Menu
Kosár

LED szalag vezérlő

Használja ki az otthoni világítás minden funkcióját! A LED szalag vezérlő segítségével nemcsak a fényerő szabályozható, hanem a hangulatától függően lehetősége van különböző színeket kiválasztani. Webáruházunk igazodik a különböző felhasználási területek minden sajátosságához, ezért kapható infrás, távirányítóval vezérelt, falra szerelhető és rádiós LED vezérlő is. Tekintse meg kínálatunkat!

1 csatornás központi vezérlő SYS rendszerhez
RGB+CCT (Full Color) 24 Volt
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer SYS-T1 központi RGB+CCT vezérlő kizárólag a Mi-Light és a Miboxer SYS protokoll alatt működő világításokhoz alkalmas. Segítségével egyetlen vezérlővel egy adatvonalon keresztül vezérelhetőek a Miboxer és Mi-Light okos lámpái (Smart Lighting). A vezérlővel a legtöbb távirányító kompatibilis..
15.173 Ft
Nettó ár:11.947 Ft
Gyártó: Mi-Light
4 zónás RGB LED szalag vezérlő.  A vezérlőbe a színes szalagok csatlakoztathatóak. A vezérlő és egy távirányító segítségével a teljes színskála terjedelmében lehet a színeket változtatni és a fényerő szabályozást elvégezni. A színkeverésnél kikeverheted a melegebb és hidegebb árnyalatokat, kedv..
5.404 Ft
Nettó ár:4.255 Ft
Gyártó: Mi-Light
5 csatornás RGB+CCT jelerősítő, 12-24V, 15A LED szalagokhozAz RGB+CCT (RGB és hideg és meleg fehér) LED szalagok vezérlésének kiegészítéséhez használd a Miboxer 5 csatornás RGB+CCT jelerősítő, 12-24V, 15A terméket, ami segít abban, hogy a LED szalag fényereje a hosszabb kialakítás esetén is meg..
6.193 Ft
Nettó ár:4.876 Ft
Gyártó: Mi-Light
8 csatornás távirányító Mi-Light kompatibilis vezérlők és LED égők, reflektorok távszabályozására, vezérlésére. A termék vezérlőt nem tartalmaz. A távirányító segítségével 8 különböző zónát lehet kialakítani, ami lehet például 8 különálló helyiség vagy 8 különálló eszköz vagy eszközcsoport. A szabál..
8.021 Ft
Nettó ár:6.316 Ft
Gyártó: Energia Háza
Alumínium LED profilokba beépíthető érintős LED Dimmer 12V -24Vfeszültségű LED szalagokhoz, 8A terhelhetőséggel. A LED dimmer érintésre bekapcsolja / kikapcsolja a LED szalag világítást, folyamatos érintésnél változtatja a fényerősséget.  ..
2.934 Ft
Nettó ár:2.310 Ft
Gyártó: Mi-Light
Ismerje és vásárolja meg a piacvezető Mi-Light  termékeket az Energia Házában! Minőség kiváló ár / értékaránnyal! Ez a szabályozó, másnéven LED szalag vezérlő egység a több színű fehér, azaz a Dual Wihite - dupla fehér - típusú LED szalagok vezérléséhez szükséges. A vezérlővel változtatni lehet..
3.680 Ft 4.318 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Csoport (zóna) vezérlő , group control egyszínű szalagokhoz 12/24V 12A
IP20 Beltéri Rádiós
Gyártó: Mi-Light
LED szalag vezérlő egyszínű Single Color LED szalagokhoz. Alkalmas a LED szalagok fényerejének szabályozására távirányító segítségével és a LED szalagok ki-és bekapcsolására. A LED szalag vezérlő tápellátásához tápegység szükséges, amelyet a LED szalag teljesítményéhez kell méretezni, de legfeljebb ..
4.613 Ft
Nettó ár:3.632 Ft
Gyártó: V-TAC
Infra távirányítós dimmer RGB szalag vezérléséhez. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Távirányítóval ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Villogó, előreprogramozott váltófény program is választható.Feszültség:DC 5-24V Üzem..
