Menu
Kosár

Munkák és Referenciák RSS Hírcsatorna

Olvass az ÉVISAT múltjáról, jelenéről és jövőjéről, milyen feladatokat oldottunk meg, hogyan készült el, milyen megoldásokat választottunk, milyen termékek épületke be? A széles körű tevékenységünk közel három évtizede van jelen a közép-európai régióban. Itt olvashatsz világításról, gépészetről, villámvédelemről, kivitelezésről is. Ismerd meg tervezési és kivitelezési munkáinkat, referenciáinkat, kiknek szállítottunk be, és hogy mi érdekelte őket! Értékeld cikkeinket és oszd meg másokkal is!

20 márc. Állami Számvevőszék Intelligens Világítása
0 4472
Állami Számvevőszék Intelligens Világítása az Energia Háza által forgalmazott LT-AVIUM DALI vezérelt lámpákkal, 50.000 óra és 5 év garanciával és 100...
25 ápr. 5000+ LED lámpatest beépítése a Rossmann Drogériákban
0 5839
Azt tapasztaljuk, hogy a világítási és energetikai rendszerek felújítása  és az energiafogyasztás optimalizálása trend egy vállalat üzemeltetésének dö..
04 ápr. Közvilágítás bővítés
0 5448
Közvilágítás bővítés   Letettük referenciánkat a közvilágítási korszerűsítés terén. A megbízásban több beszállító és pályázó között sikeresen vettük..
21 dec. Új világítás a Rossmann boltokban
3 8702
Új LED panelek a Rossmann Magyarország boltjaiban.    Az Energia Háza végezte a legnagyobb V-TAC ledesítési projektet 2018-ban! Közel 2500 darab 29 ..
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)