Menu
Kosár

Dekor lámpa

A dekor lámpa nem csak funkcionális, hanem otthonunk díszítésére szolgáló elem is lehet. Széles kínálatunkban garantáltan megtalálja a kívánt dekor világítást a hálóba, nappaliba, gyerekszobába, vagy akár a kertbe. Ismerje meg termékeinket!
Gyártó: Kanlux
Kanlux STONO20 LED kerti lámpa, gömb alakú E27-es foglalattal. A Stono lámpatestek világító kögömböt imitálnak. Kiválóan illeszkednek sziklakertekbe vagy bokros övezetekbe.Mindegyik lámpatest a talajba ágyazást lehetővé tevő alappal rendelkezik. 200 mm átmérőjű. Tetszőleges E27-es foglalatú izzóval ..
10.922 Ft
Nettó ár:8.600 Ft
Gyártó: Elmark
Kanlux STONO30 LED kerti lámpa, gömb alakú E27-es foglalattal. A Stono lámpatestek világító kögömböt imitálnak. Kiválóan illeszkednek sziklakertekbe vagy bokros övezetekbe.Mindegyik lámpatest a talajba ágyazást lehetővé tevő alappal rendelkezik. 300 mm átmérőjű. Tetszőleges E27-es foglalatú izzóval ..
20.922 Ft
Nettó ár:16.474 Ft
Gyártó: Elmark
Kanlux STONO40 LED kerti lámpa, gömb alakú E27-es foglalattal. A Stono lámpatestek világító kögömböt imitálnak. Kiválóan illeszkednek sziklakertekbe vagy bokros övezetekbe.Mindegyik lámpatest a talajba ágyazást lehetővé tevő alappal rendelkezik. 400 mm átmérőjű. Tetszőleges E27-es foglalatú izzóval ..
32.879 Ft
Nettó ár:25.889 Ft
Gyártó: Elmark
Kanlux STONO50LED kerti lámpa, gömb alakú E27-es foglalattal. A Stono lámpatestek világító kögömböt imitálnak. Kiválóan illeszkednek sziklakertekbe vagy bokros övezetekbe.Mindegyik lámpatest a talajba ágyazást lehetővé tevő alappal rendelkezik. 500 mm átmérőjű. Tetszőleges E27-es foglalatú izzóval h..
55.068 Ft
Nettó ár:43.361 Ft
Gyártó: Elmark
LED bárpult BALI RGBW IP65..
341.219 Ft
Nettó ár:268.676 Ft
Gyártó: Elmark
LED kerti világítás, 300 mm átmérőjű gömb alakú. IP 65-ös védettségű, mely tökéletesen alkalmazható kültéren.  Akkumulátorról működtethető, így könnyen installálható, vezetékezés nélkül. ..
24.531 Ft
Nettó ár:19.316 Ft
Gyártó: Elmark
LED kerti világítás, 300 mm átmérőjű gömb alakú. IP 65-ös védettségű, mely tökéletesen alkalmazható kültéren.  Akkumulátorról működtethető, így könnyen installálható, vezetékezés nélkül. ..
24.531 Ft
Nettó ár:19.316 Ft
Gyártó: Elmark
LED kerti világítás, 300 mm átmérőjű gömb alakú. IP 65-ös védettségű, mely tökéletesen alkalmazható kültéren. RGB (red, green. blue) színekből számtalan színkombináció keverhető a beépített vezérlő egység és a hozzá tartozó távirányító segítségével.  Akkumulátorról működtethető, így könnyen ins..
27.832 Ft
Nettó ár:21.915 Ft
Gyártó: Elmark
LED virágtartó Geneva 3000K IP65..
35.589 Ft
Nettó ár:28.023 Ft
Gyártó: Elmark
LED virágtartó Geneva 5500K IP65..
35.589 Ft
Nettó ár:28.023 Ft
Gyártó: Elmark
LED virágtartó Geneva RGBWK IP65..
48.212 Ft
Nettó ár:37.962 Ft
Mutasd 1 tól 50 -ig 50 (1 oldalakat)


Mi az a dekor lámpa? 

