Menu
Kosár

Álmennyezeti szigetek, dobozok

Álmennyezeti szigetek, dobozok-XPS polidecor termékcsalád

XPS polidekor termékcsalád az Indecortól. Polisztirolból készült könnyű álmennyezeti szigetek, dobozolások. Komplett szettek, bővíthető, több darabból is összerakható, variálható könnyű elemek többféle formulával. (kör, trapéz, négyzet, téglalap, nyolcszög, hullám...). Egyedi formavilágú és méretű álmennyezeti szigetek, komplett, akár több szintes, szinteltolásos álmennyezet sziget rendszerek.Tulajdonságok:

Az extrudálással előállított habok nedvesség felvevő képessége csekély. Sokkal kedvezőbb mechanikai tulajdonságokkal bír, mint a tömbben formázott habok. (ESP hab) Az extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok habosító anyagot nem tartalmazó granulátumból készülnek speciális gyártástechnológiával, széles résű extrúderen. A lemezek felülete benyomódásra kevésbé érzékeny. Fagyálló, korhadásmentes anyag, mely ellenáll a természetben előforduló normál savaknak, lúgoknak és sóoldatoknak. Nehezen éghető. Felületkezelés: 

Az eljárás ugyanúgy történik, mint gipszkartonból épített álmennyezeti szigeteknél, dobozolásoknál. A már felragasztott szigeteken az illesztéseket bandázsszalagozni és glettelni kell, majd oldószermentes, vízbázisú festékkel a kívánt színre festeni.


Tökéletes, gyors és látványos. Formai gazdagságot és modernséget csempészhet otthonába.
Felhelyezés:


1. Jelöljük ki a mennyezeten a felragasztásra szánt álmennyezeti sziget helyét. A ragasztandó felületnek tisztának, száraznak, pormentesnek kell lenni.


FIGYELEM!

LED szalag világítása esetén, a felragasztás előtt az álmennyezeti lapok tetejét fessük át fekete vagy sötétbarna színnel, azért, hogy a LED szalag fénye ne szűrődjön át az XPS polisztirol lap anyagán. Másik lehetőség, hogy felragasztás után az alját először fessük sötét színre, majd a teljes száradás után a kívánt végleges színre. Oldószermentes, vízbázisú festékkel festhető. 


2. A ragasztót a távtartókra a külső és belső széleitől 1-1 cm-el beljebb két vonalban hordjuk fel. 


FONTOS!
Kizárólag LED fényforrást használjunk a világítás kialakításánál. Halogén izzót TILOS, mert a hőtől megolvadhat a polisztirol habból készült álmennyezeti sziget test. 


Felragasztás előtt vagy után, egy körkivágó vagy kés használatával kivágjuk a helyeit a süllyesztett világításnak, ha a a spotokat máshol kívánja elhelyezni a legyártott változathoz képest. A távtartóban elő van készítve a LED tápegységek és LED vezérlők helye. Ugyanúgy, mint a gipszkarton álmennyezeti sziget megoldásnál, a süllyesztett LED spotok és LED szalagok helyét kikábelezzük. A festés után szerelvényezzük. 

A villanyszerelési munkálatokat szakember végezze!


3. Ragasszuk a mennyezetre. Az elemeket szintén ragasszuk egymáshoz. 

Ragasztás: Oldószermentes, vízbázisú ragasztót használjunk.  Akril, vagy szilikon NEM megfelelő!

