Menu
Kosár

Díszléc

Díszléc használatával könnyedén díszítheti otthona falait és mennyezeteit. Termékeink magas minőségének köszönhetően pedig garantáltan hosszú évekig tartós és megbízható díszítőelemei lesznek a lakásnak. Ismerje meg széles választékunkat!

Díszléc falra 

A díszléc használatával nincs több gipszkartonozás és szakemberhiány, bonyolult építőipari lépések. Hiszen a beltéri díszléc egyik legnagyobb előnye, hogy szaktudás nélkül, könnyedén felhelyezhetők, így akár Ön is megcsinálhatja otthonában, segítség nélkül. 

Az XPS anyagból készült termékek a legkeményebb és legerőteljesebb belsőépítészeti díszítőelemek, amik a lakossági és üzleti kivitelezésekhez használhatók.

Kis ügyességgel és a javasolt telepítési lépések betartásával Ön is hibamentesen felragaszthatja az oldalfalra vagy a mennyezetre. A különböző beltéri díszléc és álmennyezeti dobozok lefesthetők bármilyen színre, tetszés szerint és könnyedén telepítheti bennünk a LED szalagokat, spotkereteket vagy akár a LED panel lámpatesteket. 

A LED szalagok kiegészítői részére, mint a tápegységek és vezérlések külön kialakított hely van kialakítva a termékekben. 

Felhelyezése 

A díszléc falra helyezése rendkívül egyszerű. A ragasztáshoz csak egy ragasztóra, kinyomópisztolyra és egy kis ügyességre van szükség. Az Energia Háza által forgalmazott Indecor termékek a piacon beszerezhető legkiemelkedőbb minőségi ragasztó, amit webáruházunkban kedvező áron megvásárolhat.

  1. A ragasztásra kijelölt helyet alaposan tisztítsuk meg. Csak miután teljesen pormentes és száraz, akkor tudjuk elkezdeni a ragasztást. 
  2. A távtartókra nyomjuk a ragasztót a széleitől 1-1 cm-el beljebb, két vonalban.
  3. Ezt követően ragasszuk a mennyezetre, az elemeket pedig egymáshoz.

A dekorléc előnye

A dekorléc javítja a belső tér esztétikai megjelenését, és segít az egyes területek kiemelésében. A díszlécek a falakat, a mennyezetet vagy a padlót díszítik, míg a stukkók a belső tér díszítő elemei. Mindkét eszköz lehetővé teszi a belső tér egyedi formálását.

Fali stukkó és díszléc: mi a különbség? 

A stukkó, díszléc két különböző építőelem, amik a falak dekorálására szolgálnak.

A fali díszléc egy vékony, díszített elem, ami a fal vagy a mennyezet tetejére van felszerelve. Funkcionális célja elsősorban az esztétikai megjelenés javítása.

A fali stukkó pedig egy vakolatból készült díszítőelem, amely a falakra vagy a mennyezetre van felrakva, és gyakran szobrok, domborművek, vagy más alakzatok formájában jelenik meg. A stukkók sokkal domborúbbak és kidolgozottabbak a díszléceknél, és funkcionális céljuk is az esztétikai megjelenés javítása mellett akár gyakran a meleg vagy a hideg levegő elterelése is lehet.

Miért válassza az Energia Háza webshopot? 

Villám gyors házhoz szállítás 

Hatalmas raktárkészletünknek köszönhetően a legtöbb termékünket azonnal ki tudjuk szállítani a megadott címre. Amennyiben az Ön által megrendelt diszléc elérhető, akkor akár már 24 órán belül átveheti rendelését. Minden termékünknél feltüntetjük a készlet állapotát, ezért, ha éppen nem elérhető, legtöbbször is csupán néhány nappal többet kell várnia a kiszállításra. Ez a gyorsaság partnerinkkel ápolt szoros üzleti kapcsolatunknak köszönhető.

Webshopunkban ráadásul nem csak a szállítás, de a megrendelés folyamata is ugyanilyen gyors és egyszerű. Az oldalsó sávban található keresőben beállíthatja a keresett paramétereket, így az egész folyamat csupán néhány kattintás. 

Kedvező díszléc árak

Több mint 30 éve vagyunk jelen a piacon, ezért nagyon jól ismerjük a vásárlók igényeit, így a legjobb megoldásokat tudjuk ajánlani. Emellett közvetlen kapcsolatot ápolunk a termékek gyártóval, ezért minden vásárlónk számára biztosítani tudjuk a remek árakat, ami nem csak a dekorléc esetén igaz. 

Továbbá törzsvásárlói és kivitelezői kedvezményt adunk. Sőt, ha több termékeinkkel (klíma, hőszivattyú, napelem, további LEDes termékek) együtt vásárolj akkor további csomag kedvezményt garantálunk. 

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!