Mean Well RS-100 tápegység , 12 Volt , 100 Watt , 0-8,5A , ipari tokozott kivitel

Mean Well RS-100 tápegység , 12 Volt , 100 Watt , 0-8,5A , ipari tokozott kivitel


Bemeneti feszültség 88-264VAC~ (50Hz)
Kimeneti feszültség 12V DC (egyenáram)
Stabilizált Igen (12V DC)
Áram 8,5 Amper
Teljesítmény 100 Watt
Méret 159 mm x 97 mm x 38 mm
Kivitel Ipari, fém házas, tokozott,
Csatlakozó sorkapocs, 2 x V(-), 2 x V(+), L,N, védőföld, 

Stabilizált tokozott ipari tápegység, amely alkalmazható biztonságtechnikai rendszerek, eszközök, LED szalagok és egyéb elektromos berendezések megtáplálására. A tápegység kiválasztásánál kérjük hagyjon 15-20 % tartalékot a teljesítménynél, amely a tápegység hosszabb élettartamát biztosítja, illetve lehetőséget ad a tartalékokban lévő teljesítmény későbbi kihasználására. Ügyeljen arra, hogy különböző gyártók más -más fogyasztási és teljesítmény adatot közölnek, azonban a gyártás folyamán vagy a felhasználás és beszereléstől függően ezek eltérhetnek, amely a tápegység túlterhelését is okozhatja. A termék zavarszűréssel nem rendelkezik.

Terhelhetőség LED szalagok esetén:

Névleges/leadott teljesítmény LED szalag 3528x30 LED szalag3528x60 LED szalag3528x120 LED szalag5050x30 LED szalag5050x60 LED szalag3014x120
100 Watt / 80 Watt 32 méter 16 méter 8 méter 10 méter 5 méter 6 méter     
Ügyeljen a LED szalagok helyes betáplálásának kialakítására, szükség esetén kérjen szak tanácsadást vagy keressen fel szakembert. A tápegység bekötéséhez szakember szükséges. A helytelen bekötés a szalagok élettartamát csökkentik, vagy tönkreteheti a LED chipet. Gondoskodjon a szalagok és a tápegység megfelelő hűtésértől, a levegőáramlás folyamatosságáról.

Mechanikai specifikáció:


Tápegységek méretezése LED szalagokhoz

 

A tápegységek különböző kivitelben, névleges feszültséggel és teljesítménnyel rendelkeznek. Legfőbb tulajdonságuk, hogy a hálózati háztartási 230V-os feszültséget kisebb feszültség szintre, 5V, 12V vagy 24V egyenfeszültségre alakítják át, amelyek így már alkalmasak a LED szalagok és LED szalag vezérlők tápellátásának biztosítására. A különböző tápegységek más-más felhasználási területre és környezeti körülnényekhez alkalmasak. A kisebb lakossági rendszereknél egyszerű műanyagházas kiviteleket használhatsz, aminek a maximális teljesítménye 80W, míg a nagyobb lakossági vagy ipari megoldásoknál, rejtett világításoknál például akár a 600W teljesítményű ipari tápegységek is elérhetőek. A táoegységek szükséges kiválasztásához minden esetben az alábbiakat kell előtérbe helyezni:

 

  • A szükséges teljesítmény,
  • Szerelési környezet,

 

LED szalagok esetében a tápegységek méretezése legalább 20%-os tartalékkal történik. A számolási folyamat egyszerű: LED szalag méterenkénti teljesítménye (W) X (szorozva) a szükséges LED szalag hosszával. Példával 10 méter RGB5050/30, azaz méterenként 30 LED -et tartalmazó RGB színes Dekor LED szalag méterenként 4,8W-ot fogyaszt. A 10 méter 10X4,8=48W összesen. Ehhez 48W X 1,25 (20%) teljesítmény szükséges, ami összesen  60W. A telepítéshez legalább egy 60W-os tápegység szükséges. Ez a számolási rendszer minden LEd szalagra érvényes, tehát az 5-12-24 Voltos termékekre is. Ez a módszer azért szükséges, mert a tápegységek minőségtől függően életatrtamuk alatt veszítenek névleges teljesítményükből. Ahhoz, hogy ezt minimumra tudd csökkenteni, vagy akár a szüskéges tápegységet hatékonyabban tud kihasználni eltérhetsz, de használj ebben az esetben stabil kiváló mínőségű Mean Well vagy Scharfer tápegységeket a gyengébb minőségű és olcsóbb tápegységek helyett. Ezeket a tápegységeket akár 90-100%-ban is kiterhelheted, de ügyelj arra, hogy ha egy kisebb bővítést vagy cserét végzel a LED szalagon akkor legyen kisebb tartalékod is. 