Gyártó: Energia Háza
Mester díszléc és stukkó ragasztó beltéri XPS és EPS termékek gyors felragasztásához Ne felejts el díszlécekhez, stukkókhoz és álmennyezeti panelekhez megfelelő erős és gyorsan kötő ragasztót vásárolni. Az Energia Háza garanciát vállal arra, hogy az általunk forgalmazott termékekhez a megfelelő..
2.254 Ft
Nettó ár:1.775 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához..
83.284 Ft
Nettó ár:65.578 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű kör alakú XPS álmennyezet sziget zárt profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához aká..
68.683 Ft
Nettó ár:54.081 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet sziget 100cm x 100xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hangula..
60.612 Ft
Nettó ár:47.726 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett álmennyezet, LED panel világításhoz 120cm x 120cm A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővilágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakításán..
55.883 Ft
Nettó ár:44.002 Ft
Gyártó: Indecor
120cm x 120cm nyolcszög alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megold..
100.917 Ft
Nettó ár:79.462 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett közepű álmennyezet sziget 120cm x 120cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
68.863 Ft
Nettó ár:54.223 Ft
Gyártó: Indecor
Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz, 140cm x 40cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszobai, fürdőszobai terek világítás megoldá..
34.393 Ft
Nettó ár:27.081 Ft
Gyártó: Indecor
150cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához..
127.907 Ft
Nettó ár:100.714 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet süllyesztett közepű álmennyezet sziget 150cm x 150cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
105.339 Ft
Nettó ár:82.944 Ft
Gyártó: Indecor
Karika kiegészítő álmennyezet sziget fehér LED világításnak 160cm külső körátmérő A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget remekül kombinálható több standard termékünkkel megerősítve..
114.746 Ft
Nettó ár:90.351 Ft
Gyártó: Indecor
Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz, 188cm x 62cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszobai, fürdőszobai terek világítás megoldá..
45.446 Ft
Nettó ár:35.784 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap süllyesztett álmennyezet sziget test 200cm x 140xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár h..
120.016 Ft
Nettó ár:94.501 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap süllyesztett álmennyezet sziget 200cm x 100xm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hangul..
90.173 Ft
Nettó ár:71.002 Ft
Gyártó: Indecor
Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz, 210cm x 70cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy lég..
76.549 Ft
Nettó ár:60.275 Ft
Gyártó: Indecor
250cm x 120cm Hullám álmennyezet sziget LED szalag rejtett világításhoz isA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy ..
139.398 Ft
Nettó ár:109.762 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes Ovális álmennyezet sziget 150cm x 200cm x 24cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetünkkel k..
368.864 Ft
Nettó ár:290.444 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes kör álmennyezet sziget 150cm átmérő A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetünkkel kialakítani ..
318.996 Ft
Nettó ár:251.178 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes ovál álmennyezet sziget középelem 150cm x 50cm x 24cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetü..
49.868 Ft
Nettó ár:39.266 Ft
Gyártó: Indecor
5 szirmú virág álmennyezet sziget test A Polidecor® XPS álmennyezet sziget hangulatos forma és látvány világ kialakítását teszi lehetővé az otthonok megvilágitásában. Ez az álmennyezet szigetünk ideális választás lehet gyerekszoba, vagy nappali álmennyezet sziget kialakításához, az OYO LED-ekke..
91.766 Ft
Nettó ár:72.257 Ft
Gyártó: Indecor
50 cm kör álmennyezet sziget elem LED panel hely kivágással 6W-12W-18W LED panelekhez A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz is ki van alakítva. Ideális választás konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED vil..
36.722 Ft
Nettó ár:28.915 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt kör álmennyezet sziget 50cmØ x 6cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerikai konyh..
31.745 Ft
Nettó ár:24.996 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt négyzet álmennyezet sziget 50cm x 50cm 6cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerik..
21.232 Ft
Nettó ár:16.718 Ft
Gyártó: Indecor
