Menu
Kosár

Lámpa ventilátorral

Lámpa ventilátorral a megfelelő világítás és hűtés érdekében. Miközben világít a lámpa kellemes légkeverést is biztosíthat a helyiségnek. A ventilátoros lámpák világítás közben forgatják a levegőt vagy egy távirányító segítségével külön is szabályozhatók. Válassza ezeket a ventilátoros lámpákat akkor ha kedvező áron szeretné megoldani a világítást és a hűtést egyben, elkerülve a drága légkondicionáló berendezések és telepítésének költségeit. 

LED csillár ventilátorral CCT (állítható fehér fényű) max.70W Fehér
IP20 Beltéri Fehér -25 %
Gyártó: Elmark
LED csillár ventilátorral CCT (állítható fehér fényű), fehér színben. A beépített LED lámpa teljesítménye 24 Watt, a ventilátor maximális teljesítménye 70 Watt. A LED lámpa egy beépített fényforrás, amit a távirányítóval lehet állítani a meleg fehér és a hideg fehér fények között. A beállítások a 30..
95.974 Ft 127.279 Ft
Nettó ár:75.570 Ft
LED csillár ventilátorral CCT (állítható fehér fényű) távirányítóval max.70W Króm
IP20 Beltéri 230 Volt -25 %
Gyártó: Elmark
LED csillár ventilátorral CCT (állítható fehér fényű) és távirányítóval Króm színben. A csillárban lévő LED lámpa állítható fehér színhőmérsékletű, fényű, beállítható meleg, természetes és hideg fények között. A LED legnagyobb teljesítménye 20 Watt, míg a ventilátor teljesítménye 70 Watt. A ventilát..
114.357 Ft 151.668 Ft
Nettó ár:90.045 Ft
PLAVE LED CCT mennyezeti lámpa és ventilátor távirányítóval PLAVE LED CCT mennyezeti lámpa és ventilátor távirányítóval
230 Volt -15 %
Gyártó: Kanlux
PLAVE LED CCT mennyezeti lámpa és ventilátor távirányítóval. A lámpa beépített CCT típusú LED fényforrást tartalmaz. A CCT LED fényforrásnak szabályozhatja a fényerősségét (dimmelhető) és állíthatja a meleg és a hideg fény közötti megvilágítást hangulatához igazítva. A ventilátor 5 fokozatban állíth..
29.032 Ft 34.138 Ft
Nettó ár:22.860 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)

A ventilátoros lámpákat számos helyen alkalmazhatja és használhatja. A lámpák és ventilátorok kezelése egyszerű, nincsen szükség többféle szakember bevonására a felszereléshez. A lámpát akár saját maga is felszerelheti vagy kérje egy villanyszerelő segítségét. Javasolt felhasználási területek:

  • Lakossági épületek, kakások és családi házak,
  • Kisüzletek, 
  • Vendéglátó helyek, kávézók, reggelizők, 
  • Szállásszolgáltatások, vendégházak,