Menu
Kosár

Ventilátor

Ventilátor - szellőztetéshez, szagelszíváshoz otthonra és iparba


Ventilátorokat otthoni és ipari alkalmazásokra használhatod az egyszerű lakossági szellőztetéstől az ipari technológiákig. Az Energia Háza termékkínálatában megtalálod az általános szellőztetéshez szükséges termékeket magas minőségben kiváló garanciális feltételekkel. Ventilátorokat kínálunk neked fürdőszobák, vécék (WC), axiál, cső-és légcsatornák és egyéb ipari kivitelekben. A ventilátorok mellett igény esetén kérj ajánlatot munkatársainktól komplett megoldásokra, frekvenciaváltókra, csőbilincsekre, termosztátokra, gépészeti tervezésekre. Kínálatunkban az Elmark, Kanlux és más nevesebb gyártók termékeiből válogathatsz.

Gyártó: Elmark
Elmark AF Series axiális ventilátorAz Elmark AF Series szellőzőventilátor.  A ventilátor ideális bármilyen háztartási szellőztetésre, szagelszívásra mosdókban, vizesblokkokban, vécékben ahol nincsen lehetőség külön kapcsoló elhelyezésére vagy ez nem lehetséges. A ventilátor 15 Watt teljesítmény..
4.804 Ft
Nettó ár:3.783 Ft
Gyártó: Kanlux
EOL 100 húzókapcsolós ventilátorAz EOL 100 húzókapcsolós szellőzőventilátor egy húzókapcsolóval van ellátva, amely megkönnyíti a ki -és bekapcsolást. A ventilátor ideális bármilyen háztartási szellőztetésre, szagelszívásra mosdókban, vizesblokkokban, vécékben ahol nincsen lehetőség külön kapcsoló el..
4.216 Ft
Nettó ár:3.320 Ft
Gyártó: Kanlux
EOL 100B ventilátorAz EOL 100B szellőző ventilátor szívóteljesítménye 100m3/óra, teljesítménye 19 watt, zajszintje csak 39 dB. A 100 mm átmérőjű csőrendszerekbe és szellőzőrendszerekbe illeszkedő ventilátor kiválóan alkalmas háztartási szellőztetésre, mosdók, vécék és egyéb helyiségek levegőztetésér..
3.785 Ft
Nettó ár:2.980 Ft
Mutasd 1 tól 20 -ig 26 (2 oldalakat)