70 cm kör álmennyezet sziget elem LED panel hely kivágással 24W LED panelekhez A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz is ki van alakítva. Ideális választás konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED világ..
44.063 Ft
Nettó ár:34.695 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet 90cm x 90cm süllyesztett álmennyezet sziget, LED panel világításhoz A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás meg..
47.220 Ft
Nettó ár:37.181 Ft
Gyártó: Indecor
Négyzet döntött frontú süllyesztett közepű álmennyezet sziget, 98x98cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás meg..
75.058 Ft
Nettó ár:59.101 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt csillag álmennyezet sziget 50cmØ x 6cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerikai k..
19.279 Ft
Nettó ár:15.180 Ft
Gyártó: Indecor
Exclusive 3 szintes Félovál álmennyezet sziget 150cm x 125cm x 24cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás ha exclusive megjelenést szeretnénk álmennyezet szigetünkkel ..
225.328 Ft
Nettó ár:177.424 Ft
Gyártó: Indecor
Hold és Nap álmennyezet sziget LED spot,LED szalag és OYO LED csillagos égbolt világításhoz. A Polidecor® XPS álmennyezet sziget hangulatos forma és látvány világ kialakítását teszi lehetővé az otthonok megvilágitásában,  Ez az álmennyezet szigetünk ideális választás lehet gyerekszoba, vagy nap..
84.106 Ft
Nettó ár:66.225 Ft
Gyártó: Indecor
150cm átmérőjű kör alakú álmennyezet sziget zárt profillalA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldásához akár hang..
93.077 Ft
Nettó ár:73.289 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x100cm A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás kialakítá..
23.571 Ft
Nettó ár:18.560 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x100cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED v..
27.916 Ft
Nettó ár:21.981 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás LED spot világításnak, LED szalagnak  43x100cmA peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt.A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás ki..
29.714 Ft
Nettó ár:23.397 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás LED spot világításnak, LED szalagnak  43x100cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indir..
35.806 Ft
Nettó ár:28.194 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x200cm A termék ára méterben van megadva, de két méteres szálakban kapható, spot kivágások nélkül. Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetün..
7.717 Ft
Nettó ár:6.076 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x200cm A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás kialakítá..
29.277 Ft
Nettó ár:23.053 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x200cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED v..
46.454 Ft
Nettó ár:36.578 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  12x43x200cm A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED világítás kialak..
36.526 Ft
Nettó ár:28.761 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  43x200cm kerekített véggel A peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A mennyezeti dobozolás egyszerű módja a direkt és indirekt LED v..
51.949 Ft
Nettó ár:40.905 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x38cm sugarú negyedkörív Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kivágás..
9.589 Ft
Nettó ár:7.550 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x38cm sugarú negyedkörív Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kivágás..
9.589 Ft
Nettó ár:7.550 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x70cm sugarú negyedkörív Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kivágás..
18.072 Ft
Nettó ár:14.230 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt téglalap álmennyezet sziget 90cm x 30cm x 12cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, fürdőszoba, főzőfülke, garázs, kamra, lépcs..
24.676 Ft
Nettó ár:19.430 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti, sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x70cm sugarú negyedkörív Kétoldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely kiv..
18.147 Ft
Nettó ár:14.289 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti és sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x38cm sugarú negyedkörív Kétoldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt. A dobozolásban nincs spot hely k..
9.589 Ft
Nettó ár:7.550 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 150cm négyzet alakú bővíthető álmennyezet sziget zárt profillalA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás mego..
74.030 Ft
Nettó ár:58.291 Ft
Gyártó: Indecor
