Menu
Kosár

Fényfüzér

A fényfüzér, más néven fénysor a kültéri kerti dekoráció egyik legkeresettebb világítási megoldása, amelyeket eddig leginkább a rendezvényeken, kerti partikon és vendéglátás területén használtak. Mára már kedvező áron elérhetőek és bármilyen hosszúságban kiépíthetőek, ezért elterjedt dekorációs világítás kertesházak, kerthelyiségek, esküvői kerti rendezvények, kerti partik dekorációs világításához. A fényfüzér egy vezetékre épített többnyire E27 fejelésű foglalatból áll, amely a csomagokban megszabott hosszúsággal készül. A komolyabb kiviteleken a foglalatokat külön is fel lehet rögzíteni, de a hosszabb fénysorokon leggyakrabban 1 méteres távolságokban van elhelyezve. A füzérek általában zöld vagy fehér vezetékkel készülnek, vannak fix hosszban és vágható kivitelben lévő termékek is. Az Energia Háza kínálatában a legtöbb típus megvásárolható. A fényfüzérekhez vásárolj színes, retro és filament LED égőket, melyekkel a legszebb élményeket éred el. 
Elmark BELT Light fényfüzér, 15xE27, 15m
Vízmentes IP44-68 Fekete
Gyártó: Elmark
Kültéri fényfüzér E27 foglalattal kerti és kültéri hangulat vagy fővilágítás kialakításához. A fényfüzérek kiválóan alkalmazhatók magánjellegű és vendéglátásos rendezvényeken, összejöveteleken és bulikon. A külön megvásárolható IP44 védettségű fehér vagy színes kis gömb LED égőkkel igazi éjszakai ha..
17.012 Ft
Nettó ár:13.395 Ft
Gyártó: Optonica
Optonica Light fényfüzér 15xE27 14,4m..
17.912 Ft
Nettó ár:14.104 Ft
Optonica Light fényfüzér, 15xE27, 15m
Vízmentes IP44-68 Fekete
Gyártó: Optonica
Kültéri fényfüzér E27 foglalattal kerti és kültéri hangulat vagy fővilágítás kialakításához. A fényfüzérek kiválóan alkalmazhatók magánjellegű és vendéglátásos rendezvényeken, összejöveteleken és bulikon. A külön megvásárolható IP65 védettségű fehér vagy színes kis gömb LED égőkkel igazi éjszakai ha..
17.912 Ft
Nettó ár:14.104 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)