Mennyiségi információk:

 

A kosármennyiségek darabban vagy méterben vannak megadva. A kosárban általánosan 1 termék 1 darabot vagy egy métert jelent! Az alumínium profilok, díszlécek, szalagok méterben vannak megadva!

 

Garancia információk:

 

Márkás termékeinkre általában 2-5 év garancia biztosított. NoName termékek esetén 6 hónap vagy 1 év. Egyes termékekre +1év EnergiaHáza Garancia vásárolható. Elemekre, vezetékekre, szerelési anyagokra és az általánosan szereléshez használt segédanyagokra a garancia nem értelmezhető. Garanciális esetben az Általános Szerződési Feltételek és a gyártói vállalások az irányadók. 

 

Szállítási költségek:

 

Lakossági mennyiségnek számító megrendelés esetén a Bruttó fizetendő kiszállítási díjak:  1.490 Forint. Ingyenes szállítás 30.000.- Ft -tól érhető el.  Az utánvételes fizetési díjakat a kiszállítási díj tartalmazza, külön díj nem kerül felszámításra. A kiszállítási díjak minden vásárlói csoportra érvényesek. A nagyobb tömegű és súlyú termékek esetében a szállítási díj eltérhet. Ilyen esetben munkatársaink felveszik Önnel, Veled a kapcsolatot. Klímaberendezéseket előrefizetés esetén ingyenes szállítjuk ki a Midea, MDV és LG márkáinkból. 

A díszlécek és Aluprofilok típusától és mennyiségétől függően csomagolsái anyagköltséget számítunk fel. Aluprofilok esetében legfeljebb Bruttó 500.- Ft, míg díszlécek esetben legfeljebb Bruttó 2700.- Ft, álmennyezeti szigetek esetében legfeljebb Bruttó 7000.- Ft. A díj tartalmazza a futárszolgálatok által előírt minőségű és típusú csomagolóanyagot. Raklapos mennyiségeknél a szállítás ingyenes vagy a szolgáltató árszabása érvényes és egyedi árazású. A raklapos szállítási díj a megrendelt termékek és termékcsoportoktól függően változik. Gyártói szállítás esetén biztosítjuk az ingyenes szállítási feltételeket egy megjelölt helyszínre, ha ez a szolgáltatás elérhető.

 

Várható szállítási határidők:

 

A kiszállítások hétköznap történnek. H-Cs 16 óráig leadott rendelések esetében akár másnapra, P-V rendelések esetében leghamarabb a Hétfői napon. A kiszállítások függvénye a raktárkészlet rendelkezésre állása. Minden folyamatról értesítést küldünk E-Mail formájában. Ellenőrizze Spam fiókját is! 

 

Fizetési lehetőségek:

 

 Üzletünkben és weboldalunkon bármilyen fizetési módot választhatsz. Fizetéshez érintésmentesen használd bankkártyádat vagy az előre utalás lehetőségét. 

  • Banki átutalás: Ha ezt a módszert választod, akkor a termékek árát a visszaigazolásban szereplő bankszámlaszámra kell elutalnod. Ezt követően termékeid átvehetőek vagy kiszállíthatóak.
  • Utánvét: Ha nem bízol az előrefizetési konstrukciókban vagy készpénzzel szeretnél fizetni, akkor válaszd ezt a kényelmes szolgáltatásunkat. A termékeid árát a futárszolgálat munkatársának kell átadnod amikor a termékeidet átveszed. 
  • Készpénz: Üzletünkben készpénzzel is fizethetsz.
  • Bankkártya, Apple Pay, GPay:  Üzletünkben modern érintésmentes fizetést biztosítunk. Használd bankkártyádat, hitelkártyádat vagy fizess még biztonságosabban mobiltelefonod segítségével.

 

Vásárlási lehetőségek:

 

Webáruházunk Online felületén bármikor vásárolhatsz nap 24 órájában. A vásárlásról elektronikus értesítéseket kap, így nyomonkövetheti rendeléseinek státuszát. Üzletünkben a nyitvatartási időben személyesen is vásárolhatsz vagy leadhatod rendelésedet. A készletről érdeklődjön elérhetőségeinken. Külső raktárunk gyorsan elérhető, legtöbb esetben az igényelt termékeket már aznap átveheti. Az előrendelhető termékekre külön ajánlatot adunk! Amennyiben nem talál árazást keresse munkatársunkat.

 

 

  • Cikkszám: EHMWRS100
  • Elérhető: Külső raktárról
  • 9,335Ft
  • Nettó ár: 7,350Ft

Címkék: LED tápegység, Tokozott, Mean Well, Ipari tápegység, LED szalag,

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA