Menu
Kosár

Napelem

A napelem rendszer a napsugarak hőenergiáját alakítja át felhasználható energiává. Ezzel költség- és energiatakarékos módon tudja kiváltani a hálózatból érkező áramot. Az Energia Háza Webshop kínálatában kizárólag a legmegbízhatóbb márkák találhatók, legyen szó napelem csomagról, modulról, inverterről vagy szerelvényekről. Ismerje meg kínálatunkat és tegyen Ön is a fenntarthatóbb jövőért!
Gyártó: OffgridSun
OffgridSun Prémium Hordozható Energiacsomag zseblámpával 10W. Erős kialakítású edzett üvegből készült polikristályos napelem modul alumínium kerettel a hordozhatóság érdekében. A polikristályos szerkezet lehetővé teszi a legjobb hatékonyságot a hordozható és szabadon beállítható modulok esetében, íg..
58.579 Ft
Nettó ár:46.125 Ft
Gyártó: OffgridSun
OffgridSun Prémium Hordozható EnergiacsomagAz OffgridSun Prémium Hordozható Energiacsomag a legjobb választás a túrázásra, kempingezésre vagy horgászáshoz. A kis kompakt méret és összeszerelhetőség igazán kényelmessé teszi mind a hordozást és a gyors energiaszolgáltatást olyan területeken, ahol..
50.768 Ft
Nettó ár:39.975 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)


A garantáltan megtérülő befektetés 

Ne költsön többé villanyszámlára, telepítsen otthonába napelem rendszert! A napelem által hasznosított energia teljes mértékben megújuló és használatával nagy mértékben kímélheti a környezetet is. A rendszer végleges kiépítése után függetlenítheti magát a szolgáltatóktól, ugyanis az összes elektronikai eszközt ilyen módon tudja működtetni. Így a jövőben nem kell többé villanyszámlára költenie, a megspórolt összeg egésze a családi kasszában maradhat.
Az Energia Háza Webshop kollégái kiemelkedő szaktudással segítenek kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő napelemrendszert. Sőt a vásárlás után sem hagyjuk magára, ugyanis a megvásárolt termékeket szakembereink telepítik otthonába!

Milyen elemekből áll egy napelem rendszer?

 • Napelem modul (egyenáramot állít elő a napsugarakból)
 • Rögzítéstechnikai elemek (a tartószerkezet a tetőre rögzíti a modulokat)
 • Inverter (a hálózathoz szükséges váltóárammá alakítja az egyenáramot)
 • Szerelvények

Napelem ár 

Mivel minden ház egyedi, ezért az összes helyszín sajátos megoldást igényel. A napelem rendszer ára éppen ezért változó lehet. Az elemek árait webshopunkon megtalálja, a rendszer telepítésével együtt járó végösszegét pedig csak a felmérés után küldött árajánlatban tudjuk elküldeni Önnek. 

A napelem kiépítésének lépései 

 1. Megkeresés, ajánlatkérés: Ha Önben már megfogalmazódott az igény napelem rendszer kiépítése iránt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!
 2. Igényfelmérés: Amennyiben van rá mód, helyszíni felmérést végzünk, hogy pontos rálátást kapjunk a meglévő adottságokról. Egyéb esetben pedig képek alapján, távolról is képesek vagyunk a felmérést elvégezni, annak érdekében, hogy a telepítés mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan legyen. 
 3. Ajánlatküldés: Mivel minden helyszín egyedi, ezért sajátos megoldásokat igényelnek. Így csak ezután tudunk végleges ajánlatot küldeni. 
 4. A tervezés folyamata: Az Energia Háza csapata magasszintű műszaki és szakmai tudással rendelkeznek. Ezért csak olyan tervet készítenek, amiről garantálni tudják, hogy műszakilag is helytállóak. A tervezési folyamat során a több, mint 30 éves szakmai tapasztalatunk és a rutinunk segít abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást biztosíthassuk.
 5. Engedélyeztetési eljárás: Az elkészült tervet mindenképp engedélyeztetni kell a szolgáltatóval, ez akár több hónapot is igénybe vehet. Önnek ezzel kapcsolatban nincsen teendője, mi teljesen átvállaljuk ezt a folyamatot is. 
 6. Kivitelezés: Az alapos megtervezés és a lendületes kivitelezés jellemzi csapatunk munkáját. Ennek köszönhetően a rendszertelepítés általában egy napot vesz igénybe. Természetesen a gyorsaság nem megy az alapos munka rovására. Minden projektet pontos kivitelezéssel hajtunk végre.
 7. Beüzemelés: A telepítés után sem hagyjuk magára ügyfeleinket. Biztosítjuk azt a tudást minden felhasználó számára, amivel meg tanulják használni a rendszert. Sőt, az esetleges később felmerülő kérdéseknél is készséggel segítünk.

Miért érdemes az Energia Háza Webshopot választani? 

 • Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően garantáljuk a gyors kiszállítást
 • Kizárólag elismert, megbízható gyártók magas minőségű termékeit értékesítjük
 • Garantáljuk a kedvező árakat, ugyanis közvetlen kapcsolatban állunk a gyártókkal. Továbbá csomag kedvezményt is biztosítunk, további termékeinkkel (klíma, hőszivattyú, illetve egyéb LED lámpa és világítás elemek) történő egyidejű vásárlás esetén
 • Kivitelezőink és projekt partnereink számára további különleges kedvezményeket biztosítunk 
 • Segítőkész kollégáink minden felmerülő kérdés esetén a legnagyobb szakami tudással segítenek

Napelem rendszer telepítésén gondolkodik? Keresse szakértő kollégáinkat, akik készséggel válaszolnak minden kérdésre!