2.310 Ft
Nettó ár:1.819 Ft
Gyártó: Mi-Light
DIN sínre szerelhető LED szalag vezérlő 5 az 1 -ben funkció, A legelegánsabb megoldás a LED szalagok szerelésében. Kompatibilis az RGB, RGBW, RGB+CCT és CCT típusú led szalagokkal. Ezt az egységet helyezd el már a villanyszereléskor vagy új világítás kiépítésekor valamelyik elosztószekrényben v..
11.659 Ft
Nettó ár:9.180 Ft
Gyártó: Mi-Light
DMX512 protokol szerinti RGB eszköz. Antennával ellátott jeladó egység, mely bármely DMX 512 vezérlő kimenetére csatlakoztatható és 2,4 GHz frekvencián vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) kapcsolatot teremt RGB LED-es eszközökkel.  16 zónát tud vezérelni, zónánként korlátlan számú/..
8.961 Ft
Nettó ár:7.056 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGB LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGB vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 216 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetsz..
7.704 Ft
Nettó ár:6.066 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGBW LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB+W szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGBW vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 288 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetszőleges..
4.784 Ft
Nettó ár:3.767 Ft
LED "borospohár" asztali lámpa, RGBW LED "borospohár" asztali lámpa, RGBW
Dimmelhető
Gyártó: Mi-Light
LED "borospohár" asztali lámpa. Vásárold meg ezt a kiváló dekorációs RGBW LED borospohár lámpát. Inni ugyan nem javasolt belőle, de asztali dísznek, hangulatfénynek a legjobb megoldás a gyertya óta! A termék nagyon esztétikus és minőségi anyagból készült, a legjobb megoldás éttermek, pubok, bor..
24.477 Ft
Nettó ár:19.273 Ft
Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGBW Fekete
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
5.594 Ft
Nettó ár:4.405 Ft
Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGB+CCT (Full Color) Fekete
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
6.246 Ft
Nettó ár:4.918 Ft
Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGB+CCT (Full Color) Fekete
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
8.021 Ft
Nettó ár:6.316 Ft
Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete
RGB+CCT (Full Color) Rádiós Fekete
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete. A távirányító 2 darab AAA elemmel működik, nincsen szükség vezetékezésre. A felszerelés a hátlap ragasztásával történhet és a távirányítót mágnesessen lehet ráhelyezni, amely elősegíti a takaríthatóságot és az elemcserét is. A kezelési felüle..
10.392 Ft
Nettó ár:8.183 Ft
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB jelerősítő RGB LED szalagokhoz. Az eszköz akkor szükséges, ha a LED szalagok hossza és teljesítménye nagyobb mint az alkalmazott vezérlőegységé és a szabályozást egyetlen rendszerrel szükséges megoldani. Ebben az esetben a vezérlő után kell kötni a Mi-Light PA4 jelerősítőt. A jelerősítő..
5.409 Ft
Nettó ár:4.259 Ft
MIBOXER (DT8) 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz MIBOXER (DT8) 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz
RGB+CCT (Full Color)
Gyártó: Mi-Light
MIBOXER (DT8) 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz. Az eszköz támogatja az IEC62386-102. 207, 209 szabványokat, a DT8 TC típust. Az eszközön közvetlenül is beállíthatók a címek és csoportok is. Támogatja a teljes LED szalag kínálatok vezérlési módjait, mint az ..
13.291 Ft
Nettó ár:10.465 Ft
Miboxer 5 csatornás RGB-CCT DMX512-RDM LED szalag vezérlő 20A
RGB+CCT (Full Color)
Gyártó: Mi-Light
Miboxer 5 csatornás RGB-CCT DMX512 és RDM protokolú LED szalag vezérlő 20A terhelhetőséggel. A vezérlő használható bármilyen típusú 12-24V egyenfeszültséggel működő LED szalaghoz. Minden kimenet 1 darab címet foglal így RGB-CCT használata esetében 5 címet fog foglalni az eszköz a programozásnál. A D..
