Menu
Kosár

LED fénykábel

A LED fénykábel közkedvelt választás kültéri design világítás kiépítése során vagy az ünnepek alatt, az épület karácsonyi díszítéshez. Széles választékunkban különböző színű és tónusú fénytömlő található, így garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van. Ismerje meg termékeinket! 
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné megtoldani.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
230 Ft
Nettó ár:181 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné 90°-ban esztétikusan csatlakoztatni, külső vagy belső sarokíven elvezetni.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
580 Ft
Nettó ár:457 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné 90°-ban leágaztatni az egyenes szakaszról.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
611 Ft
Nettó ár:481 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges a Givro Led fénykábel, világítócső végeinek IP44, vízmentes lezárásaihoz.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
229 Ft
Nettó ár:180 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné elágaztatni 4 irányban.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
655 Ft
Nettó ár:516 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a szett szükséges a Kanlux Givro fénykábel, világítócső erősáramú, 230V-os hálózatra csatlakoztatásához. VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
2.244 Ft
Nettó ár:1.767 Ft
Mutasd 1 tól 6 -ig 6 (1 oldalakat)