A Tungsram immár 125 éve a világ egyik meghatározó lámpatest és izzó gyártója. A Tungsram jelenlegi kínálatában a legújabb világítástechnikai innovációk és megoldások éppúgy megtalálhatóak, mint a kezdeti időszakban az izzószálak kutatásában és az első wolfram szálas izzók gyártásában lévő kutatások eredményei és akkori sikerei. Az Energia Háza A Tungsram Operations Kft egyik legtöbb lámpatestet forgalmazó partnere, rendelkezik internetes áruházzal, üzleti kiszolgálással, magas szintű szakmai háttérrel és nem utolsó sorban a versenytársakhoz képest is kimagaslóan 30 éves múlttal. Az Energia Háza számos hazai és külföldi projekthez szállított Tungsram ipari lámpatesteket, amelyek száma fél éves viszonylatban meghaladták az 5000 darabos mennyiséget. A Tungsram ipari lámpatestek előnye a megbízható minőséget tükröző magas színvonalú anyagok és alkatrészek használata, modern formatervezések, amelyek a megfelelő design mellett elképesztően magas fényáramot képesek leadni, meghaladva a 100lm/W hatásfokot. Az ipari lámpatestek kínálatában megtalálhatóak a csarnokvilágítások, mint a Tungsram Auriso, Tungsram Mariner vagy a  Tubular Linear és a Round High Bay termékek. Ezek a korszerű Tungsram csarnokvilágítók bátran alkalmazhatóak gyárak, raktárak, sportlétesítmények és egyéb ipari épületek fővilágítási rendszereinek kiépítéséhez akár DALI vezérlésekkel ellátva. A Tungsram DALI vezérelt lámpatesteket egy adatvonalon keresztül lehet vezérelni, amely a világítástechnika elhanyagolhatatlan része egy nagy kiterjedésű rendszerben. A DALI programozással beállíthatók lámpacsoportok, kezdeti és eseményekhez, napszakokhoz igazodó fénymennyiség, fel -és lekapcsolási időpontok valamint bárhogy dimmelhető a lámpatest teljes csoportja is. 

A Tungsram ipari lámpák széles skáláját biztosítja az Energia Háza projekt üzletága, amely immár bolthálózatok ékes beszállítója. A lámpatestek többsége 5 év garanciával rendelkezik, előnyük a nagyon jó minőségű világítási klíma megteremtése a munkavégzések területére szabott különböző optikák és UGR besorolásoknak köszönhetően, ami fontos a biztonságos munkavégzési folyamatokhoz például az egészségügy, gyártás és balesetveszélyes területeken is. Iskolák, közintézmények és üzletek világításában. Ezekre a helyekre javasoljuk a Tungsram backilites LED paneleket, mint például a Tungsram FiaLUX amelyek alacsony teljesítmény mellett nagyobb megvilágítást biztosítanak. A megfelelő munkavégzéshez itt is elérhetőek az UGR szabvány szerinti vibrálás mentes LED panelek. Ezek szintén elősegítik a nyugtató világítási környezet kialakítását, komfortossá és biztonságossá teszi a munkavégzés helyét. A LED panelek beépíthetők álmennyezeti rendszerekbe, fix vagy raszteresbe egyaránt vagy szerelhetők szerelő kerettel falon kívüli felületre is. A Tungsram LED panelek 600x600 és 1200x300 mm-es méretben érhetők el, amelyek igazodnak az álmennyezeti rendszerek raszter méreteihez és a korábbi tükrös armatúrával szerelt lámpatestekhez, amennyiben ezeket kiváltani szükséges. 

Befejezésül említésre méltó a Tungsram teljes kínálata, ahol az élen járó ipari világítási megoldások mindenre kiterjedő lehetőséget teremtenek a tervezők, kivitelezők és beruházók részére. Ide értve az üzleteket, irodaépületeket, gyárcsarnokokat, közintézményeket, logisztikai létesítményeket és az utcai közvilágítási rendszereket vagy parkolók világítási megoldásait.