Volt már problémád a LED szalagok kiválasztásánál? Akár végfelhasználó, akár kivitelező vagy minden esetben a legmegfelelőbb világítási komfort megteremtése a cél. A jó világítás csökkenti a stresszhatásokat, a szemnek kellemetlen fényvisszaadásokat, tükröződéseket. Mindig a legjobbat várjuk el a legoptimálisabb áron, feleljen meg követelményeinknek, legyen hangulatos, adjon megfelelő fényt, legyen fényerőszabályozható és egyszerűen fogalmazva olyan amilyet elgondoltunk. Az Energia Háza szakemberei pontos mérlegeléssel választják ki a forgalmazni kívánt és ajánlható termékek skáláját, figyel a gyártó minőségi követelményeire, garanciális ügyintézésére és szakmai hátterére. A LEDTECH COB szalagok megfelelnek az általános elvárásnál is magasabb követelményeknek!

Hova telepítsem a COB LED Szalagot?


A LEDTECH COB LED szalag legjobb választás olyan dekorációs és akár fővilágítások kialakítására, ahol a LED szalag látható vagy látható alumínium LED profilban van elhelyezve. A folyamatos fényleadás ami a magas méterenkénti LED chip számából adódik teljesen pontozódás-mentes, a vékonyabb LED alumínium profilokban sem tapasztalható semmilyen látható jelenség, így a fény teljesen homogén. Kiválóan alkalmazható oldalfalak és mennyezetek vonalszerű és megtervezett formavilágú fények kialakításához, lakossági és közösségi épületekben is. Ilyen megoldások például a csempe és gipszkarton LED alumínium profilokba épített fények kialakítása. 

LEDTECH / LEDPROFILES COB LED Szalag paraméterek


A LEDTECH COB LED szalagokat megvásárolhatod 480LED/m, azaz 5 méteres tekercs esetén összesen 2400 LED chippel, 3000K, 4000K és 6000K színhőmérséklettel, amelynek a fényei a Meleg fehér, Nappali természetes és a Hideg fehér fények. A COB LED szalag teljesítménye 9,6W/m, feszültsége 24VDC, fényárama 900lm/m és a fényvisszaadási indexe CRI 85-90. A LED szalag szélessége 8mm ami bármilyen LED alumínium profilunkba beragasztható. A 24VDC feszültségszint nagyban elősegíti a kisebb átfolyó áramok átfolyását, miközben a LED szalag sokkal alacsonyabb hőmérsékleten tud működni, mint a 12VDC változatok. A termék ár/értékaránya is elég kedvező, figyelembe véve a LED chipek számát és a magasabb CRI értékeket. A magasabb CRI által sokkal természetesebben adja vissza a megvilágított tárgyakról a visszaérkező fényt, a szemnek sokkal kellemesebb és élesebb lesz a vizuális megjelenés, élmény. Kiválóan alkalmazható ezért élelmiszerek megvilágítására is, termékek megvilágítására üzleti felhasználások esetén. A LED szalag IP20 védelemmel rendelkezik, beltéren javasolt. A COB LED szalag rendelkezik számos kiegészítővel, mint a COB toldóelemek, sarokcsatlakozók vezetékkel. A 24VDC szalagok vezérléséhez ajánljuk a Miboxer  (Mi-Light) termékeket, amelyek alkalmasak a 12-24VDC feszültségű LED szalagok szabályozására normál vezérlésektől a DALI, DMX és egyéb komolyabb üzleti megoldások vagy intelligens otthonokkal telepítve.