Menu
Kosár

Mobiltelefon töltő

A mobiltelefon töltő a hétköznapok egyik legfontosabb eszközévé vált életünkben. Az Energia Háza kínálatában Apple Iphone és Android okos telefonokhoz és okos órákhoz találsz különböző töltőket és kiegészítőket. Egyes eszközök kompletten tudják biztosítani a telefonok és az órák töltését is. Termékeink között itt találod az innovatívabb vezeték nélküli töltőket, amikkel nem kell tovább bajlódnod a kábelek csatlakoztatásával és keresésével. Ezek mindig készen állnak a töltésre, csak rá kell helyezni a telefonodat vagy okos órádat. Vannak töltő állomások és kombinált mobil töltők is. Keresd a neked legmegfelelőbb terméket és vásárold meg otthonra, munkahelyedre, hogy mindig elérhető maradjál barátaid, szeretteid és munkatársaidnak. 

3D mobiltelefon képernyő nagyító
Fehér
Gyártó: Optonica
3D mobiltelefon képernyő nagyító. Az egyszerű termék a mobiltelefon képernyőjének nagyítását végzi. A mobiltelefont a szerkezet tartójába kell helyezni ami a nagyító mögött helyezkedik el. A nagyítóra vetített képet ez után már a nagyobb tévé szerű kijelzőn lehet látni. Javasoljuk időseknek, látássé..
2.259 Ft
Nettó ár:1.779 Ft
Vezeték nélküli mobiltelefon gyors töltő fehér színű
IP20 Beltéri Fehér
Gyártó: Optonica
Vezeték nélküli mobiltelefon gyors töltő fehér színű kerek lapos kivitelben. A töltőállomást USB porton keresztül kell csatlakoztatni a hálózathoz. Az okos telefon töltőre helyezésekor az eszköz elkezdi tölteni a kompatibilis telefonokat. A legtöbb Apple Iphone és Android készülék már rendelkezik a ..
3.040 Ft
Nettó ár:2.394 Ft
Vezeték nélküli mobiltelefon gyors töltő fekete színű
IP20 Beltéri Fekete
Gyártó: Optonica
Vezeték nélküli mobiltelefon gyors töltő fekete színű kerek lapos kivitelben. A vezeték nélküli töltés megbízhatóan használható ma már a legtöbb okos telefonnál. A mobiltelefont a töltőre helyezve megkezdődik az eszköz töltése. Elegáns és innovatív megoldás, nem kell többé a vezetékeket csatlakoztat..
2.774 Ft
Nettó ár:2.184 Ft
Vezeték nélküli mobiltelefon töltő állvány 3 az 1-ben, iPhone, AirPods, iWatch
IP20 Beltéri Fekete
Gyártó: Optonica
Vezeték nélküli mobiltelefon töltő állvány 3 az 1-ben, iPhone, AirPods és iWatch készülékekkel kompatibilis. Az állványt fix helyre telepítheted, például az éjjeli szekrényedre, íróasztalodra, ahol az Apple készülékeket ráhelyezve vezetékek nélkül töltheted azokat. A telefont az állványon ki is hang..
16.435 Ft
Nettó ár:12.941 Ft
Vezeték nélküli mobiltelefon töltő állvány 3 az 1-ben, Samsung, Buds, Watch
IP20 Beltéri Fekete
Gyártó: Optonica
Vezeték nélküli mobiltelefon töltő állvány 3 az 1-ben, Samsung, Buds, Watch eszközök töltésére. A vezeték nélküli töltőt éjjeli szekrényen, íróasztalon célszerű elhelyezni, ahol általában a legtöbbet töltjük eszközeinket. A 3 az 1-ben állványon elhelyezheted egyszerre a telefonodat, fülhallgató szet..
16.435 Ft
Nettó ár:12.941 Ft
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)