Menu
Kosár

LED szalag vezérlők

LED szalag vezérlők, Távirányítók, Dimmerek és Jelerősítők, WiFi eszközök. Márkáink: Mi-Light új nevén Miboxer, Optonica, V-TAC, Elmark, GTV, Kapego

A LED szalagok szabályozásához szükségesek a led szalag vezérlők, amelyek szabályozzák a szalagokon lévő led chipek fényerősségét és keverik a chipben lévő RGB alapszíneket. A távirányítóval ezeket a vezérlőket működtethetjük. A vezérlők és távirányítók egyszínű vagy színes RGB led csíkokhoz alkalmas eszközök. A Dimmerek a LED szalagok fényerő szabályozását végzik, használatuk a fehér fényű és az egyszínű színes szalagok esetén szükséges. A jelerősítők a színes szalagokhoz (RGB, RGBW, RGB-CCT) és fehér fényű vagy egyszínű szalagokhoz alkalmas eszközök. A jelerősítők a led szalag vezérlők teljesítményét egészítik ki hosszabb rejtett világítások kialakítások esetén. A LED szalag vezérlő csatlakozhat külső zenei erősítőkhöz és mobiltelefonhoz is. Válaszd a rádiós nagy hatótávolságú eredeti Miboxer (Mi-Light) vezérléseket és WiFi routereket. A Miboxer távirányítókkal minden Miboxer terméket szabályozhatsz, mint a teljesen full color RGB-CCT LED szalag, LED lámpa, LED panel, beltéri és kültéri vezérlések és világítás. 


1 csatornás központi vezérlő SYS rendszerhez
RGB-CCT 24 Volt -41 %
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer SYS-T1 központi RGB+CCT vezérlő kizárólag a Mi-Light és a Miboxer SYS protokoll alatt működő világításokhoz alkalmas. Segítségével egyetlen vezérlővel egy adatvonalon keresztül vezérelhetőek a Miboxer és Mi-Light okos lámpái (Smart Lighting). A vezérlővel a legtöbb távirányító kompatibilis..
11.979 Ft 20.244 Ft
Nettó ár:9.432 Ft
Gyártó: Mi-Light
4 zónás RGB LED szalag vezérlő.  A vezérlőbe a színes szalagok csatlakoztathatóak. A vezérlő és egy távirányító segítségével a teljes színskála terjedelmében lehet a színeket változtatni és a fényerő szabályozást elvégezni. A színkeverésnél kikeverheted a melegebb és hidegebb árnyalatokat, kedv..
4.355 Ft
Nettó ár:3.429 Ft
Gyártó: Mi-Light
4 zónás RGBW LED szalag vezérlő.  A vezérlőbe RGBW (RGBWW, RGBDW, RGBCW) szalagok csatlakoztathatóak. A vezérlő és egy távirányító segítségével a teljes színskála terjedelmében lehet a színeket változtatni és a fényerő szabályozást elvégezni. A színkeverésnél kikeverheted a melegebb és hidegebb..
4.549 Ft
Nettó ár:3.582 Ft
Gyártó: Mi-Light
5 csatornás RGB+CCT jelerősítő, 12-24V, 15A LED szalagokhozAz RGB+CCT (RGB és hideg és meleg fehér) LED szalagok vezérlésének kiegészítéséhez használd a Miboxer 5 csatornás RGB+CCT jelerősítő, 12-24V, 15A terméket, ami segít abban, hogy a LED szalag fényereje a hosszabb kialakítás esetén is meg..
5.029 Ft
Nettó ár:3.960 Ft
Gyártó: Mi-Light
8 csatornás távirányító Mi-Light kompatibilis vezérlők és LED égők, reflektorok távszabályozására, vezérlésére. A termék vezérlőt nem tartalmaz. A távirányító segítségével 8 különböző zónát lehet kialakítani, ami lehet például 8 különálló helyiség vagy 8 különálló eszköz vagy eszközcsoport. A szabál..
6.458 Ft 7.799 Ft
Nettó ár:5.085 Ft
Beépíthető érintős LED Dimmer 12V 8A
12 Volt
Gyártó: Energia Háza
Alumínium LED profilokba beépíthető érintős LED Dimmer 12V feszültségű LED szalagokhoz, 8A terhelhetőséggel. A LED dimmer érintésre bekapcsolja / kikapcsolja a LED szalag világítást, folyamatos érintésnél változtatja a fényerősséget.  ..
