Kapcsolat

Címünk

Energia Háza - LED világítás - Tervezés - Kivitelezés
Energia Háza - LED világítás - Tervezés - Kivitelezés
Energia Háza - City Home Lakópark
1095.Budapest, Máriássy utca 4. K. Épület Fszt.
Rákóczi híd felőli sarok.
Google Térkép megtekintése
Telefonszám
+36 (70) 609 2300

Nyitvatartás
Üzletünk: H-P 9.00-18.00

Ügyfélszolgálat: H-P 8.00-18.00
Online Áruház: H-V 0-24

Új címünk: 1095.Budapest, Máriássy utca 4. A Bolt a Máriássy utca híd felőli oldalán található, nagy üvegportálos sarok helyiség. Keresd az Energia Háza feliratú strandzászlót!

Parkolási lehetőség: A bolt felhajtója előtt, Praktiker vagy a Lurdy parkolója, hídfő melletti parkoló vagy a Máriássy utca előttünk eső részén. A parkolás mindenhol ingyenes.


Tömegközlekedés: Megközelíthetőek vagyunk az M3 és az M4 metróvonalaktól az 1-es villamossal pár megállónyira, a Mester utcában lévő összes villamos és a Soroksári úton lévő összes buszjárattal. A megállóktól pár perc sétára vagyunk.

Láthatóság: A Bolt előtt egy Energia Háza feliratú starndszázlót keress.

Az Online rendeléseket 0-24 órában fogadjuk és feldolgozását elkezdjük.
Üzenet
Várjuk Önt a City Home területén lévő exluzív boltunkban, ahol kipróbálhatja a termékeket és megvásárolhatja az általános kínálatot. Raktárkészleten LED égők, LED izzók, LED panelek, T8 és T5 fénycsövek, akciós termékek, LED szalagok, vezérlők és szettek. Kényelmes ingyenes parkolás! Külső És helyszíni többmilliós raktárkészlet, gyors átszállítással naponta többször is, kedvező kiszállítás, családias szakértő kiszolgálás, ingyenes tanácsadás, tervezés, kivitelezési támogatás.

Üzletünk

EnergiaHáza
EnergiaHáza
City Home Lakópark Energia Háza, 1095.Budapest, Máriássy utca 4.
Google Térkép megtekintése
Telefonszám
+36 (70) 609 2300

Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig 9.00 - 17.00
Szombat: Zárva
Vasárnap Zárva
Online: 0-24

Üzenet
Személyes átvétel előtt, kérjük érdeklődjön vagy várja meg, amíg a rendelése állapota átvehető státuszt kap. Átvevő pontunkon a hétköznapi termékeket raktáron tartjuk más termékeinket külső logisztikai raktárunkban tároljuk.

Kapcsolati űrlap