Negyed köríves kötésfedés sarokívekhez Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő m..
1.388 Ft
Nettó ár:1.093 Ft
Gyártó: Indecor
 150cm x 160cm nyolcszög alakú bővíthető álmennyezet sziget zárt profillalA Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világí..
78.786 Ft
Nettó ár:62.036 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 150cm nyolcszög alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldá..
105.570 Ft
Nettó ár:83.126 Ft
Gyártó: Indecor
 2000cm x 150cm ovális alakú bővíthető álmennyezet sziget zárt profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének vi..
99.220 Ft
Nettó ár:78.126 Ft
Gyártó: Indecor
XPS mennyezetre felzárt ovál álmennyezet sziget 90cm x 60cm x 12cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására. Ez az álmennyezet sziget ideális választás előszoba, nappali, hálószoba vagy egy légterű amerik..
27.247 Ft
Nettó ár:21.454 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
5.787 Ft
Nettó ár:4.557 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.105 Ft
Nettó ár:4.807 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
5.789 Ft
Nettó ár:4.558 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.960 Ft
Nettó ár:5.480 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.849 Ft
Nettó ár:6.180 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.716 Ft
Nettó ár:5.288 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.960 Ft
Nettó ár:5.480 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.762 Ft
Nettó ár:6.112 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.960 Ft
Nettó ár:5.480 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.367 Ft
Nettó ár:5.013 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegysége..
6.960 Ft
Nettó ár:5.480 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.367 Ft
Nettó ár:5.013 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.849 Ft
Nettó ár:6.180 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
8.633 Ft
Nettó ár:6.798 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
6.105 Ft
Nettó ár:4.807 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
8.633 Ft
Nettó ár:6.798 Ft
Gyártó: Indecor
Íves sarokelem mennyezeti rejtett világítás díszléchez Megoldást kínálunk! Rejtett világítás díszlécek 12voltos LED szalag világításhoz a LED tápegységek, fényerőszabályzók vezérlőinek az elrejtéséhez. Ez idáig sokszor gondot, problémát okozott az elhelyezésük, elrejtésük. Nem csak a tápegység..
7.849 Ft
Nettó ár:6.180 Ft
Gyártó: Indecor
Végzáró elem MSD-2-19 cikkszámú dobozoláshoz  Abban az esetben, ha nem visszük faltól falig a sarok, vagy mennyezeti dobozolást szükség lehet egy lezárásra végénél. Erre javasoljuk a sarok és mennyezeti doboz végzáró elemet. Ez a végzáró elem a MSD-2-19-es cikkszámú dobozokhoz használ..
4.009 Ft
Nettó ár:3.157 Ft
Gyártó: Indecor
Végzáró lap 30 cm széles sarok dobozoláshoz  Abban az esetben, ha nem visszük faltól falig a sarok dobozolást szükség lehet egy lezárásra a sarokdoboz végénél. Erre javasoljuk a sarokdoboz végzáró lapot. Ez a végzáró lap SD-1-30 és SD-2-30 jelű sarokdobozokhoz használható. ..
1.054 Ft
Nettó ár:830 Ft
Gyártó: Indecor
Végzáró lap 43 cm széles sarok dobozoláshoz  Abban az esetben, ha nem visszük faltól falig a sarok dobozolást szükség lehet egy lezárásra a sarokdoboz végénél. Erre javasoljuk a sarokdoboz végzáró lapot. Ez a végzáró lap SD-1-43 és SD-2-43 jelű sarokdobozokhoz használható. ..
1.234 Ft
Nettó ár:972 Ft
Gyártó: Indecor
SZÖGLETES SAROKLAP Abban az esetben, ha nem illene az eltervezett belsőépítészeti, lakberendezői látványba az íves forma, lehetőség van szögletes sarok elemmel megoldani a tápegységek, vezérlők elrejtését, elhelyezését. Ehhez a megoldáshoz ajánljuk a 30cm x 30cm-es szögletes..
1.429 Ft
Nettó ár:1.125 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  30x100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz teljesen felzár a mennyezetre, közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt.  A termék spothely kivágás nélkül készül.A sarok dobozolás egyszerű módja a falfelület m..
7.197 Ft
Nettó ár:5.667 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  43x100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz teljesen felzár a mennyezetre, közepén spot világítással érhetünk el kellő beltéri fényt.  A termék spothely kivágás nélkül készül.A sarok dobozolás egyszerű módja a falfelület m..
9.511 Ft
Nettó ár:7.489 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás LED spot világításnak és LED szalagnak  30x100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz a peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak kialakított hellyel, míg a közepén spot világítással  szerelhető, így érhetünk el kellő beltéri fényt.  ..
