Menu
Kosár

Szerelvények

Legyen biztonságban épületen belül és kívül!
Élvezze a biztonságot egész nap 24 órán keresztül! Minimalizálja a lopások és behatolások kockázatát a legújabb technológiai megoldásokkal. Előzze meg a bűncselekményeket valós idejű felügyelettel.

Lakossági Ügyfeleknek

Betörés - Pánik - Víz - Tűz - Szénmonoxid - Kapu és Garázs - Kaputelefon - Kamera
Segítünk védelmed kialakításában és folyamatos felügyeletében. Kérj személyre szabott megoldásokat és termékeket vagy vásárolj DIY termékeinkből.

Üzleti Ügyfeleknek

Betörés - Tűzvédelem - Víz - Beléptetés - Megfigyelés - Kapu és Sorompó - Kerítés
Professzionális védelmi megoldás kialakítása profi telepítő szakemberekkel több mint 30 éves szakmai tapasztalattal. Cégére szabjuk védelmi igényeit.

Szerelvények

Termékeink és Szolgáltatásaink
Vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek, Tűz és Co rendszerek, Beléptető rendszerek, Kamerás megfigyelő rendszerek, Sorompó és Kapumozgatás, Biztonsági LED világítás forgalmazása és szakemberekkel történő kiépítése 30 éves tapasztalattal. Gyors felmérés és folyamatos szakmai támogatás és karbantartás.
Telepítési megoldásaink
Választhat a professzionális vagy DIY csináld magad telepítési megoldásaink és termékeink között.
DIY - Csináld Magad
DIY - Csináld Magad
DIY - Csináld magad biztonsági rendszereket egyszerűen könnyedén telepítheti otthon és kisüzletébe is. A termékekből bárki számára egyszerűen kiválaszthatók a szükséges védelemhez, kényelemhez tartozó egységek, amiket szaktudás nélkül is könnyen lehet üzembe helyezni.
Professzionális telepítés
Professzionális telepítés
Professzionális védelem kialakításához mérnök és telepítő szakembereink állnak rendelkezésére. Nagyobb objektumok védelmét ipari tudású rendszerekkel kell megvalósítani, amihez szükséges a megfelelő biztonsági és informatikai szakértelem a telepítés során.
Miért válasszon minket?
A SMART biztonsági rendszerek mindig a betörők előtt jeleznek! Nézze meg milyen előnyökhöz juthat egy jól megtervezett védelmi startégiával és megoldással és miért válasszon bennünket?
Komplett Szolgáltatások
Teljeskörű All-In szolgáltatások. Bármilyen megoldásról legyen is szó, csomagjainkban gondoskodunk a professzionális szakemberekről és a folyamatos karbantartásokról. A folyamatos felügyelettel és karbantartással mindig napra kész a biztonság.
30 Éves tapasztalattal
30 év tapasztalata, termékkereskedelem és több ezer kivitelezett referencia áll mögöttünk az ipari és lakossági megoldásokban. Magas szintű szaktudással és termékeinkkel összekapcsoljuk az erősáramú és gyengeáramú rendszereket és megvalósítjuk elképzelését minden igényelt területen.
Okos Termékek
Okos biztonsági termékeink az épületen belül és kívül is biztosítják a kiemelkedő védelmet és felügyeletet. Rendszereinket távolról is felügyelheti mobiltelefonja vagy PC-je segítségével. Igény esetén csatlakoztatjuk az Önhöz legközelebb és leggyorsabban reagáló távfelügyeleti kivonuló szolgáltatóhoz.
Gyártó: Optonica
Szolár (SOLAR) kábel MC4 csatlakozóval szerelt 4mm2 1,5m Piros és Fekete érszigeteléssel. Kiszerelés 1 pár, 2 darab. A csatlakozó kábel előre van szerelve, nem szükséges a helyszíni krimpelés, ami sok időt megtakarít a telepítések és kivitelezések esetén. ..
4.496 Ft
Nettó ár:3.540 Ft
Gyártó: Optonica
Szolár (SOLAR) kábel MC4 csatlakozóval szerelt 4mm2 1,5m Piros érszigeteléssel. A csatlakozó kábel előre van szerelve, nem szükséges a helyszíni krimpelés, ami sok időt megtakarít a telepítések és kivitelezések esetén. A kábel elérhető piros és fekete színben is, 4mm2 keresztmetszettel 1,5 méter hos..
4.496 Ft
Nettó ár:3.540 Ft
Szolár (Solar) Kábel napelemhez H1Z2Z2-K 0.6/1KV 1X4.00MM2 Fekete
Fekete
Gyártó: Elmark
Szolár (Solar) Kábel napelemhez H1Z2Z2-K 0.6/1KV 1X4.00MM2 Fekete érszigeteléssel. A szolár kábel alkalmas a fixen telepített és a hordozható napelemes rendszerekben lévő napelem modulok csatlakoztatására. Kompatibilis minden szabványos csatlakozóval, nedvesség és vízálló, UV álló. Használható lakos..
425 Ft
Nettó ár:335 Ft
Gyártó: Elmark
Szolár (Solar) Kábel napelemhez H1Z2Z2-K 0.6/1KV 1X4.00MM2 Piros érszigeteléssel. A szolár kábel alkalmas a fixen telepített és a hordozható napelemes rendszerekben lévő napelem modulok csatlakoztatására. Kompatibilis minden szabványos csatlakozóval, nedvesség és vízálló, UV álló. Használható l..
425 Ft
Nettó ár:335 Ft
Szolár (Solar) Kábel napelemhez H1Z2Z2-K 0.6/1KV 1X6.00MM2 Fekete
Fekete
Gyártó: Elmark
Szolár (Solar) Kábel napelemhez H1Z2Z2-K 0.6/1KV 1X6.00MM2 Fekete érszigeteléssel. A szolár kábel alkalmas a fixen telepített és a hordozható napelemes rendszerekben lévő napelem modulok csatlakoztatására. Kompatibilis minden szabványos csatlakozóval, nedvesség és vízálló, UV álló. Használható ..
612 Ft
Nettó ár:482 Ft
Gyártó: Elmark
Szolár (Solar) Kábel napelemhez H1Z2Z2-K 0.6/1KV 1X6.00MM2 Piros érszigeteléssel. A szolár kábel alkalmas a fixen telepített és a hordozható napelemes rendszerekben lévő napelem modulok csatlakoztatására. Kompatibilis minden szabványos csatlakozóval, nedvesség és vízálló, UV álló. Használható l..
612 Ft
Nettó ár:482 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)