2.934 Ft
Nettó ár:2.310 Ft
Gyártó: Mi-Light
Ismerje és vásárolja meg a piacvezető Mi-Light  termékeket az Energia Házában! Minőség kiváló ár / értékaránnyal! Ez a szabályozó, másnéven LED szalag vezérlő egység a több színű fehér, azaz a Dual Wihite - dupla fehér - típusú LED szalagok vezérléséhez szükséges. A vezérlővel változtatni lehet..
3.680 Ft 4.318 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Csoport (zóna) vezérlő , group control egyszínű szalagokhoz 12/24V 12A
IP20 Beltéri Rádiós -20 %
Gyártó: Mi-Light
LED szalag vezérlő egyszínű Single Color LED szalagokhoz. Alkalmas a LED szalagok fényerejének szabályozására távirányító segítségével és a LED szalagok ki-és bekapcsolására. A LED szalag vezérlő tápellátásához tápegység szükséges, amelyet a LED szalag teljesítményéhez kell méretezni, de legfeljebb ..
3.680 Ft 4.590 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Gyártó: V-TAC
Infra távirányítós dimmer RGB szalag vezérléséhez. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Távirányítóval ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Villogó, előreprogramozott váltófény program is választható.Feszültség:DC 5-24V Üzem..
1.590 Ft
Nettó ár:1.252 Ft
Gyártó: Mi-Light
DIN sínre szerelhető LED szalag vezérlő 5 az 1 -ben funkció, A legelegánsabb megoldás a LED szalagok szerelésében. Kompatibilis az RGB, RGBW, RGB+CCT és CCT típusú led szalagokkal. Ezt az egységet helyezd el már a villanyszereléskor vagy új világítás kiépítésekor valamelyik elosztószekrényben v..
6.477 Ft
Nettó ár:5.100 Ft
Gyártó: Mi-Light
DMX512 protokol szerinti RGB eszköz. Antennával ellátott jeladó egység, mely bármely DMX 512 vezérlő kimenetére csatlakoztatható és 2,4 GHz frekvencián vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) kapcsolatot teremt RGB LED-es eszközökkel.  16 zónát tud vezérelni, zónánként korlátlan számú/..
7.304 Ft
Nettó ár:5.751 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGB LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGB vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 216 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetsz..
4.280 Ft
Nettó ár:3.370 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGBW LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB+W szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGBW vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 288 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetszőleges..
4.784 Ft
Nettó ár:3.767 Ft
Gyártó: Mi-Light
LED "borospohár" asztali lámpa. Vásárold meg ezt a kiváló dekorációs RGBW LED borospohár lámpát. Inni ugyan nem javasolt belőle, de asztali dísznek, hangulatfénynek a legjobb megoldás a gyertya óta! A termék nagyon esztétikus és minőségi anyagból készült, a legjobb megoldás éttermek, pubok, bor..
13.598 Ft
Nettó ár:10.707 Ft
Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGBW Fekete -6 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
4.492 Ft 4.763 Ft
Nettó ár:3.537 Ft
Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGB-CCT Fekete -3 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
5.029 Ft 5.207 Ft
Nettó ár:3.960 Ft
Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGB-CCT Fekete -17 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
6.458 Ft 7.799 Ft
Nettó ár:5.085 Ft
Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete
RGB-CCT Rádiós Fekete -9 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete. A távirányító 2 darab AAA elemmel működik, nincsen szükség vezetékezésre. A felszerelés a hátlap ragasztásával történhet és a távirányítót mágnesessen lehet ráhelyezni, amely elősegíti a takaríthatóságot és az elemcserét is. A kezelési felüle..
8.481 Ft 9.335 Ft
Nettó ár:6.678 Ft
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB jelerősítő RGB LED szalagokhoz. Az eszköz akkor szükséges, ha a LED szalagok hossza és teljesítménye nagyobb mint az alkalmazott vezérlőegységé és a szabályozást egyetlen rendszerrel szükséges megoldani. Ebben az esetben a vezérlő után kell kötni a Mi-Light PA4 jelerősítőt. A jelerősítő..
4.378 Ft
Nettó ár:3.447 Ft
Miboxer 5 csatornás RGB-CCT DMX512-RDM LED szalag vezérlő 20A
RGB-CCT
Gyártó: Mi-Light
Miboxer 5 csatornás RGB-CCT DMX512 és RDM protokolú LED szalag vezérlő 20A terhelhetőséggel. A vezérlő használható bármilyen típusú 12-24V egyenfeszültséggel működő LED szalaghoz. Minden kimenet 1 darab címet foglal így RGB-CCT használata esetében 5 címet fog foglalni az eszköz a programozásnál. A D..
