Menu
Kosár

Hírek, Érdekességek RSS Hírcsatorna

Olvasd el a legfrissebb híreket és érdekességeket a nagyvilágból és itthonról amiket neked gyűjtöttünk össze egy csokorba.Szerezz tudomást a fontosabb dolgokról, hogy a legjobban tud optimalizálni energia irányú befektetésedet otthon vagy az ipar területén. Részletek az újságokból, rendeletekből, törvényekből és beruházási, pályázati lehetőségekről. Értékeld és oszd meg a híreket másokkal is.

27 jan. Tungsram Ipari Lámpatestek
admin 0 922
A Tungsram immár 125 éve a világ egyik meghatározó lámpatest és izzó gyártója. A Tungsram jelenlegi kínálatában a legújabb világítástechnikai innováci..
16 márc. TALESUN Napelem Nagykereskedelem
0 1496
A napelemes rendszerek tekintetében állandó a bizalmatlanság, hogy milyen típusú és márkájú napelemet válassz mint kivitelezőként vagy végfelhasználók..
12 márc. Enteriőrök a lámpák szemszögéből - Bohém stílusú lámpák
0 3533
A bohém kifejezést eredetileg az utazók, utazni szerető emberekre használták, ma pedig azokra mondjuk, akik kedvelik a nem hagyományos, művészettel te..
09 júl. KNX Megoldások
0 1749
Egy automatízálási álom megvalósításához elengedhetetlen a szabványosított adatkommunikáció. Mára az igények magukban hordozzák a gyártókkal szembeni ..
20 máj. Bemutatkozik az EGLO
0 1973
"Minden 2. másodpercben valahol a világon felkapcsolnak egy új EGLO lámpát."   2019 tavaszán az EGLO-val bővült a az Energia Háza márka-és termékkín..
09 máj. GDPR - Nem csak a számítógépeden van adat!
3 2142
  NEM CSAK A SZÁMÍTÓGÉPEDEN VAN ADAT! ÜGYELÜNK ADATAID BIZTONSÁGÁRA - GDPR a papir alapú dokumentumok esetében   Az adatok kezelésére sajnos nem ..
04 máj. Fényforrások megsemmisítése újrahasznosításhoz
3 2547
Így szállítják el az Energia Háza által visszagyűjtött fényforrásokat. Az Energia Háza életében fontos szempont, hogy védjük a környezetet, betartsuk ..
01 máj. Itt jártunk - Gunaras
0 1614
Itt jártunk rovatunkban egy újabb felüdüléssel és némi design világítási megoldással lettünk gazdagabbak. Ezt szeretném megosztani veletek most. Húsvé..
29 ápr. Indecor álmennyezeti panelek
1 3581
Csináld magad és alakítsd ki a legegyszerűbben rejtett világításodat. Az Energia Háza és az Indecor együttműködése keretében olyan termékeket vásárolh..
26 ápr. Itt jártunk - Veszprém
0 1037
Remek belsőépítészet, kiváló hangulat, jó borok és ételek. Balatonalmádiból sétáltunk át Veszprémbe, ahol megtaláltuk ezt a kis alagsori éttermet. Els..
26 ápr. Itt jártunk - Badacsony
3 2831
Itt jártunk rovatunkban egy magad által is egyszerűen elkészíthető kiváló hangulat és design világítást mutatunk be. Ezt az egyszerű de praktikus vi..
25 ápr. 5000+ LED lámpatest beépítése a Rossmann Drogériákban
0 1422
Azt tapasztaljuk, hogy a világítási és energetikai rendszerek felújítása  és az energiafogyasztás optimalizálása trend egy vállalat üzemeltetésének dö..
21 dec. Új világítás a Rossmann boltokban
3 4193
Új LED panelek a Rossmann Magyarország boltjaiban.    Az Energia Háza végezte a legnagyobb V-TAC ledesítési projektet 2018-ban! Közel 2500 darab 29 ..
22 nov. Fényforrás visszagyűjtés felsőfokon
0 1167
Te miben járulsz hozzá a környezetvédelemhez?   Ha nálunk vásárolsz ingyenesen leadhatod az elhasznált fényforrásaidat! Egyszerűen hozd el magaddal ..
19 nov. 10 tipp, hogyan válasszunk LED reflektort videózáshoz, fotózáshoz?
0 5478
  10 tipp, hogyan válassz LED reflektort videózáshoz, fotózáshoz?   Azt tervezed, hogy LED reflektort vásárolsz? Caleb Pike a DSLR video Shooter-..
Mutasd 1 tól 15 -ig 20 (2 oldalakat)