9.378 Ft
Nettó ár:7.384 Ft
MIBOXER 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz MIBOXER 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz
RGB+CCT (Full Color)
Gyártó: Mi-Light
A MIBOXER 5IN1 DALI LED szalag vezérlő 15A terhelhetőségű és a kompatibilis a DALI IEC62386 szabványú termékekkel. A vezérlő minden típusú 12-24VDC feszültségű LED szalaggal kompatibilis, vezérelhetsz vele a DALI BUS-on egyszerű fehér vagy színes LED szalagokat, RGB és RGBW, RGB+CCT LED szalagokat. ..
11.167 Ft
Nettó ár:8.793 Ft
Miboxer AC Triac Rádiós és Nyomógombos Fényerőszabályozó Miboxer AC Triac Rádiós és Nyomógombos Fényerőszabályozó
Rádiós Dimmelhető
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer AC Triac Rádiós és Nyomógombos Fényerőszabályozó modul. A Miboxer Triac modul elrejthető a hagyományos kapcsolócsaládok nyomógombos kapcsolói alá a szerelvénydobozba vagy bármilyen lámpatestbe és lámpatest mögé. A Miboxer Triac modul előnye, hogy rádiós jelátvitelével távirányítóval ..
8.218 Ft
Nettó ár:6.471 Ft
Gyártó: Mi-Light
MIBOXER DALI BUS Tápegység. Szükséges a DALI BUS vonalak megtáplálásához. ..
11.167 Ft
Nettó ár:8.793 Ft
Miboxer DALI fali fényerőszabályozó panel érintős 4 csatornás
Fehér
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer DALI fali kapcsoló és fényerőszabályozó panel érintős 4 csatornás egység a DALI BUS-on lévő LED szalag vezérlők és DALI lámpák ki és -bekapcsolására valamint fényerőszabályozására használható. A DALI BUS adatvonalra a fali kapcsoló 2 vezetéken csatlakozik, a címzését a hátoldalon..
13.081 Ft
Nettó ár:10.300 Ft
Gyártó: Mi-Light
DALI RGB+CCT fali vezetékes vezérlőpanel - MIBOXERA MIBOXER fali panel alkalmas a DALI BUS rendszerű kiépítéseknél RGB+CCT LED világítások szabályozására. A vezérléshez szükséges egy DALI BUS tápegység és egy DALI vezérlőegység is. A DALI egyszerű telepítést és az iparban is bevált jól kezelhető sza..
13.081 Ft
Nettó ár:10.300 Ft
Miboxer Dimmer 0/1-10V vezérléssel 2,4GHz PUSH Bemenet 12-24VDC 144-288W
IP20 Beltéri Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer Dimmer 0/1-10V vezérléssel LED szalagok, LED lámpák és egyéb eszközök fényerő szabályozásához egyszínű LED szalagokhoz. A Miboxer LS4 dimmer 2,4GHz beépített rádiós elérésével kompatibilis a Miboxer fényerőszabályozó távirányítóval. A dimmer rendelkezik egy PUSH bemenettel is, ahová bármilye..
7.233 Ft
Nettó ár:5.695 Ft
Miboxer fali érintős 8 csatornás távvezérlő panel fehér és színes szalagokhoz fényforrásokhoz
IP20 Beltéri
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer fali érintős 8 csatornás távvezérlő panel fehér és színes szalagokhoz is alkalmas, elemmel működik így nincsen szükség vezetékezésre, előzetes védőcsövezésre. Az elemes és rádiós technológia megkönnyíti a szerelést, egyszerűbbé és sokkal olcsóbbá teszi azt, mivel a vezetékezéssel, jav..
20.340 Ft
Nettó ár:16.016 Ft
Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő
IP20 Beltéri Fehér
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó a legegyszerűbb módja a konyhai, szobai és bútorokba épített egyszínű LED szalagok be -és kikapcsolásának, fényerejének dimmeléséhez, szabályozásához. A fali vezérlő panel felszerelése a könnyű kialakításának köszönhetően a leggyorsabban és legegyszerűb..
4.458 Ft
Nettó ár:3.510 Ft
Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő Fekete Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő Fekete
Fekete Egyszínű
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó a legegyszerűbb módja a konyhai, szobai és bútorokba épített egyszínű LED szalagok be -és kikapcsolásának, fényerejének dimmeléséhez, szabályozásához. A fali vezérlő panel felszerelése a könnyű kialakításának köszönhetően a leggyorsabban és legegyszerűb..