7.534 Ft
Nettó ár:5.932 Ft
MIBOXER 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz MIBOXER 5in1 DALI LED szalag vezérlő egyszínű és full color RGB+CCT LED szalagokhoz
RGB-CCT
Gyártó: Mi-Light
A MIBOXER 5IN1 DALI LED szalag vezérlő 15A terhelhetőségű és a kompatibilis a DALI IEC62386 szabványú termékekkel. A vezérlő minden típusú 12-24VDC feszültségű LED szalaggal kompatibilis, vezérelhetsz vele a DALI BUS-on egyszerű fehér vagy színes LED szalagokat, RGB és RGBW, RGB+CCT LED szalagokat. ..
12.446 Ft
Nettó ár:9.800 Ft
Miboxer AC Triac Rádiós és Nyomógombos Fényerőszabályozó Miboxer AC Triac Rádiós és Nyomógombos Fényerőszabályozó
Rádiós -11 %
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer AC Triac Rádiós és Nyomógombos Fényerőszabályozó modul. A Miboxer Triac modul elrejthető a hagyományos kapcsolócsaládok nyomógombos kapcsolói alá a szerelvénydobozba vagy bármilyen lámpatestbe és lámpatest mögé. A Miboxer Triac modul előnye, hogy rádiós jelátvitelével távirányítóval ..
6.527 Ft 7.325 Ft
Nettó ár:5.139 Ft
Gyártó: Mi-Light
MIBOXER DALI BUS Tápegység. Szükséges a DALI BUS vonalak megtáplálásához. ..
10.229 Ft
Nettó ár:8.054 Ft
Miboxer DALI fali fényerőszabályozó panel érintős 4 csatornás
Fehér -1 %
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer DALI fali kapcsoló és fényerőszabályozó panel érintős 4 csatornás egység a DALI BUS-on lévő LED szalag vezérlők és DALI lámpák ki és -bekapcsolására valamint fényerőszabályozására használható. A DALI BUS adatvonalra a fali kapcsoló 2 vezetéken csatlakozik, a címzését a hátoldalon..
10.561 Ft 10.691 Ft
Nettó ár:8.316 Ft
Gyártó: Mi-Light
A MIBOXER DALI LED szalag vezérlő és fényerőszabályozó egyszínű single color LED szalagokhoz alkalmas termék. A single color, másnéven egyszínű LED szalagok vezérlése DALI rendszeren keresztül egyszerűbbé válik a nagy kiterjedésű hálózatok, hosszabb LED szalag világítások esetében és a vezérlések, k..
8.893 Ft
Nettó ár:7.002 Ft
Gyártó: Mi-Light
DALI RGB+CCT fali vezetékes vezérlőpanel - MIBOXERA MIBOXER fali panel alkalmas a DALI BUS rendszerű kiépítéseknél RGB+CCT LED világítások szabályozására. A vezérléshez szükséges egy DALI BUS tápegység és egy DALI vezérlőegység is. A DALI egyszerű telepítést és az iparban is bevált jól kezelhető sza..
10.561 Ft 25.362 Ft
Nettó ár:8.316 Ft
Miboxer Dimmer 0/1-10V vezérléssel 2,4GHz PUSH Bemenet 12-24VDC 144-288W
IP20 Beltéri Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer Dimmer 0/1-10V vezérléssel LED szalagok, LED lámpák és egyéb eszközök fényerő szabályozásához egyszínű LED szalagokhoz. A Miboxer LS4 dimmer 2,4GHz beépített rádiós elérésével kompatibilis a Miboxer fényerőszabályozó távirányítóval. A dimmer rendelkezik egy PUSH bemenettel is, ahová bármilye..
5.784 Ft
Nettó ár:4.554 Ft
Miboxer fali érintős 8 csatornás távvezérlő panel fehér és színes szalagokhoz fényforrásokhoz
IP20 Beltéri
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer fali érintős 8 csatornás távvezérlő panel fehér és színes szalagokhoz is alkalmas, elemmel működik így nincsen szükség vezetékezésre, előzetes védőcsövezésre. Az elemes és rádiós technológia megkönnyíti a szerelést, egyszerűbbé és sokkal olcsóbbá teszi azt, mivel a vezetékezéssel, jav..
