Menu
Kosár

Kerti szerelvények

Kerti szerelvények kültéri szereléshez és kábelezésekhez


Kerti szerelvényeink folyamatosan bővülnek a kültéri szerelési és telepítési munkákhoz szükséges termékekkel. Keresd itt a minőségi szereléshez szükséges EGLO IP68 védettségű földbe rejthető kerti dobozokat, a 24V és 230V-os szereléshez szükséges vízmentes toldó- és csatlakozóelemeket és földkábeleket. A kerti kiegészítőkkel bármilyen LED kerti lámpához és LED kerti világításhoz találsz szerelési anyagot és terméket.  

Gyártó: EGLO
91206 Kültéri földbe süllyesztett 3 bemenetes elosztóA vízmentes földbe süllyesztett kötődobozt ajánljuk öntözőrendszerek vezérlő kábelezéséhez, kerti lámpák és egyéb kerti kábeles szerelésekhez. A doboz megvásárolható 3 és 6 tömszelencés változatban is, így akár 6 kábelt is összeköthető vagy leágaz..
6.990 Ft
Nettó ár:5.504 Ft
Gyártó: EGLO
91207 Kültéri földbe süllyesztett 6 bemenetes elosztóA vízmentes földbe süllyesztett kötődobozt ajánljuk öntözőrendszerek vezérlő kábelezéséhez, kerti lámpák és egyéb kerti kábeles szerelésekhez. A doboz megvásárolható 3 és 6 tömszelencés változatban is, így akár 6 kábelt is összeköthető vagy leágaz..
8.291 Ft
Nettó ár:6.528 Ft
Gyártó: Optonica
IP68 toldó 2 pólusúIP68 por és vízmentes toldó 2 pólusú csatlakozáshoz. A csatlakozó alkalmas nedves, vizes helyiségben végzett csatlakozások kialakítására 16A terhelhetőségig, földalatti szereléshez, kültéri kerti lámpatestek  kábeleinek toldásához, a vezetékkel rendelkező kültéri reflektorok,..
1.449 Ft
Nettó ár:1.141 Ft
Gyártó: Optonica
IP68 elágazó doboz 3 pólusúAz IP68 védettséggel rendelkező elágazó doboz 3 pólusú csatlakozásra alkalmas olyan kötések számára, ahol biztosítani kell a teljes porvédettséget és a nagyobb mértékű vízmentességet. A vízmentesség ellen teljesen védett csatlakozó doboz víz alatt folyamatosan használható ..
3.810 Ft
Nettó ár:3.000 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)