Menu
Kosár

Dimmelhető tápegység

A Dimmelhető tápegységek teszik lehetővé a LED panelek fényerő szabályozását. A tápegységeket a kimeneti feszültség, kimeneti feszültség és a teljesítmény alapján különböztetjük meg. A legtöbb LED panelt ami a külső tápegységgel rendelkezik szerelhető dimmelhető tápegységgel is. A szabályozható, dimmelhető LED panel tápegységeket a LED panel gyártójának kínálatából célszerű kiválasztani. A LED tápegység cseréjével a LED panelek szabályozhatóvá válnak, amit egy egyszerű tekerős LED fényerőszabályozóval, Dimmerrel de akár okos otthon kapcsolókkal szabályozhat. Válassza ezt a lehetőséget ha mindig a megfelelő fényerősséget akarja használni egy irodában, bemutató teremben vagy akár egy otthoni nappaliban, konyhában vagy dolgozó szobában. 

Gyártó: V-TAC
Stabilizált, egyenáramú dimmelhető tápegység - LED panelhez  ..
11.200 Ft
Nettó ár:8.819 Ft
Gyártó: Optonica
A Optonica dimmelhető LED-panel driver 10-18x1W-os panelekhez használható. A tápegységgel, valamint egy fali potméteres kapcsoló használatával a LED-panelek fényerőszabályozhatóvá válnak. Alkalmas minden 10-18W-os LED-panelhez. A fényerő szabályzással hanmgulatosabbá varázsolhatja a beltéri világítá..
3.734 Ft
Nettó ár:2.940 Ft
Gyártó: Optonica
A Optonica dimmelhető LED-panel driver 5-9x1W-os panelekhez használható. A tápegységgel, valamint egy fali potméteres kapcsoló használatával a LED-panelek fényerőszabályozhatóvá válnak. Alkalmas minden 5-9W-os LED-panelhez. A fényerő szabályzással hanmgulatosabbá varázsolhatja a beltéri világítását...
3.166 Ft
Nettó ár:2.493 Ft
Gyártó: Optonica
Az eredeti tápegység cseréjével lehetősége van a 20-30 Wattos LED panelek fényerejének szabályozására. A tápegységhez egy hagyományos 230V-os fényerőszabályozó szükséges, de célszerű ügyelni a legjobb hatékonyság és szabályozás elérése érdekében arra, hogy minél alacsonyabb belépő teljesítményű kapc..
4.708 Ft
Nettó ár:3.707 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)