16.528 Ft
Nettó ár:13.014 Ft
Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő
IP20 Beltéri Fehér -5 %
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó a legegyszerűbb módja a konyhai, szobai és bútorokba épített egyszínű LED szalagok be -és kikapcsolásának, fényerejének dimmeléséhez, szabályozásához. A fali vezérlő panel felszerelése a könnyű kialakításának köszönhetően a leggyorsabban és legegyszerűb..
3.612 Ft 3.810 Ft
Nettó ár:2.844 Ft
Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő Fekete Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó távvezérlő Fekete
Fekete -5 %
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer fali kerek érintős fényerőszabályozó a legegyszerűbb módja a konyhai, szobai és bútorokba épített egyszínű LED szalagok be -és kikapcsolásának, fényerejének dimmeléséhez, szabályozásához. A fali vezérlő panel felszerelése a könnyű kialakításának köszönhetően a leggyorsabban és legegyszerűb..
3.612 Ft 3.810 Ft
Nettó ár:2.844 Ft
Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó RF-rádiós
Rádiós Fehér -9 %
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó (RF) rádiós jelátvitellel fehér kivitelben. A fényerőszabályozóhoz nem kell elpre kábelezést kialakítani, ami költséghatékony megoldást kínál felújításoknál és világítási rendszerek kiépítésénél, legyen az ideiglenes vagy végleges megoldás. A Mibox..
4.252 Ft 4.648 Ft
Nettó ár:3.348 Ft
Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó RF-rádiós Fekete Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó RF-rádiós Fekete
Rádiós Fehér -9 %
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer Fali tekerőgombos fényerőszabályozó (RF) rádiós jelátvitellel fekete kivitelben. A fényerőszabályozóhoz nem kell elpre kábelezést kialakítani, ami költséghatékony megoldást kínál felújításoknál és világítási rendszerek kiépítésénél, legyen az ideiglenes vagy végleges megoldás. A Mibo..
4.252 Ft 4.648 Ft
Nettó ár:3.348 Ft
Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben 100W 24V színes és fehér szalagokhoz Miboxer LED tápegység és vezérlő egyben 100W 24V színes és fehér szalagokhoz
24 Volt 100 Watt
Gyártó: Mi-Light
Vége a bonyolult szerelésnek, kábelezéseknek, mert itt van a Miboxer teljesen új terméke a tápegység és vezérlő egybeépített és szuper keskeny kivitelű terméke. A Miboxer LED tápegység kialakítása miatt kedvelt eszköze a különböző XPS díszlécek, dobozok, mennyezeti XPS szigetek LED szalag szere..
15.977 Ft
Nettó ár:12.580 Ft
Gyártó: Mi-Light
Miboxer Mi-Light WiFi LED vezérlő LED szalagokhoz, LED lámpákhoz, panelekhez és reflektorokhoz. Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis   Feszültség 5 Volt DC (USV) Támogatott szoftverek iOS, Android Méret 9 cm x 7 cm x 1.5 cm A gogole Play és az Apple Store áruházakból in..
8.067 Ft 9.652 Ft
Nettó ár:6.352 Ft
Miboxer RGB LED szalag vezérlő és távirányító RF 12-24V 10A
RGB Rádiós
Gyártó: Mi-Light
Eredeti Miboxer RGB LED szalag vezérlő és távirányító szett RF rádiós jelátvitellel, 12-24V feszültségű tápegységekhez és LED szalagokhoz, 10A teljes kimeneti terhelhetőséggel, csatornánként 6A. A MIBOXER rádiós LED szalag vezérlő szett tartalmazza a szalagok szabályozásához szükséges vezérlő egység..
5.626 Ft
Nettó ár:4.430 Ft
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGB-CCT (RGB+2700K-6500K) LED szalag vezérlő 12-24V 360W 5x6A (10A)..
3.680 Ft 3.891 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Miboxer RGBW LED szalag vezérlő szett 12-24V 10A
Rádiós Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGB / RGBW LED szalag vezérlő szett távirányítóval. Feszültségbemenet 12-24V, terhelhetősége 10A összesen, illetve csatornánként maximum 6A. A szett alkalmas bármilyen típusú 12 vagy 24 Volt egyenfeszültségű RGB színes vagy RGBW színes és fehér LED szalag vezérlésére. Az RGB vezérlés esetén ..
5.401 Ft
Nettó ár:4.253 Ft
Miboxer RGBW Rádiós LED szalag vezérlő 12/24V 12A 144/288W
RGBW IP20 Beltéri Rádiós -15 %
Gyártó: Mi-Light
Miboxer RGBW Rádiós LED szalag vezérlő 12/24V 12A 144/288W. A LED szalag vezérlő az RGBW LED szalagok ki-és bekapcsolására és fényerejének szabályozására szolgál. Az RGBW szalagok lehetnek RGB+W, RGB+DW és RGB+WW. A betüjelek a színes LED szalagot és a hozzájuk tartozó fehér szín színhőmérsékletét j..
3.680 Ft 4.318 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Miboxer Univerzális LED szalag vezérlő, 5in1, RF, SMART, 15A, 12-24V, Mi-Light
IP20 Beltéri
Gyártó: Mi-Light
Miboxer Univerzális LED szalag vezérlő, 5in1, RF, SMART, 15A, 12-24V, Mi-Light. Univerzális LED szalag vezérlő, amit 5 különböző LED szalag típushoz állíthatsz be magadnak. A vezérlővel a 12VDC és a 24VDC feszültségű LED szalagokat is vezérelheted. A vezérléssel szalagoktól függően állíthatod a szín..
6.947 Ft
Nettó ár:5.470 Ft
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel CCT változtatható fehér LED szalagokhoz Miboxer vezetékes fali vezérlő panel CCT változtatható fehér LED szalagokhoz
Süllyesztett CCT Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel CCT változtatható fehér LED szalagokhoz. A változtatható fehér szalagok többnyire az 1800K-6500K tartományban, azaz a teljesen meleg fehér és teljesen hideg fehér tartományban változtatják a fényüket. Ez a megoldás sokkal komfortosabbá teszi a hétköznapok hangula..
8.528 Ft
Nettó ár:6.715 Ft
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel fényerőszabályozáshoz egyszínű LED szalagokhoz Miboxer vezetékes fali vezérlő panel fényerőszabályozáshoz egyszínű LED szalagokhoz
Süllyesztett Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel fényerőszabályozáshoz egyszínű LED szalagokhoz. Bármilyen 12-24V-os egyszínű fehér vagy színes LED szalag csatlakoztatható a panelhez. A fali panel hátulján sorkapcsos csatlakozóba lehet a tápfeszültséget és a LED szalag vezetékeit bekötni. A vezérlő segítségével..
8.528 Ft
Nettó ár:6.715 Ft
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel RGB / RGBW / RGB-CCT színes és fehér LED szalagokhoz Miboxer vezetékes fali vezérlő panel RGB / RGBW / RGB-CCT színes és fehér LED szalagokhoz
Süllyesztett RGB-CCT Fehér
Gyártó: Mi-Light
Miboxer vezetékes fali vezérlő panel RGB / RGBW / RGB-CCT színes és fehér LED szalagokhoz. A fali panel vezetékes bekötési lehetőséget kínál a LED szalagok és a tápfeszültség részére. A fali vezérlő egyben esztétikus süllyesztett kivitelű távvezérlő és LED szalag vezérlő. A Miboxer fali paneleket a ..
9.007 Ft
Nettó ár:7.092 Ft
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer WiFi LED szalag vezérlő 5 az 1 - ben a legjobb lehetőség az egyszerű LED szalag szabályozások és rendszerek kiépítéséhez. A LED szalag vezérlő egybe van építve a WiFi vezérlővel. A Miboxer WiFi LED szalag vezérlőt közvetlenül, minden külön termék nélkül azonnal csatlakoztathatod a mob..
9.030 Ft
Nettó ár:7.110 Ft
Optonica mini RGB LED szalag vezérlő távirányítóval fekete színben 18A 12-24VDC 216-288W
RGB IP20 Beltéri Fekete -6 %
Gyártó: Optonica
Optonica mini RGB LED vezérlő távirányítóval fekete színben 18A terhelhetőséggel, 12-24VDC bemeneti egyenfeszültséggel, amivel 12VDC esetében 216W, 24VDC esetében a megengedett 12A terhelhetőség mellett 288W összteljesítményű RGB LED szalagot lehet vezérelni. A LED szalagokat 5 méterenként kell a ve..
