Menu
Kosár

LED szalag vezérlők

LED szalag vezérlők, Távirányítók, Dimmerek és Jelerősítők, WiFi eszközök. Márkáink: Mi-Light új nevén Miboxer, Optonica, V-TAC, Elmark, GTV, Kapego

A LED szalagok szabályozásához szükségesek a led szalag vezérlők, amelyek szabályozzák a szalagokon lévő led chipek fényerősségét és keverik a chipben lévő RGB alapszíneket. A távirányítóval ezeket a vezérlőket működtethetjük. A vezérlők és távirányítók egyszínű vagy színes RGB led csíkokhoz alkalmas eszközök. A Dimmerek a LED szalagok fényerő szabályozását végzik, használatuk a fehér fényű és az egyszínű színes szalagok esetén szükséges. A jelerősítők a színes szalagokhoz (RGB, RGBW, RGB-CCT) és fehér fényű vagy egyszínű szalagokhoz alkalmas eszközök. A jelerősítők a led szalag vezérlők teljesítményét egészítik ki hosszabb rejtett világítások kialakítások esetén. A LED szalag vezérlő csatlakozhat külső zenei erősítőkhöz és mobiltelefonhoz is. Válaszd a rádiós nagy hatótávolságú eredeti Miboxer (Mi-Light) vezérléseket és WiFi routereket. A Miboxer távirányítókkal minden Miboxer terméket szabályozhatsz, mint a teljesen full color RGB-CCT LED szalag, LED lámpa, LED panel, beltéri és kültéri vezérlések és világítás. 


