Menu
Kosár

Vállalatoknak

Projekttervezés, nagykereskedelem, kivitelezés! Mindezt együtt az Ön vállalatáért!


Mire jó a projekttervezés?


Munkatársaink segítséget nyújtanak cége üzletei, telephelyei, irodái új vagy rekonstrukciós LED világítás-technológiai modernizálásában. Mielőtt belevágna érdemes megvizsgálni a szükséges megvilágítást és annak lehetőségeit. A megfelelő világítás kell a munkavégzéshez és termékeinek jobb értékesítéséhez. A világítási megoldások mára olyan fejletté váltak, hogy magas energiahatékonyság mellett, alacsony rezsiköltségeken nem csak a hagyományos és szükséges megoldásokban kell elgondolkodnia, hanem azon is, hogyan pörgetheti fel élményekkel a kiegyensúlyozottabb munkavégzést és termékek bemutatását vevőinek. A projekttervezés magában foglalja azokat a szakértői anyagokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy Ön a legjobb döntéseket tudja meghozni mind beruházás és fenntartási kiadásokat nézve. Ez a feladat előzi meg a lámpatestek és megoldások költségvetésének elkészítését, a beszerzést és a kivitelezést, majd szakmai javaslatot ad a szükséges további feladatokra.


Miért érdemes nagykereskedőtől vásárolnia?


A kereskedelmi láncolatban ez az a szint ahol nagyobb projektjeihez megfelelő támogatást és garanciákat kap a megfelelő árak mellé. A 27 éves fennállású vállalatunk és a köré épített vállalakozások garantálják a legjobb árakat, közvetlen gyártói kapcsolatokat, jótállási feltételek biztonságát és a jó partneri kapcsolatokat. Ezen kívül kapcsolatot ápolunk a viszontértékesítőkkel, szerelő szakemberekkel, így a több telephelyes vagy országos hálózattal rendelkező vállalatok számára hatékony szervezést, kivitelezést és szervizhátteret biztosítunk. 


Miért érdemes a kivitelezést a beszállítótól kérni?


A jó árak és a feltételek mellett egész Európa a munkaerő hiánytól szenved? Igen nem csak erőforrás hiányból hallani minden nap. A probléma a jó szakemberek és a képzett erőforrásból álló csapatok állandó hiánya. Az erőforrás vándorlás eredménye lehet a rossz munkaerő, amely felelős a hibás teljesítésekért, a kieső termelésért és a kedvezőtlen garanciális munkák elvégzéséért. Egy vállalat egyszerűen jobban jár ha olyan beszállítót alkalmaz, mint az EnergiaHáza, aki teljes felelősséggel képes kiszolgálni saját és partneri erőforrásával Partnereit. Az Energia Háza nem csak a jó árakat garantálja, de képes a feladatokat úgy tervezni és elvégezni, hogy az szakmailag helyes és folyamatos vállalható üzembiztonságot eredményezzen a beruházó számára.


Milyen minőségű terméket kap az Energia Házától?


A vállalatok nagyságban és tevékenységben nagyban eltérnek, így világítástechnikai igényeik is eltérőek általában. Minden partnerünk maga döntheti el, hogy mely márkás termékeket szeretné látni környezetében, milyen megtérülési idővel számol és milyen egyedi Design-t akar kialakítani. Kereskedelmünk minden nagy világmárkás gyártóval vagy képviseletével kapcsolatot tart, amely mellett ugyan így közvetlen kapcsolat van a közép és közép felső kategóriás termék beszállítókkal is. Kínálatunkban vállalati szinten csak márkás termékeket kínálunk, amelyek már bizonyítottan működnek több ezer, tízezer esetleg még több boltban, épületben, sportlétesítményekben. Nevesebb képviselt márkáink az alábbiak:Fenti márkáinkon kívül palettánkban több mint 50 gyártó termékeit forgalmazzuk egyedi megrendelésekre ipari B2B ágazatban és B2C lakossági lámpatestekben. Bővebb információkat a letöltések menüpont alatt talál a katalógusoknál.