9.329 Ft 9.950 Ft
Nettó ár:7.346 Ft
Gyártó: Mi-Light
CCT LED világításhoz távirányító és vezérlő.Egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé, amely után CCT szalagok színhőmérsékletét képes állítani, vezérelni. Ezen  segítségével a szalagok fényerőssége fokozatmentesen állítható, illetve a távadó segítségével gyors beállításokat is lehet végez..
5.784 Ft
Nettó ár:4.554 Ft
Gyártó: Mi-Light
Monokróm (egyszínű) LED világításhoz távirányító és vezérlő. Használható egyszínű fehér és színes szalagokhoz is. Egyszerű és gyors szerelést tesz lehetővé, segítségével a szalagok fényerőssége fokozatmentesen állítható, illetve a távadó segítségével gyors beállításokat is lehet végezni eg..
5.784 Ft
Nettó ár:4.554 Ft
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő    Feszültség 12/24 Volt DC Áramerősség 6 Amper csatornánként (max. 18A) Csatornák száma 3 db (R/G/B) Teljesítmény 216 Watt (12V) vagy 432 Watt (24V) Működési elv 2.4 Ghz RF (WiFi) Maximális távolság a távir..
3.680 Ft 4.255 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
RGB és fehér távirányító , állítható fehér színárnyalat , Dimmer , 4 csoport (zóna) , group control RGB és fehér távirányító , állítható fehér színárnyalat , Dimmer , 4 csoport (zóna) , group control
RGB-CCT -3 %
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) távirányító    Összesen 4 külön RGB+CCT LED csoport (zóna) működtetésére!Csak távirányító! Az RGB + CCT eszközöket közvetlen működteti. A CCT a fehér különböző árnyalatainak állítását teszi lehetővé (hideg fehér, meleg fehér között). ..
5.029 Ft 5.207 Ft
Nettó ár:3.960 Ft
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) távirányító    Távirányító méretei 120 mm x 52 mm x 20mm Elem 2 db AAA Alapanyag ABS Működési elv 2.4 Ghz RF (WiFi) Felület Nyomtatott, UV lakkozott, érintésérzékeny felület Csak távirányító! A működtetéshez RGB cso..
4.492 Ft 4.763 Ft
Nettó ár:3.537 Ft
Gyártó: Mi-Light
Színváltós (RGB) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő    Feszültség 12/24 Volt DC Áramerősség 6 Amper csatornánként (max. 18A) Csatornák száma 4 db (R/G/B/W) Teljesítmény 216 Watt (12V) vagy 432 Watt (24V) Működési elv 2.4 Ghz RF (WiFi) Maximális távolság a táv..
3.680 Ft 4.318 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Gyártó: Mi-Light
A 8 csatornás távirányítóval kompatibilis LED szalag vezérlő, szabályozó egység. A vezérlőbe a színes és változtatható fehér színű vagy a színes és különálló fehér szalagok csatlakoztathatóak. A vezérlő és egy távirányító segítségével a teljes színskála terjedelmében lehet a színeket változtatni és ..
4.698 Ft
Nettó ár:3.699 Ft
Gyártó: Mi-Light
Távirányító egyszínű LED szalagok, csíkok fényerő szabályozásához és távoli vezérléséhez. A távirányítóval 4 külön álló csatornát, zónát lehet vezérelni. A termék kompatibilis a Mi-Light fényerőszabályozós vezérlőjével. A távvezérlő használható színes vagy fehér egyszínű LED szalagok szabályozására,..
2.732 Ft 2.858 Ft
Nettó ár:2.151 Ft
Gyártó: Mi-Light
Fali tartó az érintős zóna vezérlő távirányitóhoz.  ..
732 Ft 840 Ft
Nettó ár:576 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez CCT csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön CCT LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezérlő segítség..
8.481 Ft 8.890 Ft
Nettó ár:6.678 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez  csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön egyszínű LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezérlő segíts..
8.481 Ft 8.890 Ft
Nettó ár:6.678 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! Továbbá lehetősége van..
8.481 Ft 9.335 Ft
Nettó ár:6.678 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezé..
8.481 Ft 8.890 Ft
Nettó ár:6.678 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli, hálózati fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! Továbbá lehető..
8.938 Ft 9.335 Ft
Nettó ár:7.038 Ft
Gyártó: Mi-Light
 Vezeték nélküli , fali , érintős, vezérlő.  Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW vagy RGB WW/CW csoport zóna vezérlőre is szükség van. Összesen 4 külön RGBW LED csoport (zóna) működtetésére! A vezeték nélküli vezé..
