Menu
Kosár

Szerszámok

Keresse márkás szerszámainkat munkavégzéséhez időközi lakossági és napi szintű telepítői feladatok ellátására. A profi szerszámokkal, mérőműszerekkel, multiméterekkel, gázpákákkal könnyebben és hatékonyabban tud dolgozni. Vessen véget a lassú munkáknak! Folyamatosan bővülő gép és szerszámkészlet gyors postázással és átvételi lehetőségekkel. 

Gyártó: Elmark
Forrasztó páka 30Watt teljesítménnyel LED szalagok, elektronikai alkatrészek, vezetékek forrasztásához. Egyszerű kezelés, cserélhető forrasztóhegy, sárga vagy piros színben készlettől függően, 1,2 méteres kábellel csatlakozóval a végén.  ..
2.413 Ft
Nettó ár:1.900 Ft
Gyártó: Energia Háza
Digitális multiméter elektromos jellemzők és mértékegységek mérésére szolgál. A mérőműszerrel a legtöbb értéket biztonságosan mérheti. A digitális kijelzőn nagy felületen jelennek meg a számok és értékek, szükség esetén háttérmegvilágítással is. A mérőpálcák megfelelően szigeteltek, nem csúsznak, me..
14.562 Ft
Nettó ár:11.466 Ft
Gyártó: Energia Háza
A gázpáka szett tartalma:Gázpáka,Ón,Szivacs,5 darab fej,Tartó,DobozA gázpáka kiváló segédeszköz a forrasztásban. Ennek a gázos forrasztó pákának a használata nem csak alkalmi célokhoz, hanem folyamatos telepítői, szerelői feladatokhoz is jó választás. A szettben 5 féle fej áll rendelkezésre, amelyet..
14.034 Ft
Nettó ár:11.050 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)