Milyen ipari termékportfóliója van az Energia Háza áruháznak amellyel Ön is jól járhat?


B2B portfolióink KKV és Ipari nagyvállalati valamint közterület-világítási megoldásokból áll. Minden iparágnak és vállalat méretnek a számára megfelelő termékeket és minőséget tudjuk nyújtani az azokhoz illeszkedő legjobb ár garanciájával. Fontos megemlíteni, hogy az Energia Háza ahogy az elmúlt 27 éves tervezési munkáiban, így most a kereskedelmi és projekt munkáiban No Name termékeket nem ad ügyfeleinek, kizárólag Márkás és ismert termékgyártókkal dolgozunk együtt és az Ő termékeiket építjük csak be. 

Induló márkáik az igen kedvező ár / értékarányú Optonica, a nagyon gyors fejlődést és kiváló referenciákat magálnak tudó V-TAC és a közel 30 éves Kanlux. Felsőbb márkáink az Osram, Ledvance és a Philips, amelyek mindig úttörők a legújabb technológiákban. A két minőségi kategória között közel 20 gyártóval rendelkezünk.

Az Ön vállalkozásához például az alábbi termékek nagy valószínűséggel illenek:
Fentieken túl ipari lámpatestek, csarnovilágítók, utcai és közterület világítás, SMART színes RGB+CCT megoldások, ipari tápegységek, és sok közel 5000 termék és 50 termékkategória.


Kik vagyunk?


Az Energia Háza az ÉVISAT kft kereskedelmi és projekt tevékenységeket magába foglaló üzletága. A cég 1991-ben alapított családi vállalkozás, amely 2016-ig főként tervezéssel foglalkozott és különálló projektcégekben végezte nagyobb tervezési és projekt feladatait. Az új irányelvek és célok kitűzésével a tervezéssel betervezett több milliárdos értékeket átvizsgálva 2017-ben kezdte el világítástechnikai üzletágának felépítését, amely jelenleg már kis-és nagykereskedelmi tevékenységgel rendelkezik. A cég kiszolgál saját és hozott projekteket, telepítőket és szakembereket, viszonteladókat és végfelhasználókat minden szegmensben. Kapcsolatot tart a gyártókkal, kivitelezőkkel és tervező mérnökökkel. A cég kereskedelmi részlege a Banktech Centerben található üzleteit és bemutató termeit egy kedvező megállapodás keretében hamarosan megnyitja számos megyeszékhelyen. A vállalat folyamatos növekedésbe kezdett, gyakorlatilag a nulláról kezdve építkezik. A cég abban a 27 éves szakmai múltjával, kiváló szakértelmével, barátságos kiszolgálásával, komplex tervezési - kereskedelmi és kivitelezői all in one szolgáltatásával különbözteti meg magát a piacon, nem csak egy webáruházat hozott létre, hanem életre kelti a benne lévő lehetőségeket, megmutatja és be is építi azokat. 


Kik azok akik bíznak bennünk?


A cég méretéből adódóan erősen kellett megküzdeni a túlélésért a vásárlók bizalmáért, amely mellett szükséges volt egy új Brand építése is, amelyet Energia Házának eveztünk el. A kemény kezdeti feltételek után mam ár élvezzük a gyártók bizalmát, beszállítunk közbeszerzésekbe,  pályázati nyertesek számára, kis és nagyvállalatok részére, túl vagyunk az első exportokon és importokon. Vásárlóink nagy százaléka visszatérő vásárló akik közel 99% -ban elégedettek szolgáltatásainkkal és arainkkal. Keresse referenciákért partnereinket, vásárlóinkat, szólítsa meg a gyártókat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.


Hogyan léphet velünk kapcsolatba?


Írja meg munkatársaink részére a felmerült igényeit, problémáit és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. Email címünk: bolt@energiahaza.hu Telefonszámuk: +36 70 609 2300.