A dekorációs lámpa olyan világító eszköz, amelyek célja elsősorban a szobák díszítése és hangulatának javítása. A dekorációs lámpák lehetnek asztali vagy állólámpák, illetve éjjeli lámpák is.

Ezek a fényforrások általában nem alkalmasak nagy fényerejű megvilágításra, hanem inkább lágy, hangulatos fényeket biztosítanak. Az ilyen típusú lámpák gyakran készülnek műanyagból, és különböző színekben és formákban kaphatók.

A dekor világítás kiválóan alkalmas arra, hogy kihangsúlyozza a szobák egyes részeit, de önálló elemként is megállják a helyüket. Az ilyen lámpákat gyakran használják otthonokban, üzletekben, éttermekben, szállodákban és olyan helyeken, ahol a sajátos atmoszférák létrehozása fontos.

A dekor lámpa előnyei

A dekorációs és bútor lámpák számos előnnyel rendelkeznek:

  • Hangulatfokozás: A LED dekor lámpa egyik legnagyobb pozitívuma, hogy kellemes hangulatot teremt a helyiségben. Az ilyen típusú lámpák különböző formákban, színekben kaphatók, és lehetővé teszik az egyéni stílus kifejezését otthonában.
  • Funkcionalitás: Nemcsak dekoratívak, hanem funkcionálisak is lehetnek. Például a dolgozószobákban asztali lámpaként használhatja, amelyek segítenek az olvasásban vagy írásban, a hálószobákban pedig éjjeli lámpaként, amelyek megkönnyítik az éjszakai mozgást.
  • Energiahatékonyság: A LED dekor világítás jelentős energiamegtakarítást eredményezhet a hagyományos égőkhöz képest. Az energiatakarékos LED-ek használata csökkentheti az energiafelhasználást, ami nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarát is.
  • Design: Az egyedi dizájn kialakítás lehetővé teszi, hogy a lámpák kiegészítsék az otthona dekorációját. A modern, letisztult megjelenésű lámpák azoknak kedveznek, akik egyszerű és letisztult formákat kedvelnek, míg az elegánsabb, gazdagabb díszítéssel ellátott fényforrások olyan otthonokhoz illenek, amelyekben stílusos és elegáns megjelenést szeretnének kialakítani.
  • Rugalmasság: A lámpás dekoráció nemcsak díszítő elemként használható, hanem akár önmagában asztalként vagy székként is. Így a kültéri dekor világítás akár a kertben is alkalmazható, mint kerti bútor. 

Miért éri meg az Energia Háza webshop termékeit választani? 

Dekor lámpa extra gyors házhoz szállítással 

Óriási raktárunknak köszönhetően a legtöbb termékünk elérhető, így akár azonnal ki tudjuk szállítani Önnek az árut. Ha rendelése elérhető, akkor már 24 órán belül át is veheti az árut. Minden esetben feltüntetjük a termék mellett a készlet állapotát, ezért, ha éppen nem elérhető, akkor is a legtöbb esetben csak néhány nappal többet kell várnia a házhoz szállításhoz. A partnereinkkel kötött szoros üzleti megállapodásnak köszönhető ez a gyorsaság. 

Webáruházunkban nemcsak a szállítás, de maga a megrendelés folyamata is egyszerű és gyors. Az oldalt található menüsávban található kereső segítségével beállíthatja az Ön által keresett paramétereket, ennek köszönhetően pedig az egész folyamat csupán néhány kattintás.

Kedvező dekor világítás árak 

Mivel már több mint 30 éve jelen vagyunk a piacon, ezért tökéletesen ismerjük a vásárlóink igényeit, így a legjobb megoldást tudjuk kínálni. Emellett közvetlen üzleti kapcsolatban állunk a prémium termékek gyártóival, ezért biztosítani tudjuk a kiváló árakat. Ez pedig nem csak fali dekor lámpa esetén igaz.

Emellett kivitelezői és törzsvásárlói kedvezményt is kínálunk. Ha pedig több termékünket (klíma, napelem rendszer, hőszivattyú, elektromos autó töltő, stb.) együtt vásárolja meg tőlünk, további csomag kedvezményt tudunk Önnek adni.

További információért forduljon hozzánk bizalommal!