Menu
Kosár

EVLink Álló elektromos autótöltő állomás 1x T2 - 22kW

EVLink Álló elektromos autótöltő állomás 1x T2 - 22kW
22KW Fehér IP54
Kedvezmények
Vásárolj nagyobb mennyiségben és megadjuk a legjobb gyártói árakat.
Gyors kiszállítás
Készleten lévő termékeinket akár 24 órán belül megkaphatod!
Tanácsadás
Írd meg nekünk elgondolásodat és munkatársunk segít az elképzeléseid megvalósításában.
EVLink Álló elektromos autótöltő állomás 1x T2 - 22kW
1.129.157 Ft
Nettó ár: 889.100 Ft
Általános adatok
Felszerelés módja Oszlop
Elektromos adatok
Csatlakozó típusa T2
Csatlakozók száma 1
Földelési rendszer TN, IT, TT
Főáramköri feszültség (V) 380-450V
Vezérlőáramökri feszültség (V) 230V
Névleges teljesítmény (W) 22KW
Jellemzők
Szín Fehér
Környezeti adatok
IK védelmi szint IK10
IP védelmi szint IP54

EVLink Álló elektromos autótöltő állomás 1x T2 - 22kW - Schneider 
Általános jellemzők:


A közeljövőben a gépjárművek használatát már környezet barátabb fosszilis üzemanyagok nélkül képzeljük el. A napi közlekedésben a munkába járás, a munka közbeni gépkocsi használat és a szabadidős használatban is más-más távolságokat és igényeket kell kielégíteni. A szolgáltató vállalatok több féle megoldást kínálnak felhasználóik számára, hogy a közlekedés a legrugalmasabb és költséghatékonyabb módon történhessen. Az Energia Háza által forgalmazott elektromos autótöltő állomások úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek mind a vállalati szolgáltatások és igények kialakításához, illetve az otthonok e-mobilitásának megoldásához, előmozdításához. Egy töltőállomás üzemelhet ingyenesen és bárki számára elérhető módon, azonosítással és bárki számára ingyenesen elérhető módon vagy azonosítással és fizetési megoldásokkal, amikor a felhasználó visszafizet a szolgáltató részére a felvett energiamennyiségért cserébe. A különböző lehetőségek mind készen állnak arra, hogy Ön bármelyik megoldást is választva szolgáltatója és/vagy felhasználója legyen egy elektromos autótöltő állomásnak. 


Előnyök ha Ön szolgáltató vagy munkáltató:


Az elektromos autók trendje egy fejlődési szakaszban van és fontos, hogy Ön rendelkezzen olyan lehetőségekkel, amit dolgozói használni tudnak közlekedésük támogatására. Ha dolgozója elektromos autóval közlekedik, Önnek szükséges egy megbízható partner és termék ahhoz, hogy a munkába járás és hazaindulás között egy elektromos autót tölteni lehessen. Ehhez a különböző megoldások és állami kedvezmények teljes sora áll rendelkezésre. A beruházás költsége így több féle módon is megtérülhet. Igénybe vehet különböző támogatási kedvezményeket és kiszámlázhatja az eladott, felhasznált energiát. Szükség esetén azonosíthatja a felhasználót is. Egy töltő állomás telepítésével Ön nem csak hozzájárul dolgozói és a céges e-autóflotta optimalizált működéséhez, hanem láthatóan mások számára részt vesz egy trendben és kimutatja elköteleződését, amely üzenetet hangsúlyozhatja dolgozói és partnerei, vevői részére is. A dolgozók nem kell, hogy autójuk mellett álljanak, miközben munkájukat végzik, az autó automatikusan tölt és a töltő ügyel a töltési folyamatok biztonságára.


Előnyök, ha Ön felhasználó:


Amikor megvásárolja az elektromos autóját az egyik legfontosabb kérdés a megtehető hatótávolság és a közben lévő elektromos töltőállomások közötti távolságok, ezek elérhetőségei. A legtöbb esetben a töltőhálózatok arányosan épülnek ki az elektromos autók értékesítésével és terjedésével. Ahhoz, hogy Ön mindig naprakészen és a legoptimálisabban töltse autóját igény merül fel egy nagyobb teljesítményű otthoni töltőállomásra, amivel a gyári tartozékoknál gyorsabban és hatékonyabban tudja tölteni autóját. A gyorsabb töltés szabadabb időbeosztást és mozgást is biztosít és nem szükséges azonosítás sem. 


  

Címkék: EVLink , Töltőállomás ,