Menu
Kosár

Villanyszerelés

Válassz villanyszerelési anyagaink közül! Villanyszerelési anyagok között megtalálod a legjobban keresett lakossági és ipari termékeket amik szükségesek egy lakás, családi ház vagy iroda és telephelyek elektromos szereléséhez. A villanyszerelési kategóriában összegyűjtöttük számodra az általánosan alkalmazott fém-és PVC szekrényeket, egyéb dobozokat, modultermékeket, kapcsolókat, szenzorokat, vezetékeket és kábeleket, szellőztető ventilátorokat, kábelcsatornákat és védőcsöveket, szereléshez szükséges segédanyagokat, csatlakozókat és gyorscsatlakozókat.

Nagyobb feladatokban tervezéssel is segítünk számodra. Mi vagyunk az egyik legjobb választás számodra a közel 30 éves tervezési múltunkkal. Megbízásoddal kedvezményesen juthatsz hozzá a betervezett termékekhez is. Ha ilyen kérésed merül fel, keresd ügyfélszolgálatunkat bármely elérhetőségünkön. Tervezőink rendelkezésedre állnak és külön ajánlatot tesznek számodra a teljes elektromos rendszer kiviteli terveinek elkészítésére. A tervek készülhetnek számodra hagyományos és intelligens termékekből kiépíthető megoldásokra is. 
Gyártó: Energia Háza
A szerelődobozzal az érintős fényerőszabályozó egységek süllyesztését lehet megoldani gipszkarton vagy téglaépítésű falazatokban. A doboz bármely  dimmerhez vagy RGB, RGBW szabályozóhoz kompatibilis amelynek méretei megegyeznek a szerelődoboz szerelési méreteivel. Méret a süllyesztésnél70x..
632 Ft
Nettó ár:498 Ft
Gyártó: Elmark
Forrasztó páka 30Watt teljesítménnyel LED szalagok, elektronikai alkatrészek, vezetékek forrasztásához. Egyszerű kezelés, cserélhető forrasztóhegy, sárga vagy piros színben készlettől függően, 1,2 méteres kábellel csatlakozóval a végén.  ..
2.413 Ft
Nettó ár:1.900 Ft
Mutasd 1 tól 15 -ig 327 (22 oldalakat)