4.458 Ft
Nettó ár:3.510 Ft
Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó RF-rádiós Fekete Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó RF-rádiós Fekete
Rádiós Fekete
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó (RF) rádiós jelátvitellel fekete kivitelben. A fényerőszabályozóhoz nem kell elpre kábelezést kialakítani, ami költséghatékony megoldást kínál felújításoknál és világítási rendszerek kiépítésénél, legyen az ideiglenes vagy végleges megoldás. A Mibo..
5.292 Ft
Nettó ár:4.167 Ft
Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben 100W 24V színes és fehér szalagokhoz Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben 100W 24V színes és fehér szalagokhoz
24 Volt 100 Watt
Gyártó: Mi-Light
Vége a bonyolult szerelésnek, kábelezéseknek, mert itt van a Miboxer teljesen új terméke a tápegység és vezérlő egybeépített és szuper keskeny kivitelű terméke. A Miboxer LED tápegység kialakítása miatt kedvelt eszköze a különböző XPS díszlécek, dobozok, mennyezeti XPS szigetek LED szalag szere..
21.351 Ft
Nettó ár:16.812 Ft
Miboxer Mi-Light WiFi LED vezérlő Amazon Alexa és Google kompatibilis
Android / IPhone (APP)
Gyártó: Mi-Light
Miboxer Mi-Light WiFi LED vezérlő LED szalagokhoz, LED lámpákhoz, panelekhez és reflektorokhoz. Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis   Feszültség 5 Volt DC (USV) Támogatott szoftverek iOS, Android Méret 9 cm x 7 cm x 1.5 cm A gogole Play és az Apple Store áruhá..
10.141 Ft
Nettó ár:7.985 Ft
Miboxer RGB LED szalag vezérlő és távirányító RF 12-24V 10A
RGB Rádiós
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer RGB LED szalag vezérlő és távirányító szett RF rádiós jelátvitellel, 12-24V feszültségű tápegységekhez és LED szalagokhoz, 10A teljes kimeneti terhelhetőséggel, csatornánként 6A. A MIBOXER rádiós LED szalag vezérlő szett tartalmazza a szalagok szabályozásához szükséges vezérlő egység..
6.581 Ft
Nettó ár:5.182 Ft
Miboxer RGB WiFi vezérlő 12-24VDC 12A
RGB WiFi Android / IPhone (APP)
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGB WiFi vezérlő 12-24VDC feszültségű LED szalagokhoz összesen 12A terhelhetőséggel. Csatornánként maximum 6A. A vezérlő használható az RGB, azaz a 3 alapszínnel (Kék, Zöld, Piros) rendelkező LED szalagokhoz. A termék előnyei:Beépített WiFi modul,Támogatja a TUYA SMART Applikációt és kompati..
9.754 Ft
Nettó ár:7.680 Ft
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGB-CCT (RGB+2700K-6500K) LED szalag vezérlő 12-24V 360W 5x6A (10A)..
5.886 Ft
Nettó ár:4.635 Ft
Miboxer RGBW LED szalag vezérlő szett 12-24V 10A
Rádiós Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGB / RGBW LED szalag vezérlő szett távirányítóval. Feszültségbemenet 12-24V, terhelhetősége 10A összesen, illetve csatornánként maximum 6A. A szett alkalmas bármilyen típusú 12 vagy 24 Volt egyenfeszültségű RGB színes vagy RGBW színes és fehér LED szalag vezérlésére. Az RGB vezérlés esetén ..
6.581 Ft
Nettó ár:5.182 Ft
Miboxer RGBW Rádiós LED szalag vezérlő 12/24V 12A 144/288W
RGBW IP20 Beltéri Rádiós
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGBW Rádiós LED szalag vezérlő 12/24V 12A 144/288W. A LED szalag vezérlő az RGBW LED szalagok ki-és bekapcsolására és fényerejének szabályozására szolgál. Az RGBW szalagok lehetnek RGB+W, RGB+DW és RGB+WW. A betüjelek a színes LED szalagot és a hozzájuk tartozó fehér szín színhőmérsékletét j..
5.349 Ft
Nettó ár:4.212 Ft
Miboxer RGBW WiFi vezérlő 12-24VDC 12A
RGBW WiFi Android / IPhone (APP)
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGBW WiFi vezérlő 12-24VDC feszültségű LED szalagokhoz összesen 12A terhelhetőséggel. Csatornánként maximum 6A. A vezérlő használható az RGB+W, azaz a 3 alapszínnel (Kék, Zöld, Piros) és a fehérrel rendelkező LED szalagokhoz. Ezek a LED szalagok lehetnek RGB és W (Fehér) chippel rendelkezők ..
9.754 Ft
Nettó ár:7.680 Ft
Miboxer Univerzális LED szalag vezérlő, 5in1, RF, SMART, 15A, 12-24V, Mi-Light
IP20 Beltéri
Gyártó: Mi-Light
Miboxer Univerzális LED szalag vezérlő, 5in1, RF, SMART, 15A, 12-24V, Mi-Light. Univerzális LED szalag vezérlő, amit 5 különböző LED szalag típushoz állíthatsz be magadnak. A vezérlővel a 12VDC és a 24VDC feszültségű LED szalagokat is vezérelheted. A vezérléssel szalagoktól függően állíthatod a szín..
7.196 Ft
Nettó ár:5.666 Ft
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel CCT változtatható fehér LED szalagokhoz Miboxer vezetékes fali vezérlő panel CCT változtatható fehér LED szalagokhoz
Süllyesztett Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel CCT változtatható fehér LED szalagokhoz. A változtatható fehér szalagok többnyire az 1800K-6500K tartományban, azaz a teljesen meleg fehér és teljesen hideg fehér tartományban változtatják a fényüket. Ez a megoldás sokkal komfortosabbá teszi a hétköznapok hangula..
10.447 Ft
Nettó ár:8.226 Ft
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel fényerőszabályozáshoz egyszínű LED szalagokhoz Miboxer vezetékes fali vezérlő panel fényerőszabályozáshoz egyszínű LED szalagokhoz
Süllyesztett Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel fényerőszabályozáshoz egyszínű LED szalagokhoz. Bármilyen 12-24V-os egyszínű fehér vagy színes LED szalag csatlakoztatható a panelhez. A fali panel hátulján sorkapcsos csatlakozóba lehet a tápfeszültséget és a LED szalag vezetékeit bekötni. A vezérlő segítségével..
10.447 Ft
Nettó ár:8.226 Ft
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel RGB / RGBW / RGB-CCT színes és fehér LED szalagokhoz Miboxer vezetékes fali vezérlő panel RGB / RGBW / RGB-CCT színes és fehér LED szalagokhoz
Süllyesztett RGB+CCT (Full Color) Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel RGB / RGBW / RGB-CCT színes és fehér LED szalagokhoz. A fali panel vezetékes bekötési lehetőséget kínál a LED szalagok és a tápfeszültség részére. A fali vezérlő egyben esztétikus süllyesztett kivitelű távvezérlő és LED szalag vezérlő. A Miboxer fali paneleket a ..
11.032 Ft
Nettó ár:8.687 Ft
Miboxer WiFi LED szalag vezérlő 5 in 1
Android / IPhone (APP)
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer WiFi LED szalag vezérlő 5 az 1 - ben a legjobb lehetőség az egyszerű LED szalag szabályozások és rendszerek kiépítéséhez. A LED szalag vezérlő egybe van építve a WiFi vezérlővel. A Miboxer WiFi LED szalag vezérlőt közvetlenül, minden külön termék nélkül azonnal csatlakoztathatod a mob..
11.402 Ft
Nettó ár:8.978 Ft
Optonica AC Triac rádiós fényerőszabályozó dimmer nyomógomb bemenettel
Dimmelhető
Gyártó: Optonica
Optonica AC Triac rádiós fényerőszabályozó dimmer nyomógomb bemenettel. A TRIAC terhelhetősége 1A, feszültségbemenete 110V-240V, kapcsolható teljesítmény 110w-240W a maximális terhelhetőséget figyelembe véve. Alkalmas LED égők és 230V-os LED szalagok fényerejének szabályozására és ki-bekapcsolására...
