Menu
Kosár

Hasznos Tippek és Segítség RSS Hírcsatorna

Használd a Hasznos Tippeket és Segítséget a termékek kiválasztásához és a szakszerű telepítéshez. Meríts ötleteket a világítások kialakításához, számolj, pontosítsd az elképzelésedet. Ha találsz érdekes és hasznos ,ások számára is szükséges információkat oszd meg velük. Szeretnéd kiegészíteni a leírtakat? Regisztrálj és füzz hozzájuk kommenteket, véleményeket. 

19 szept. LED szalag - amit tudni érdemes
admin 2 2790
A LED szalag a leginkább használt dekorációs világítás egyike a belsőépítészetben. Alkalmazható rejtett világításokhoz, gipszkarton álmennyezeteknél, ..
12 okt. RGB LED szalag szett bekötése
0 7326
Ebben a cikkben segítünk összefoglalni a legfontosabb teendőket és módszereket az RGB LED szalagok szerelésével kapcsolatban a legtömörebben. A LED sz..
03 ápr. Napelem telepítése
1 2171
Milyen tetőre telepítsünk napelemes rendszert és milyen befolyásoló tényezők vannak egy kiváló rendszer kiépítésekor?   Mi befolyásolja, hogy mily..
26 febr. Enteriőr a lámpák szemszögéből - Country stílus
0 3719
  A country stílus a vidéki élet természet-közeliségét, és a farm házak hangulatát idézi meg. Csak természetes anyagokkal dolgozik, így az uralkodó..
16 ápr. 8+1 tipp LED szalag vásárlása előtt
0 2790
A LED szalagok nem bonyolult szerkezetek, mégis akad néhány olyan tulajdonságuk, amelyeket muszáj figyelembe venni  ahhoz, hogy megfelelően működjenek..
22 nov. Fényforrás visszagyűjtés felsőfokon
0 1312
Te miben járulsz hozzá a környezetvédelemhez?   Ha nálunk vásárolsz ingyenesen leadhatod az elhasznált fényforrásaidat! Egyszerűen hozd el magaddal ..
19 nov. 10 tipp, hogyan válasszunk LED reflektort videózáshoz, fotózáshoz?
0 5487
  10 tipp, hogyan válassz LED reflektort videózáshoz, fotózáshoz?   Azt tervezed, hogy LED reflektort vásárolsz? Caleb Pike a DSLR video Shooter-..
11 jún. Mi a LED? Miért LED? A LED előnyei
Dev001 0 9986
A LED-ek a világítástechnika új megoldásait jelentik. De mi is az a LED technológia, hogyan működik, milyen előnyei vannak és hol alkalmazhatjuk?   ..
Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)