8.938 Ft
Nettó ár:7.038 Ft
3 az 1-ben érintés nélküli LED világítás kapcsoló 24-48W, fehér
Fehér
Gyártó: GTV Lighting
3 az 1-ben érintés nélküli világítás kapcsoló 12-24V szekrények és fiókok belső világításának érintés nélküli automatikus kapcsolásához.A kapcsolóval 12V tápfeszültség esetén 24W, 24V esetén 48W teljesítményű világítást tud kapcsolni. A kapcsoló több funkciós, a funkciók között egy kis DIP kapcsolóv..
3.950 Ft
Nettó ár:3.110 Ft
3 az 1-ben érintés nélküli LED világítás kapcsoló 24-48W, fekete
Fekete
Gyártó: GTV Lighting
3 az 1-ben érintés nélküli világítás kapcsoló 12-24V szekrények és fiókok belső világításának érintés nélküli automatikus kapcsolásához.A kapcsolóval 12V tápfeszültség esetén 24W, 24V esetén 48W teljesítményű világítást tud kapcsolni. A kapcsoló több funkciós, a funkciók között egy kis DIP kapcsolóv..
3.950 Ft
Nettó ár:3.110 Ft
Beépíthető kapcsoló (12V-8A) , nyomógombos
12 Volt
Gyártó: Energia Háza
Nyomógombos dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, nyomógombal ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8AVezérlés: gombnyomással (rövid gombnyomással ki/be kapcsol..
1.908 Ft
Nettó ár:1.502 Ft
Dimmer , 12V (8A) , közelségérzékelős
12 Volt
Gyártó: Energia Háza
Közelségérzékelős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül legyintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8A Vezérlés: legyintéssel (gy..
2.990 Ft
Nettó ár:2.354 Ft
Gyártó: Optonica
Fali érintős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható.Feszültség:DC 5-24V  Igényes kivitel, üveg alőlap.Áramerőssége: maximum 8A ..
6.711 Ft 7.159 Ft
Nettó ár:5.284 Ft
Gyártó: Optonica
Fali érintős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Villogó, előreprogramozott váltófény program is választható.Feszültség: DC 5-24V  Igényes kivitel, üveg alőlap.Áramerő..
6.711 Ft 7.159 Ft
Nettó ár:5.284 Ft
Gyártó: Energia Háza
Távirányítós fali dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Falba szerelhető,távirányítóval is ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható.Feszültség:DC 5-24V IR távirányítóval Áramerőssége: maximum 8A Hatótáv: 10 ..
4.990 Ft
Nettó ár:3.929 Ft
Gyártó: Optonica
Vezérlő és távirányító egy csomagban digitális (chipenként programozható) LED szalagokhoz.Előre programozott funkciókkal, de a DIY gombnak köszönhetően egyedi funkciók is kialakíthatók.Távirányítóval ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Villogó, előreprogramozott váltófény program is ..
2.570 Ft 2.741 Ft
Nettó ár:2.024 Ft
Dimmer , RGB , Távirányítós , 12V (12A/144W) , 44 gombos
RGB -6 %
Gyártó: Optonica
RGB infra távirányító és vezérlő szett (12A, 144W) 44 gombosInfraérzékelős távirányító és vezérlő szett RGB LED szalagokhoz. Az Energia Háza által forgalmazott RGB LED szalagokkal kompatibilis vezérlő előre beállított színeket és az alapszíneket tudja vezérelni. Lehetőség van egyéni színek beállítás..
1.920 Ft 2.049 Ft
Nettó ár:1.512 Ft
Gyártó: Elmark
Elmark City sorozatú esztétikus kivitelű fényerőszabolyozó (dimmer) LED világításokhoz. A kapcsoló szabályozási értékhatárai 3-300 Watt teljesítményig változtathatóak, így megfelelően használható a LED világítástechnika égőinek fényerő változtatásához. A kapcsolóra csak a dimmelhető 230V-os LED égők..
4.645 Ft
Nettó ár:3.658 Ft
Gyártó: Elmark
LED dimmer nyomógombos vezérlési bemenettel. A dimmert a LED szalagok fényerejének szabályozására lehet használni. A kimenetre bármilyen gyártótól származó LED szalagot lehet csatlakoztatni. A dimmer része az Elmark okos otthon világítási megoldásainak, vezérelhető távirányítóval, mobiltelefonnal és..
5.671 Ft
Nettó ár:4.465 Ft