1 csatornás központi vezérlő SYS rendszerhez
RGB-CCT 24 Volt -41 %
Gyártó: Mi-Light
A Miboxer SYS-T1 központi RGB+CCT vezérlő kizárólag a Mi-Light és a Miboxer SYS protokoll alatt működő világításokhoz alkalmas. Segítségével egyetlen vezérlővel egy adatvonalon keresztül vezérelhetőek a Miboxer és Mi-Light okos lámpái (Smart Lighting). A vezérlővel a legtöbb távirányító kompatibilis..
11.979 Ft 20.244 Ft
Nettó ár:9.432 Ft
Gyártó: Mi-Light
4 zónás RGB LED szalag vezérlő.  A vezérlőbe a színes szalagok csatlakoztathatóak. A vezérlő és egy távirányító segítségével a teljes színskála terjedelmében lehet a színeket változtatni és a fényerő szabályozást elvégezni. A színkeverésnél kikeverheted a melegebb és hidegebb árnyalatokat, kedv..
4.355 Ft
Nettó ár:3.429 Ft
Gyártó: Mi-Light
4 zónás RGBW LED szalag vezérlő.  A vezérlőbe RGBW (RGBWW, RGBDW, RGBCW) szalagok csatlakoztathatóak. A vezérlő és egy távirányító segítségével a teljes színskála terjedelmében lehet a színeket változtatni és a fényerő szabályozást elvégezni. A színkeverésnél kikeverheted a melegebb és hidegebb..
4.549 Ft
Nettó ár:3.582 Ft
Gyártó: Mi-Light
5 csatornás RGB+CCT jelerősítő, 12-24V, 15A LED szalagokhozAz RGB+CCT (RGB és hideg és meleg fehér) LED szalagok vezérlésének kiegészítéséhez használd a Miboxer 5 csatornás RGB+CCT jelerősítő, 12-24V, 15A terméket, ami segít abban, hogy a LED szalag fényereje a hosszabb kialakítás esetén is meg..
5.029 Ft
Nettó ár:3.960 Ft
Gyártó: Mi-Light
8 csatornás távirányító Mi-Light kompatibilis vezérlők és LED égők, reflektorok távszabályozására, vezérlésére. A termék vezérlőt nem tartalmaz. A távirányító segítségével 8 különböző zónát lehet kialakítani, ami lehet például 8 különálló helyiség vagy 8 különálló eszköz vagy eszközcsoport. A szabál..
6.458 Ft 7.799 Ft
Nettó ár:5.085 Ft
Beépíthető érintős LED Dimmer 12V 8A
12 Volt
Gyártó: Energia Háza
Alumínium LED profilokba beépíthető érintős LED Dimmer 12V feszültségű LED szalagokhoz, 8A terhelhetőséggel. A LED dimmer érintésre bekapcsolja / kikapcsolja a LED szalag világítást, folyamatos érintésnél változtatja a fényerősséget.  ..
2.191 Ft
Nettó ár:1.725 Ft
Gyártó: Mi-Light
Ismerje és vásárolja meg a piacvezető Mi-Light  termékeket az Energia Házában! Minőség kiváló ár / értékaránnyal! Ez a szabályozó, másnéven LED szalag vezérlő egység a több színű fehér, azaz a Dual Wihite - dupla fehér - típusú LED szalagok vezérléséhez szükséges. A vezérlővel változtatni lehet..
3.680 Ft 4.318 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Csoport (zóna) vezérlő , group control egyszínű szalagokhoz 12/24V 12A
IP20 Beltéri Rádiós -20 %
Gyártó: Mi-Light
LED szalag vezérlő egyszínű Single Color LED szalagokhoz. Alkalmas a LED szalagok fényerejének szabályozására távirányító segítségével és a LED szalagok ki-és bekapcsolására. A LED szalag vezérlő tápellátásához tápegység szükséges, amelyet a LED szalag teljesítményéhez kell méretezni, de legfeljebb ..
3.680 Ft 4.590 Ft
Nettó ár:2.898 Ft
Gyártó: V-TAC
Infra távirányítós dimmer RGB szalag vezérléséhez. Sorba kötendő a vezérelni kívánt LED szalaggal vagy dimmelhető egyenáramú (12V-os) lámpával. Távirányítóval ki/be kapcsolható, illetve a fényerő szabályozható. Villogó, előreprogramozott váltófény program is választható.Feszültség:DC 5-24V Üzem..
1.590 Ft
Nettó ár:1.252 Ft
Gyártó: Mi-Light
DIN sínre szerelhető LED szalag vezérlő 5 az 1 -ben funkció, A legelegánsabb megoldás a LED szalagok szerelésében. Kompatibilis az RGB, RGBW, RGB+CCT és CCT típusú led szalagokkal. Ezt az egységet helyezd el már a villanyszereléskor vagy új világítás kiépítésekor valamelyik elosztószekrényben v..
6.477 Ft
Nettó ár:5.100 Ft
Gyártó: Mi-Light
DMX512 protokol szerinti RGB eszköz. Antennával ellátott jeladó egység, mely bármely DMX 512 vezérlő kimenetére csatlakoztatható és 2,4 GHz frekvencián vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) kapcsolatot teremt RGB LED-es eszközökkel.  16 zónát tud vezérelni, zónánként korlátlan számú/..
7.304 Ft
Nettó ár:5.751 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGB LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGB vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 216 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetsz..
4.280 Ft
Nettó ár:3.370 Ft
Gyártó: Mi-Light
Jelerősítő egység RGBW LED vezérlőkhöz, illetve LED fényerő szabályzókhoz, amelyek RGB+W szalagokat vezerelnek. A jelerősítő segítségével az RGBW vezérlő vagy fényerőszabályzó maximális teljesítményét lehet bővíteni további 288 Wattal. A jelerősítőből több darab is (elméletileg tetszőleges..
4.784 Ft
Nettó ár:3.767 Ft
Gyártó: Mi-Light
LED "borospohár" asztali lámpa. Vásárold meg ezt a kiváló dekorációs RGBW LED borospohár lámpát. Inni ugyan nem javasolt belőle, de asztali dísznek, hangulatfénynek a legjobb megoldás a gyertya óta! A termék nagyon esztétikus és minőségi anyagból készült, a legjobb megoldás éttermek, pubok, bor..
13.598 Ft
Nettó ár:10.707 Ft
Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGBW Fekete -6 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB és RGBW 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
4.492 Ft 4.763 Ft
Nettó ár:3.537 Ft
Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGB-CCT Fekete -3 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT 4 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
5.029 Ft 5.207 Ft
Nettó ár:3.960 Ft
Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete
RGB-CCT Fekete -17 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT 8 csatornás érintőgombos távirányító Fekete..
6.458 Ft 7.799 Ft
Nettó ár:5.085 Ft
Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete
RGB-CCT Rádiós Fekete -9 %
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB-CCT LED 4 csatornás fali távirányító Fekete. A távirányító 2 darab AAA elemmel működik, nincsen szükség vezetékezésre. A felszerelés a hátlap ragasztásával történhet és a távirányítót mágnesessen lehet ráhelyezni, amely elősegíti a takaríthatóságot és az elemcserét is. A kezelési felüle..
8.481 Ft 9.335 Ft
Nettó ár:6.678 Ft
Gyártó: Mi-Light
Mi-Light RGB jelerősítő RGB LED szalagokhoz. Az eszköz akkor szükséges, ha a LED szalagok hossza és teljesítménye nagyobb mint az alkalmazott vezérlőegységé és a szabályozást egyetlen rendszerrel szükséges megoldani. Ebben az esetben a vezérlő után kell kötni a Mi-Light PA4 jelerősítőt. A jelerősítő..
4.378 Ft
Nettó ár:3.447 Ft
Miboxer 5 csatornás RGB-CCT DMX512-RDM LED szalag vezérlő 20A
RGB-CCT
Gyártó: Mi-Light
Miboxer 5 csatornás RGB-CCT DMX512 és RDM protokolú LED szalag vezérlő 20A terhelhetőséggel. A vezérlő használható bármilyen típusú 12-24V egyenfeszültséggel működő LED szalaghoz. Minden kimenet 1 darab címet foglal így RGB-CCT használata esetében 5 címet fog foglalni az eszköz a programozásnál. A D..
7.534 Ft
Nettó ár:5.932 Ft
Mutasd 1 tól 20 -ig 162 (9 oldalakat)