Menu
Kosár

Lec-09 Beépíthető lámpatesthez díszléc

Lec-09 Beépíthető lámpatesthez díszléc
Kedvezmények
Vásárolj nagyobb mennyiségben és megadjuk a legjobb gyártói árakat.
Gyors kiszállítás
Készleten lévő termékeinket akár 24 órán belül megkaphatod!
Tanácsadás
Írd meg nekünk elgondolásodat és munkatársunk segít az elképzeléseid megvalósításában.
Lec-09 Beépíthető lámpatesthez díszléc
  • Készlet: Várhatóan 1-3 nap
  • Gyártó: Indecor
  • Cikkszám: EHIDLec-09
4.995 Ft
Nettó ár: 3.933 Ft

A díszléc ára méterben van megadva, de 2 méteres szálban kapható

 Oldalfali Spot Világítás Díszléc 190x40


Spot lámpák elhelyezése oldalfalra polisztirol díszlécben. Gyorsan egyszerűen még házilag is elkészíthető. Nem kell gipszkartonozni, fúrni, porolni, elvédőzni!

Egyszerűen ragaszuk az oldalfalra, körkivágó segítségével vágjuk ki a helyét a spot lámpatestnek, fessük le az oldalfal színével. Elektromos vezetékek elkészítése után, a foglalatok (GU10-MR16) kiállása a már kivágott kör helyén. A lefestett spot lámpa díszléc teljes megszáradása után pattintsuk a helyére a beépíthető spot keretet, lámpatestet, majd tegyük a foglalatba a LED izzó fényforrást.

Ebben a speciálisan a világításhoz készített díszléc tetején elrejthetőek nem csak a világítás vezetékei, hanem akár koax kábelek is.

Díszléc tetejére tehetünk öntapadós flexibilis LED szalagot rejtett világítás, hangulatvilágítás készítéséhez.

Nem ajánlott! a hagyományos Halogén fényforrást a díszlécbe használni, mivel a túl nagy hője megolvasztja a polisztirol díszlécet!

Extrudált (XPS) polisztirolból Fehér színben készül termékünk, 2 méteres szálakban gyártjuk, a könnyebb, egyszerűbb, és gyorsabb beépítése végett. A rövidebb 125cm-es díszlécekhez képest kevesebb a toldás, ezáltal akár házilag is kevesebb idő alatt készül el. Festésük vizbázisu oldószermentes festékkel (Héra) tetszöleges színre festjük.

Jó tanács!
Ne használjunk ragasztásukhoz Akril festhető tömítő anyagot, mert előbb-utóbb az anyag a helyiség hőingadozása végett zsugorodni fog, ezáltal a díszlécek illesztéseinél valamint az aljánál, tetejénél ahol kihúztuk tömítő anyaggal repedés fog keletkezni.

Egyéb felhasználási ötletek:

Lec-09 lécünkkel a mennyezeten kazettás álmennyezet rendszert tudunk kialakítani, a LED spotokat 3 vagy 6 wattos LED panelekkel helyettesítve.

Ezzel a léccel akár oldalfalon, akár a mennyezeten esztétikus “dobozolást” készíthetünk abban az esetben, ha a falba vagy mennyezetbe vésés nélkül szeretnénk új vezetékeket, koaxkábeleket vinni akár álmennyezet szigetekhez, vagy bármilyen elektronikai eszközökhöz.