12.987 Ft
Nettó ár:10.226 Ft
Optonica mini RGB LED szalag vezérlő távirányítóval fekete színben 18A 12-24VDC 216-288W
RGB IP20 Beltéri Fekete
Gyártó: Optonica
Optonica mini RGB LED vezérlő távirányítóval fekete színben 18A terhelhetőséggel, 12-24VDC bemeneti egyenfeszültséggel, amivel 12VDC esetében 216W, 24VDC esetében a megengedett 12A terhelhetőség mellett 288W összteljesítményű RGB LED szalagot lehet vezérelni. A LED szalagokat 5 méterenként kell a ve..
9.950 Ft
Nettó ár:7.835 Ft
Gyártó: Mi-Light
CCT LED világításhoz távirányító és vezérlő.Egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé, amely után CCT szalagok színhőmérsékletét képes állítani, vezérelni. Ezen  segítségével a szalagok fényerőssége fokozatmentesen állítható, illetve a távadó segítségével gyors beállításokat is lehet végez..
6.995 Ft
Nettó ár:5.508 Ft
Gyártó: Mi-Light
Monokróm (egyszínű) LED világításhoz távirányító és vezérlő. Használható egyszínű fehér és színes szalagokhoz is. Egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé, segítségével a szalagok fényerőssége fokozatmentesen állítható, illetve a távadó segítségével gyors beállításokat is lehet végezni eg..
6.995 Ft
Nettó ár:5.508 Ft
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő    Feszültség 12/24 Volt DC Áramerősség 6 Amper csatornánként (max. 18A) Csatornák száma 3 db (R/G/B) Teljesítmény 216 Watt (12V) vagy 432 Watt (24V) Működési elv 2.4 Ghz RF (WiFi) Maximális távolság a távir..
4.613 Ft
Nettó ár:3.632 Ft
RGB és fehér távirányító , állítható fehér színárnyalat , Dimmer , 4 csoport (zóna) , group control RGB és fehér távirányító , állítható fehér színárnyalat , Dimmer , 4 csoport (zóna) , group control
RGB+CCT (Full Color)
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) távirányító    Összesen 4 külön RGB+CCT LED csoport (zóna) működtetésére!Csak távirányító! Az RGB + CCT eszközöket közvetlen működteti. A CCT a fehér különböző árnyalatainak állítását teszi lehetővé (hideg fehér, meleg fehér között). ..
6.246 Ft
Nettó ár:4.918 Ft
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) távirányító    Távirányító méretei 120 mm x 52 mm x 20mm Elem 2 db AAA Alapanyag ABS Működési elv 2.4 Ghz RF (WiFi) Felület Nyomtatott, UV lakkozott, érintésérzékeny felület Csak távirányító! A működtetéshez RGB cso..
5.594 Ft
Nettó ár:4.405 Ft
Gyártó: Mi-Light
Távirányító egyszínű LED szalagok, csíkok fényerő szabályozásához és távoli vezérléséhez. A távirányítóval 4 külön álló csatornát, zónát lehet vezérelni. A termék kompatibilis a Mi-Light fényerőszabályozós vezérlőjével. A távvezérlő használható színes vagy fehér egyszínű LED szalagok szabályozására,..
3.344 Ft
Nettó ár:2.633 Ft
Gyártó: Mi-Light
Fali tartó az érintős zóna vezérlő távirányitóhoz.  ..
840 Ft
Nettó ár:661 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez CCT csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön CCT LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezérlő segítség..
10.392 Ft
Nettó ár:8.183 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez  csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön egyszínű LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezérlő segíts..
10.392 Ft
Nettó ár:8.183 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! Továbbá lehetősége van..
10.392 Ft
Nettó ár:8.183 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vez..
10.392 Ft
Nettó ár:8.183 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli, hálózati fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! Továbbá lehető..
10.959 Ft
Nettó ár:8.629 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezé..
10.959 Ft
Nettó ár:8.629 Ft
3 az 1-ben érintés nélküli LED világítás kapcsoló 24-48W, fehér
Fehér Dimmelhető
Gyártó: GTV Lighting
3 az 1-ben érintés nélküli világítás kapcsoló 12-24V szekrények és fiókok belső világításának érintés nélküli automatikus kapcsolásához.A kapcsolóval 12V tápfeszültség esetén 24W, 24V esetén 48W teljesítményű világítást tud kapcsolni. A kapcsoló több funkciós, a funkciók között egy kis DIP kapcsolóv..
