Menu
Kosár

Autó, motor, kerékpár Izzó

A gépjárművekhez, motorkerékpárokhoz és kerékpárokhoz magas minőségű izzók javasoltak a biztonságos közlekedés és a megfelelő látási viszonyok érdekében. Az Energia Háza kínálatában megtalálod a számodra szükséges LED és Xenon égőket, LED-es menetfényeket és egyéb egységcsomagokat és speciális izzókat, égőket is. Portfóliónk folyamatosan bővül, legtöbb termékünket raktárról vagy 1-2 napos beszerzési határidővel átveheted boltunkban vagy kiszállítjuk neked akár ingyenesen is. Vásárolj minőségi gépjármű LED izzókat nálunk és gyűjtsd a hűségpontjaidat, amelyeket később levásárolhatsz áruházunkban! 

Gyártó: Osram
Osram LEDsBike sorozatú kompakt LED-es kerékpár lámpatest hobby kerékpárosok részére. A 155lm fényáram biztosítja, hogy a kerékpár akár 200 méterről is észlelhető legyen. Kiválóan alkalmas éjszakai nem verseny célú sportoláshoz. A lámpa 2 darab AA típusú elemmel működik. Nagyon könnyen szerelhető, u..
7.690 Ft
Nettó ár:6.055 Ft
Gyártó: Osram
Osram LEDsBike sorozatú kompakt LED-es kerékpár lámpatest hobby és haladóbb kerékpárosok részére. A 225 lm fényáram a legintenzívebb  megvilágítást biztosítja, hogy a kerékpár akár 300 méterről is észlelhető legyen. Kiválóan alkalmas városi és távolsági éjszakai nem verseny célú sportoláshoz. A..
16.999 Ft
Nettó ár:13.385 Ft
Mutasd 1 tól 2 -ig 2 (1 oldalakat)