Menu
Kosár

Biztonsági rendszerek

Legyen biztonságban épületen belül és kívül!
Élvezze a biztonságot egész nap 24 órán keresztül! Minimalizálja a lopások és behatolások kockázatát a legújabb technológiai megoldásokkal. Előzze meg a bűncselekményeket valós idejű felügyelettel.

Lakossági Ügyfeleknek

Betörés - Pánik - Víz - Tűz - Szénmonoxid - Kapu és Garázs - Kaputelefon - Kamera
Segítünk védelmed kialakításában és folyamatos felügyeletében. Kérj személyre szabott megoldásokat és termékeket vagy vásárolj DIY termékeinkből.

Üzleti Ügyfeleknek

Betörés - Tűzvédelem - Víz - Beléptetés - Megfigyelés - Kapu és Sorompó - Kerítés
Professzionális védelmi megoldás kialakítása profi telepítő szakemberekkel több mint 30 éves szakmai tapasztalattal. Cégére szabjuk védelmi igényeit.
Termékeink és Szolgáltatásaink
Vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek, Tűz és Co rendszerek, Beléptető rendszerek, Kamerás megfigyelő rendszerek, Sorompó és Kapumozgatás, Biztonsági LED világítás forgalmazása és szakemberekkel történő kiépítése 30 éves tapasztalattal. Gyors felmérés és folyamatos szakmai támogatás és karbantartás.
Telepítési megoldásaink
Választhat a professzionális vagy DIY csináld magad telepítési megoldásaink és termékeink között.
DIY - Csináld Magad
DIY - Csináld Magad
DIY - Csináld magad biztonsági rendszereket egyszerűen könnyedén telepítheti otthon és kisüzletébe is. A termékekből bárki számára egyszerűen kiválaszthatók a szükséges védelemhez, kényelemhez tartozó egységek, amiket szaktudás nélkül is könnyen lehet üzembe helyezni.
Professzionális telepítés
Professzionális telepítés
Professzionális védelem kialakításához mérnök és telepítő szakembereink állnak rendelkezésére. Nagyobb objektumok védelmét ipari tudású rendszerekkel kell megvalósítani, amihez szükséges a megfelelő biztonsági és informatikai szakértelem a telepítés során.
Miért válasszon minket?
A SMART biztonsági rendszerek mindig a betörők előtt jeleznek! Nézze meg milyen előnyökhöz juthat egy jól megtervezett védelmi startégiával és megoldással és miért válasszon bennünket?
Komplett Szolgáltatások
Teljeskörű All-In szolgáltatások. Bármilyen megoldásról legyen is szó, csomagjainkban gondoskodunk a professzionális szakemberekről és a folyamatos karbantartásokról. A folyamatos felügyelettel és karbantartással mindig napra kész a biztonság.
30 Éves tapasztalattal
30 év tapasztalata, termékkereskedelem és több ezer kivitelezett referencia áll mögöttünk az ipari és lakossági megoldásokban. Magas szintű szaktudással és termékeinkkel összekapcsoljuk az erősáramú és gyengeáramú rendszereket és megvalósítjuk elképzelését minden igényelt területen.
Okos Termékek
Okos biztonsági termékeink az épületen belül és kívül is biztosítják a kiemelkedő védelmet és felügyeletet. Rendszereinket távolról is felügyelheti mobiltelefonja vagy PC-je segítségével. Igény esetén csatlakoztatjuk az Önhöz legközelebb és leggyorsabban reagáló távfelügyeleti kivonuló szolgáltatóhoz.
Ismerje meg referenciáinkat
Válogasson az önre legjobban illő referenciánkból és olvassa el a róluk készített rövid tanulmányokat. Ismerje meg a különbséget és a 26 éves szakmai hátteret.
Oktatási intézmények
A kerületi iskolákban tűzjelző rendszer tervezése és kiépítése. A tűzjelző rendszerek kötelezettségét az OTSZ írja elő, de saját döntések alapján is kiépíthetőek. A jelzőrendszer gondoskodik a dolgozók és gyermekek életének védelméről és az épületszerkezet károsodásának megelőzéséről. A tűzjelző rendszer érzékelői előre jelzik a tűz kialakulását ami gyorsabb és hatékonyabb kiürítést és megelőzést tesz lehetővé.
Társasház kaputechnika
Társasházak lakóinak és gépjárműveinek beléptetése valós idejű szoftveres felügyelettel. A rendszer megakadályozza az idegenek bejutását a lépcsőházakba és a mélygarázsokba. A jogosultságok kiosztásával minden felhasználó csak az általa engedélyezett területre tud bejutni, miközben biztosítva van a tűz és veszély kialakulása alatti menekülési útvonalak biztosítása.
Városi térfigyelőrendszer
Városi térfigyelő rendszer rekonstrukciója és karbantartása. Az elavult kamerarendszer részleges cseréje és a kameraszámok bővítése professzionális 5 és 40 Megapixeles kamerákkal, oszlopokkal valamint szoftver beüzemelése mesterséges intelligencia alkalmazásával. A nagyobb felbontás segíti a hatóság munkáját a cselekmények kiértékelésekor és bizonyítékok összegyűjtésekor. Az intelligencia támogatja a szabálysértések elkövetőinek szűrését az élhetőbb közösség érdekében. A szoftverek folyamatos felügyelet és a hardverek karbantartása megóvja a rendszer idő előtti elavulását.
Logisztikai épületek
Raktárcsarnokok megapixeles kamerarendszereinek kiépítése szoftveres analitikákkal. A régi analóg rendszerek cseréjével korszerű IP alapú rendszer kiépítése 5-10 Megapixeles kamerákkal. A nagy felbontás lehetőséget biztosít a kameraszámok csökkentésére, a fontosabb helyszíneken pedig a legaprólékosabb kiértékelésre. Az analitika segíti a felhasználót az adatok szűrésében ami gyorsabb kiértékelést tesz lehetővé. A kiépített rendszerek által lekövethetők a lopások, rongálások, és egyéb logisztikai folyamatokban keletkező károkozások. Az adatok segítik a logisztikai folyamatok folyamatos fejlesztését.

