Menu
Kosár

Dugalj és Dugvilla (Szerelhető)

Dugalj és Dugvilla szerelvényezéshez, szereléshez, 


Szereld magad, pótold a hiányzó vagy elromlott szerelvényeket. Nem szükséges minden esetben egy egész kábeldobot vagy lengőhosszabbítót vásárolnod, akár fel is újíthatod egy szerelhető dug villával vagy dugaszoló aljzattal. Ezekkel a szerelvényekkel olyan hosszúságú vezetékeket, hosszabbításokat végezhetsz, amire éppen szükséged van, de alkalmasak tápegységek, ipari és kisgépek csatlakozásának kialakításához. A szerelhető dug villát és dugaszoló aljzatot egy csavarhúzó segítségével tudod szétszedni, majd a megfelelő 2 vagy több eres vezetékeket sorkapcsok segítségével bekötni. 

Gyártó: Elmark
Megnevezés2P szerelhető dugaljCikkszámehcs22AnyagaMűanyagNévleges teljesítmény:250 VACMaximális áramerősség16A..
310 Ft
Nettó ár:244 Ft
Gyártó: Energia Háza
A kábel kapcsoló nélküli. A kapcsolást a T5 lámpatesten lévő kapcsolóval lehet fel és lekapcsolni. A vezeték egyik fele a T5 lámpához, a másik fele a dugaljba csatlakozik. Alkalmazása célszerű amikor a lámpatestet közvetlenül kell a konnektorba csatlakoztatni...
991 Ft
Nettó ár:780 Ft
Gyártó: Kanlux
MegnevezésGumi dugaljCikkszámehkx-4862Anyagagumi, párazárósNévleges teljesítmény:250 VACMaximális áramerősség16A..
838 Ft
Nettó ár:660 Ft
Gyártó: Kanlux
MegnevezésGumi dugvillaCikkszámehkx-4863Anyagagumi, párazárósNévleges teljesítmény:250 VACMaximális áramerősség16A..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Woox
Woox Smart Home Okos Dugalj túláram érzékeléssel, távoli vezérléssel, időzítővelKiváló választás, optimális ár/értékarány jellemzi ezt az okos konnektort. Telefonodról távolból is vezérelheted, csatlakoztathatsz rá  bármilyen világítást, zenelejátszót és dugaljba csatlakozó egyéb eszközöket. Ez..
5.658 Ft
Nettó ár:4.455 Ft
Mutasd 1 tól 9 -ig 9 (1 oldalakat)