Indecor álmennyezeti panelek

Írta admin 2019/04/29 0 Kommentek Hírek, Érdekességek,Otthon Trend,

Csináld magad és alakítsd ki a legegyszerűbben rejtett világításodat. Az Energia Háza és az Indecor együttműködése keretében olyan termékeket vásárolhatsz nálunk, amelyekkel egyszerűen, mindenféle különlegesebb barkácsolás és speciális szerszámok beszerzése nélkül gyönyörű és egyedi díszítéseket és díszvilágításokat alakíthatsz ki otthon, irodában vagy bármilyen vendéglátóhelyen. Kínálatunkban megtalálod az díszíléceket, gerendautánzatú díszítőelemeket, egyedi tervezésű és a Te elképzelésed alapján legyártott álmennyezeti termékeket. Minden Indecor terméket gyári áron kínálunk neked, semmilyen felárat vagy extra költséget nem számítunk fel. Minden termék a legjobb minőségű XPS anyagból készül. Ezeket az anyagokat gletteléssel teljesen simára tudod képezni, majd tetszés szerinti színekre festheted. Az elemek olyan könnyűek, hogy a szállítás sem okozhat problémát, nem szükséges erős tartószerkezet, vasalások, stb., hanem egy hagyományos erre a célra szolgáló stukkó ragasztóval felragasztahtod a mennyezetre vagy az oldalfalra. 

Engedd el a fantáziádat! A belsőépítészetben nem nagyon vannak határok, bátran elengedheted a fantáziádat, megvalósíthatod önmagad elképzelését. Pár apró dologra ügyelj azért. Próbáld nem keverni a stílusokat, ne használj egy helyiségen belül lehetőleg háromnál több színt, alkalmazd az anyagokat keverve, ne félj a hideg és meleg burkolatok váltásától. Ezeket mind nagyon jó összhangba lehet hozni egymással és jól lehet alkalmazni kisebb és nagyobb terekben egyaránt. Ha többet szeretnél tudni a belsőépítészetről, keresd munkatársainkat és összekapcsolunk egy megfelelő szakemberrel aki segít neked a tervezésben is. 

Bármilyen rejtett és fővilágítást meg tudsz alkotni. A rejtett világítások kialakításánál gondolkodj előre, hogy milyen funkciókat szeretnél a helyiséggel betölteni. Vannak biztos olyan esetek, amikor egy erősebb fényre van szükséged vagy ki kell egészítsd a fővilágítást, vannak alkalmak, amikor csak egy dekorfényt szeretnél az esti baráti összejövetelekhez vagy csak kellemes lágy hangulatfényt egy házimozis estéhez. Ha vannak bulis napjaid, ne felejtsd el, hogy érdemes nem csak a fehér fényekben gondolkodni, hanem itt vannak a színváltós LED szalagok, színváltós LED szpot égők és LED panel lámpatestek is. Ezekkel nem csak felpörgetheted a hangulatot, de egyes Energia Háza által képviselt márkás termékekkel egyszerre csinálhatsz fehér fényeket 3000-6500K színhőmérséklet között és RGB alapszínekből kikeverhető színeket is. A fényeket az előre kialakított bemarásokba helyezheted. Álmennyezeti díszítőelemeknél, paneleknél a tápegységeknek és a vezérlőknek előre kialakított helyük van, ahol a teljeset beszerelést követően is bármikor hozzáférsz egy esetleges javítás esetén. A dekorációs fények nagyobb hűtést sem igényelnek, ezért sok esetben alumínium hűtést sem kell alkalmaznod. 

A modern lakás trendben letisztult megoldásokat alkalmaznak. Ezekhez kiváló választás egy LED panel, amihez kínálatunkban számtalan XPS díszítőelemet találsz, aminek már előre ki van alakítva a panelek helye. Ez lehet akár nagyobb 60x60 cm-es méretű is. Ha ilyen indecor elemet választasz, akkor vásárolj RGB+CCT Led panaleinkből, amiket teljes mértékben tudsz szabályozni távirányítóval és okostelefonnal is. Válasszd a márkás termékeinket készletről vagy katalógusból, ne hagyatkozz a NoName ismeretlen és későbbiekben nem pótolható vagy javítható LED termékekre. A jó döntésedet hamar megfogják hálálni a kissé drágább termékek is.

Ha további kérdéseid lennének, keress bennünket bizalommal, terveztesd meg velünk egyéni elképzelésedet.

Komment hozzáfűzése