Kapcsolat

Kapcsolat-Felmérés-Tanácsadás-Ajánlat-Kiépítés
A legkedvezőbb biztonságtechnikai ajánlat! Vegye fel velünk a kapcsolatot és megadjuk a legkedvezőbb ajánlatot! 
Pénztintézetek
Pénzintézetekben C2-es golyóálló üvegezések és páncélozott pultrendszerek kialakítása, burkolással történő elrejtése. Az intézményekben betörésjelző riasztórendszereke kiépítése a falazatok, födémek, terek és személyek védelmével, mechanikus zsiliprendszerű közlekedési útvonalak kialakításával, trezorok teljes körű védelmével. A terek teljes körű kamerás megfigyelése lokális és távoli rögzítéssel. A védelem kialakítása hozzájárul a vagyon, a dolgozók és a tisztességes vendégek védelméhez. A többszörös útvonalas távfelügyeleti szolgáltatások gyors reagálást tesznek lehetővé, csökkentve az életveszélyt.
Egri Törvényszék vészvilágítás
Az Egri Törvényszék megkeresése számunkra egy ideális kihívás és beszállítási lehetőség volt. Az épület rekonstrukciója során meg kellett felelni a műemlék épület formavilágának és belsőépítészeti kihívásainak. Cégünknek több mint 30 éves tapasztalat van a műemlékek területén lévő feladatok tervezésében és kialakításában. Ez a tapasztalat segített abban, hogy az Egri Törvényszék vészvilágítási jelzőlámpáit, EXIT lámpákat egy teljesen egybefüggő és transzparens plexilappal oldottuk meg. A lámpa aljzata és működtető része egy díszes a többi lámpatesthez igazított sárgaréz burkolatot kapott.
Irodaépületek
Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer kiépítése. A rendszer kiépítése hozzájárul a dolgozók és vendégek közlekedésének koordinálásához, a vállalat és a dolgozók biztonságának növeléséhez. A munkaidő nyilvántartás átláthatóbb és pontosabb elszámolást tesz lehetővé a vállalat és a dolgozók között. A grafikus szoftveres felület hozzájárul a kényelmes beállítások kialakításához.
Intelligens Épületek
Egy intelligens épület sokak számára csak egy telefonról vezérelt létesítmény. Az egyszerű kisüzleti és lakossági megoldásokra ez igaz lehet, de mi van az olyan vállalatokkal és épületekkel, ahol központilag kell a vagyont felügyelni. Ilyen mintaprojektet valósítottunk meg egy bolthálózatnál, ahol a vagyonvédelmi rendszerek távfelügyeletén felül egy saját CMS rendszert hoztunk létre. A telefonos jelzések mellett a vagyon másik része az üzemeltetéshez tartozó vagyoni költségek és elemek. A károk megelőzése érdekében távoli felügyelet alá vontuk a közműveket, a hűtési és fűtési rendszereket, az energiaméréseket. A teljes felügyelettel az objektumok fogyasztásáról kimutatások készíthetők, megelőzhetőek a káresemények, gyorsabb beavatkozások valósulhatnak meg és azonnali beavatkozásokat végezhetnek el a jogosult személyek.