Menu
Kosár

Inverter és akkumulátor

Inverter és akkumulátor pakettek


Az inverterek és akkumulátor egységek meglévő LED lámpatestekhez ajánljuk. Ezekkel a termékekkel kiegészítve a meglévő LED paneleket, lámpatesteket és egyéb fényforrásokat egy jól működtethető biztonsági világítást lehet kialakítani. Az átalakított biztonsági pakettel kiegészített lámpatestek áramkimaradás esetén meghatározott ideig világítanak a kiegészítő akkumulátorok kapacitásának és a lámpatest teljesítményének függvényében. Az inverter és akkumulátor pakett gyártója adja meg, hogy mely termékeket mely fényforrások típusához és teljesítményéhez lehet alkalmazni. Általánosan ezek a termékek szerelhetőek LED panelekhez, LED fénycsövekhez és egyéb LED-es lámpákhoz. Az akkumulátor pakettek további előnye, hogy akár úgy is alkalmazhatók, hogy biztosítsák az éjszakai közlekedéshez szükséges fényt. 

Gyártó: Energia Háza
A vészvilágítás meghajtó lehetővés teszi 3-40 Watt közötti teljesítmény-felvétellel rendelkező LED panelek vészvilágításként való használatát. Ház anyaga Aluminium Ház mérete 135 x 55 x 21 mm Tápfeszültség 185-260 VAC Beépített akkumulátor típusa 18650 li-ion 3.7V 2400mAH..
7.269 Ft
Nettó ár:5.724 Ft
Gyártó: Energia Háza
A vészvilágítás meghajtó, amely lehetővés teszi 5-20 Watt közötti teljesítmény-felvétellel rendelkező LED fénycsövek és LED panelek vészvilágításként való használatát. A vészvilágítás meghajtó beépített akkumulátorral van ellátva. Ház anyaga Aluminium Ház mérete 350 x 34 x 21 mm Táp..
9.490 Ft
Nettó ár:7.472 Ft
Gyártó: Energia Háza
A vészvilágítás meghajtó lehetővés teszi 9-18 Watt közötti teljesítmény-felvétellel rendelkező LED fénycsövek vészvilágításként való használatát. A vészvilágítás meghajtó beépített akkumulátorral van ellátva. Ház anyaga Aluminium Ház mérete 350 x 34 x 21 mm Tápfeszültség 85-260 VAC B..
7.490 Ft
Nettó ár:5.898 Ft
Gyártó: V-TAC
A termék ideális megoldása a folyosók és helyiségek biztonsági világításának, menekülés közbeni megvilágításának kiépítésére. A LED vészvilágító tápegység egy beépített akkumulátorral rendelkezik, amely folyamatosan feszültség alatt van. Áramszünet, teljes áramtalanítás esetén ezek a tápegységek átk..
15.939 Ft
Nettó ár:12.550 Ft
Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)