4.915 Ft
Nettó ár:3.870 Ft
3 az 1-ben érintés nélküli LED világítás kapcsoló 24-48W, fekete
Fekete Dimmelhető
Gyártó: GTV Lighting
3 az 1-ben érintés nélküli világítás kapcsoló 12-24V szekrények és fiókok belső világításának érintés nélküli automatikus kapcsolásához.A kapcsolóval 12V tápfeszültség esetén 24W, 24V esetén 48W teljesítményű világítást tud kapcsolni. A kapcsoló több funkciós, a funkciók között egy kis DIP kapcsolóv..
4.915 Ft
Nettó ár:3.870 Ft
Beépíthető kapcsoló (12V-8A) , nyomógombos
12 Volt
Gyártó: Energia Háza
Nyomógombos dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, nyomógombal ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8AVezérlés: gombnyomással (rövid gombnyomással ki/be kapcsol..
2.590 Ft
Nettó ár:2.039 Ft
Digitális Címezhető LED szalag vezérlő és távirányító RGBW 5V 14 gombos
RGBW Rádiós
Gyártó: Optonica
Digitális Címezhető LED szalag vezérlő és távirányító RGBW (színes és fehér) 5V DC egyenfeszültségű vezérlővel, 14 gombos távirányítóval. A Digitálisan címezhető LED szalagokhoz való vezérlő és távirányító szettel futófényeket, alapszíneket és egyéb 255 féle programot lehet beállítani. A távirányító..
2.741 Ft
Nettó ár:2.158 Ft
Dimmer , 12V (8A) , közelségérzékelős
12 Volt
Gyártó: Energia Háza
Közelségérzékelős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül legyintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8A Vezérlés: legyintéssel (gy..
2.990 Ft
Nettó ár:2.354 Ft
Gyártó: Optonica
Fali érintős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható.Feszültség:DC 5-24V  Igényes kivitel, üveg alőlap.Áramerőssége: maximum 8A ..
7.159 Ft
Nettó ár:5.637 Ft
Gyártó: Optonica
Fali érintős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Villogó, előreprogramozott váltófény program is választható.Feszültség: DC 5-24V  Igényes kivitel, üveg alőlap.Áramerő..
7.159 Ft
Nettó ár:5.637 Ft
Gyártó: Energia Háza
Távirányítós fali dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Falba szerelhető,távirányítóval is ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható.Feszültség:DC 5-24V IR távirányítóval Áramerőssége: maximum 8A Hatótáv: 10 ..
5.989 Ft
Nettó ár:4.716 Ft
Gyártó: Optonica
RGB infra távirányító és vezérlő szett (12A, 144W) 44 gombosInfraérzékelős távirányító és vezérlő szett RGB LED szalagokhoz. Az Energia Háza által forgalmazott RGB LED szalagokkal kompatibilis vezérlő előre beállított színeket és az alapszíneket tudja vezérelni. Lehetőség van egyéni színek beállítás..
2.049 Ft
Nettó ár:1.613 Ft
Gyártó: Elmark
Elmark City sorozatú esztétikus kivitelű fényerőszabolyozó (dimmer) LED világításokhoz. A kapcsoló szabályozási értékhatárai 3-300 Watt teljesítményig változtathatóak, így megfelelően használható a LED világítástechnika égőinek fényerő változtatásához. A kapcsolóra csak a dimmelhető 230V-os LED égők..
5.124 Ft
Nettó ár:4.035 Ft
Gyártó: Elmark
LED dimmer nyomógombos vezérlési bemenettel. A dimmert a LED szalagok fényerejének szabályozására lehet használni. A kimenetre bármilyen gyártótól származó LED szalagot lehet csatlakoztatni. A dimmer része az Elmark okos otthon világítási megoldásainak, vezérelhető távirányítóval, mobiltelefonnal és..
5.671 Ft
Nettó ár:4.465 Ft