Menu
Kosár

LED fénykábel

A LED fénykábel közkedvelt választás kültéri design világítás kiépítése során vagy az ünnepek alatt, az épület karácsonyi díszítéshez. Széles választékunkban különböző színű és tónusú fénytömlő található, így garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van. Ismerje meg termékeinket! 
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné megtoldani.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
230 Ft
Nettó ár:181 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné 90°-ban esztétikusan csatlakoztatni, külső vagy belső sarokíven elvezetni.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
580 Ft
Nettó ár:457 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné 90°-ban esztétikusan csatlakoztatni, külső vagy belső sarokíven elvezetni. 10darabos csomagokban kapható. Az ár 10 darabra vonatkozik.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinő..
264 Ft
Nettó ár:208 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné 90°-ban leágaztatni az egyenes szakaszról.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
611 Ft
Nettó ár:481 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges a Givro Led fénykábel, világítócső végeinek IP44, vízmentes lezárásaihoz.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
229 Ft
Nettó ár:180 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a termék szükséges, ha a Givro LED fénykábelt szeretné elágaztatni 4 irányban.VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
655 Ft
Nettó ár:516 Ft
Gyártó: Kanlux
Ez a szett szükséges a Kanlux Givro fénykábel, világítócső erősáramú, 230V-os hálózatra csatlakoztatásához. VédettségIP44 fröccsenő víz ellen védettFelhasználásBeltér / KültérSzigetelési osztályKettős szigetelésűMinősítésekCE..
2.244 Ft
Nettó ár:1.767 Ft
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)


LED fénykábel felhasználásának ötletei 

  • Járda menti világítás
  • Terasz körvonalainak megvilágítása
  • Tetőszerkezet körvonalának megvilágítása
  • Karácsonyi fények
  • Épület falazatának éleinek kiemelése
  • Különböző feliratok is készíthetők belőle

Kültéri LED fénykábel felhelyezése 

A fénytömlő felhelyezése rendkívül egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást, házilag elkészíthető minden lépés. Ha nem akarja a flexibilis fénykábel egész hosszát felhasználni, egyszerűen vágjon le belőle. Amennyiben nem tud, vagy nem szeretne levágni, akkor a nem kívánt részekre egyszerűen húzzon rá egy fekete gégecsövet, így csak azok a részek látszanak majd, aminek valóban világítania kell. 

A LED fénytömlő felszereléséhez a fénykábel elejére egy 230V-os betáp csatlakozót kell illeszteni. Az esetleges meghosszabbításokat toldóelemekkel fel lehet szerelni. Amennyiben szükséges a rögzítéshez, különböző kiegészítőket is megtalál választékunkban.  

Esetleg több színből szeretne feliratot vagy körvonalat kiépíteni? Nem gond! Egy gyártón belül, az azonos paraméterek lehetővé teszik a termékek keverését, így összecsatlakoztathat akár egy piros, fehér és zöld fénytömlőt is.

Miért érdemes az Energia Háza webshopot választani?

Elismert gyártók kültéri fénykábel választéka 

Egy LED fénytömlő megvásárlása során Ön hosszú évekre tervez. Ezért a vásárlás során oda kell figyelnie arra, hogy olyan gyártó termékét válassza, ami szinte már önmagában szavatolja a kiváló minőséget. 

Pontosan tudjuk, hogy milyen fontos a megbízhatóság, hiszen a kültéri design világítást nem szeretnénk néhány évente cserélni. Ezért az Energia Háza online áruházában csakis a nemzetközi piacokon elismert gyártók, remek minőségű termékei találhatók. Kültéri fénykábel kínálatunkat a LED megvilágítás vezető márkája, a Kanlux gyártó termékeiből raktuk össze. 

Extra gyors házhoz szállítást kínálunk 

Nagy raktárhelyiségünknek köszönhetően a legtöbb terméket akár azonnal ki is tudjuk szállítani Önnek. Ha a kiválasztott LED fénykábel elérhető, akkor már a megrendelést követő 24 órán belül kivisszük a megadott címre. Velünk minden esetben tervezhető a szállítás határideje, mivel mindig feltüntetjük a termékek készletének állapotát. Ha pedig épp nincs raktáron az adott fénytömlő, akkor is csupán pár munkanappal kell többet várni. Mivel szoros üzleti kapcsolatban állunk a gyártókkal, ezért a lehető leggyorsabban beszerezzük a kiválasztott termékeket. 

LED fénykábel kedvező áron

Már több mint 30 éve jelen vagyunk a piacon. Ennek köszönhetően a legjobb megoldást nyújtjuk minden vásárlónk számára. Mindemellett biztosítjuk a remek árakat is, hiszen jó kapcsolatot ápolunk a termékek gyártóival. 

Visszatérő vásárlóinknak törzsvásárlói, szakmabelieknek pedig kivitelezői kedvezménnyel kedveskedünk. Ha egyéb termékeinkkel (hőszivattyú, napelem, klíma, elektromos autó töltő, stb.) együtt vásárol, akkor további csomag kedvezményt is garantálunk!

Amennyiben Önnek is fontos a kiváló és a hosszantartó minőség, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!