 Ft
Nettó ár:57.195 Ft
Gyártó: Indecor
 Téglalap 90cm x 120cm süllyesztett szett, LED panel világítással 48W A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakít..
154.582 Ft
Nettó ár:121.718 Ft
Gyártó: Indecor
 Négyzet 120cm x 120cm süllyesztett szett, LED panel világítással 48W A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakít..
183.119 Ft
Nettó ár:144.188 Ft
Mutasd 1 tól 15 -ig 264 (18 oldalakat)