Menu
Kosár

LED szalag vezérlők

LED szalag vezérlők, Távirányítók, Dimmerek és Erősítők, WiFi eszközök


A LED szalagok tudásának teljes kihasználásához szükségesek a vezérlők, amelyek szabályozzák a szalagokon lévő led chipek működését. A távirányítóval ezeket a vezérlőket működtethetjük. A vezérlők és távirányítók lehetnek egyszínű vagy színes led csíkokhoz alkalmas eszközök. A Dimmerek a LED szalagok fényerő szabályozását végzik, használatuk a fehér fényű és az egyszínű színes szalagok esetén szükséges. Az erősítők is lehetnek színszabályozható (RGB, RGBW, RGB+CCT) és fehér fényű vagy egyszínű szalagokhoz alkalmas eszközök. Az erősítők a vezérelt jelet erősítik tovább és akkor alkalmazzuk őket, ha a központi vezérlő eszköz teljesítménye már nem elegendő a szalagok egységes működtetéséhez. A LED szalagok vezérlésével szabályozhatjuk a fényerőt, kikeverhetünk színeket vagy csatlakozhatunk külső zenei erősítőkhöz és mobiltelefonhoz. 


Gyártó: Optonica
DMX512 protokol szerinti vezérlő RGB eszközök. RS-435 fizikai layer bemenet és kimenettel rendelkezik. A DMX512 protokol szerint vezérelhető megfelelő számítástechnikai eszközökkel. ..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
Gyártó: Energia Háza
Teljes körű vezérlési és szabályozási lehetőség az RGB+CCT MESH típusú LED panelekhez. A paneleknek szabályozható a fényereje és állíthatóak a színei. A távirányító segítségével beállíthatja az igényelt színárnyalatot a fehér színskálán vagy a színes árnyalatokat és csökkentheti vagy növelheti a fén..
3.490 Ft
Nettó ár:2.748 Ft
Gyártó: Energia Háza
Közelségérzékelős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül legyintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 3A Vezérlés: legyintéssel (gy..
2.490 Ft
Nettó ár:1.961 Ft
Gyártó: Energia Háza
Érintős dimmer.Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 3A Vezérlés: Érintéssel (röviden érintve ki/be ..
2.490 Ft
Nettó ár:1.961 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGBW LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB+W szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGBW vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 288 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetszőleges..
4.784 Ft
Nettó ár:3.767 Ft
Gyártó: Energia Háza
Legyen innovatív, vásárolja meg ezt a mini színes LED csíkokat, szalagokat szabályozó vezérlőt és állítsa be a kívánt színeket és effekteket mobiltelefonjáról! Számos újdonság a LED szalag vezérlésben, nincsen szükség távirányítóra és külön vezérlőre, minden beállítást elvégezhet a okos telefonján. ..
7.468 Ft
Nettó ár:5.880 Ft
Gyártó: Energia Háza
Távirányítós fali dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Falba szerelhető,távirányítóval is ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható.Feszültség:DC 5-24V IR távirányítóval Áramerőssége: maximum 8A Hatótáv: 10&nbs..
4.398 Ft
Nettó ár:3.463 Ft
Gyártó: Energia Háza
Érintős dimmer.Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül érintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8A Vezérlés: Érintéssel (röviden érintve ki/b..
2.191 Ft
Nettó ár:1.725 Ft
Gyártó: Energia Háza
Mozgásérzékelős kapcsoló kivezetett érzékelővel.Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal.  Automatikus mozgásérzékelős kapcsoló amely 35-40 mp-ig tartja bekapcsolva a vezérelni kívánt LED szalagot,  és 12V-os lámpatestet. A kivezetett érzékelőnek köszönhetően több felhasználá..
1.788 Ft
Nettó ár:1.408 Ft
Gyártó: Energia Háza
Mozgásérzékelős kapcsoló.Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal.  Automatikus mozgásérzékelős kapcsoló amely 35-40 mp-ig tartja bekapcsolva a vezérelni kívánt LED szalagot,  és 12V-os lámpatestet.  Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 3A Hatótávolság: maximálisan..
2.027 Ft
Nettó ár:1.596 Ft
Gyártó: Energia Háza
Mozgásérzékelős kapcsoló.Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal.  Automatikus mozgásérzékelős kapcsoló amely 35-40 mp-ig tartja bekapcsolva a vezérelni kívánt LED szalagot,  és 12V-os lámpatestet.  Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 5A Hatótávolság: maximálisan..
2.290 Ft
Nettó ár:1.803 Ft
Gyártó: Energia Háza
Nyomógombos dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, nyomógombal ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8AVezérlés: gombnyomással (rövid gombnyomással ki/be kapcsol..
1.908 Ft
Nettó ár:1.502 Ft
Gyártó: Energia Háza
Közelségérzékelős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül legyintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 8A Vezérlés: legyintéssel ..
2.990 Ft
Nettó ár:2.354 Ft
Gyártó: Energia Háza
Közelségérzékelős dimmer. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül legyintéssel ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 5A Vezérlés: legyintéssel (gy..
1.490 Ft
Nettó ár:1.173 Ft
Gyártó: Energia Háza
Érintős kapcsoló.Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal, beépítve egy arra alkalmas aluminium profilba, takarólemezén keresztül érintéssel ki/be kapcsolható,  Feszültség:DC 12V Áramerőssége: maximum 3A Vezérlés: Érintéssel (röviden érintve ki/be kapcsol)    ..
1.290 Ft
Nettó ár:1.016 Ft
Mutasd 1 tól 15 -ig 171 (12 oldalakat)