7.629 Ft
Nettó ár:6.007 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak 43cm x 100cm Ez a Polidecor® XPS sarok doboz a peremeken LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak kialakított hellyel, míg a közepén spot világítással  szerelhető, így érhetünk el kellő beltéri fényt.  A termék..
9.938 Ft
Nettó ár:7.825 Ft
Gyártó: Indecor
SK-01A Sarok konzol 70x70 Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő megvilágításáv..
2.437 Ft
Nettó ár:1.919 Ft
Gyártó: Indecor
SK-01b Sarok konzol 70x70 EPS Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő megvilágít..
1.605 Ft
Nettó ár:1.264 Ft
Gyártó: Indecor
SK-01A Sarok konzol 80x80 EPS Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő megvilágít..
2.141 Ft
Nettó ár:1.686 Ft
Gyártó: Indecor
SKN-01 negatív Sarok konzol 32x96 Az InDecor® által megtervezett és gyártott sarok konzolok kiválóan kombinálhatóak rejtett világítás kialakításához a hagyományos (pl.: Bovelacci) sima vagy mintás holker (mennyezeti) díszlécekkel együtt. Akár csak a mennyezet vagy az oldalfal vagy mindkettő m..
3.529 Ft
Nettó ár:2.779 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap 120cm x 90cm süllyesztett szett, LED panel világítással A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővílágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakításának köszönhe..
60.560 Ft
Nettó ár:47.685 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 120cm téglalap alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
85.468 Ft
Nettó ár:67.298 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap döntött frontú süllyesztett közepű álmennyezet sziget, 196cm x 98cm A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének vi..
126.591 Ft
Nettó ár:99.678 Ft
Gyártó: Indecor
Téglalap süllyesztett álmennyezet sziget LED panel világításnak 180cm x 90cm A Polidecor® XPS álmennyezet sziget test a LED paneles fővilágítás mellett rejtett LED szalag világításhoz és LED spot világításhoz is ki van alakítva. Ez az álmennyezet sziget a LED szalag és LED spot világítás kialakításá..
66.601 Ft
Nettó ár:52.442 Ft
Gyártó: Indecor
Álmennyezet sziget távtartó 8cm x 10cm Álmennyezet szigeteinket tudjuk lentebb engedni a mennyezettől távtartóval  10 centiméterenként. Pl. ahol nem a normál 260-270cm-es belmagasságú térbe szeretnénk álmennyezet szigetet tenni. Egyszerűen, gyorsan ragaszthatóak az xps álmennyezet szi..
6.888 Ft
Nettó ár:5.424 Ft
Gyártó: Indecor
Álmennyezet sziget távtartó 3,5cm x 10cm Sarok dobozainkat “TT-SD” jelű 10cm x 3,5cm méretű távtartónkkal átalakíthatja akár a sarokba felhelyezve  a LED szalag világítási lehetőség megszüntetésével felzárva azt amennyezetig, vagy akár a felzárásra ragasztva egy mennyezeti vagy oldalf..
1.961 Ft
Nettó ár:1.544 Ft
Gyártó: Indecor
150cm x 100cm téglalap alakú álmennyezet sziget süllyesztett profillal A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás a lakás bármely terének világítás megoldás..
77.629 Ft
Nettó ár:61.125 Ft
Gyártó: Indecor
Mennyezeti és sarok dobozolás spot világításnak, LED szalagnak  19x9x200cm A termék ára méterben van megadva, de két méteres szálakban kapható, spot kivágások nélkül. Egyik oldali peremen LED szalagnak, azaz dekoratív rejtett világításnak van kialakítva hely, míg a közepén spot világítássa..
7.717 Ft
Nettó ár:6.076 Ft
Gyártó: Indecor
XPS fali dekor lámpa test világítás nélkül A Polidecor® XPS termékcsalád falilámpa eleme dekorítv része lehet lakásának Ideális választás szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED világításához, akár irányfényként is.   Letölthető beépítési útmutató    ..
13.402 Ft
Nettó ár:10.553 Ft
Gyártó: Indecor
XPS fali dekor lámpa test világítás nélkül A Polidecor® XPS termékcsalád falilámpa eleme dekorítv része lehet lakásának Ideális választás szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED világításához, akár irányfényként is.      Letöthető beépítési útmutató ..
21.540 Ft
Nettó ár:16.961 Ft
Gyártó: Indecor
XPS fali dekor lámpa test világítás nélkül A Polidecor® XPS termékcsalád falilámpa eleme dekorítv része lehet lakásának Ideális választás szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, lépcsőház energiatakarékos LED világításához, akár irányfényként is. Eza a lámpa három különböző méretű kör lámpatestből ál..
74.120 Ft
Nettó ár:58.362 Ft
Gyártó: Indecor
100cm átmérőjű yin-yang formájú kétszintű álmennyezet sziget  A Polidecor® XPS álmennyezet szigetek gyors, tiszta és elegáns megoldást nyújtanak lakásunk helyiségeinek megvilágítására.  Ez az álmennyezet sziget ideális választás keleties hangulatú dekor világítás kialakítására. A K-16..
121.789 Ft
Nettó ár:95.897 Ft
Mutasd 1 tól 99 -ig 99 (1 oldalakat)