Bemutatkozik az EGLO

Írta admin 2019/05/20 0 Kommentek Hírek, Érdekességek,Termékbemutatók,

"Minden 2. másodpercben valahol a világon
felkapcsolnak egy új EGLO lámpát."

 

2019 tavaszán az EGLO-val bővült a az Energia Háza márka-és termékkínálata. Örömteli együttműködés ez számunkra, hiszen az EGLO egy nagy múltú cég, amely minőségi és impozáns lámpatestjeivel vívta ki magának a szakma megbecsülését.

 

A mára már branddé alakult EGLO 1969-ben egy tiroli kisvárosból, Pillből indult útnak családi vállalkozásként, és hódította meg a világot termékeivel. Az EGLO csoport az elmúlt évben a dekoratív lakásvilágítás piacának egyik vezető gyártójává fejlődött. Időközben a vállalat a világpiacon is meghatározó szerepet vívott ki magának: 2015-ben az öt kontinens 132-nél is több országában több mint 18 millió lámpát értékesített.

 

Ehhez a sikerhez hozzájárult az is, hogy az EGLO termékei 90 %-ban saját fejlesztésből származnak, és saját gyártású üzemekben készülnek, megfelelve a magas minőségi elvárásoknak. Külön említésre méltó, hogy az EGLO termékek egy része Magyarországon (Pásztón) kerül legyártásra. Sikerük alappillére továbbá a vevői igények és a divat alakulásának folyamatos szem előtt tartása is. számukra nincs lehetetlen kérés, minden lakáshelyzetre tudnak megoldást nyújtani köszönhetően a vevőkkel történő folyamatos tapasztalatcserének, melyek alapját képezik a fejlesztések irányvonalának meghatározásában.

 

Az EGLO-val ismét egy minőségi és megbízható márkával bővítettük portfóliónkat, örülünk, hogy az Energia Házánál köszönthetjük termékeiket!

 

Az EGLO termékeit folyamatosan töltjük fel a weboldalunkra, figyeljétek az újabb és újabb megjelenéseket!

 

Címkék: EGLO lámpatest