Design Csillárok

Írta admin 2017/06/29 0 Kommentek Otthon Trend,Termékbemutatók,

Optonica Design csillárok és függesztett lámpákDesign függesztett lámpák, csillárok

 

EnergiaHáza LED lámpa webáruházunk ez úttal Design függesztett lámpákkal bővült. Kínálatunkat folyamatosan újabb darabokkal egészítjük ki ezért érdemes sűrűbben visszatérni az oldalunkra. 

A PD90xx sorozatú Optonica csillárok úgynevezett 3D mintázatú üvegbúrával rendelkeznek, amelyek a megfelelő fény leadása mellett különböző fényjátékokat és effekteket is biztosítanak. A 3D üvegburán keresztűl átszűrödő fény tűzijáték szerű, kör vagy négyzetes mintázatú effektekkel díszítik a helyiségeket. A fény a búrán 3D mintákat világít meg és ezen keresztül jönnek létre a falra és mennyezetre vetődő effektek. A csillárok réz vagy króm feüggesztékekkel készülnek. 

A design függesztett lámpákhoz, csillárokhoz használjon megfelelő E27 foglalatú LED égőt. Nézze meg aktuális Design lámpáinkat és válasszon kedvére való fényjátékokat.

A Design csillárok kiválóan alkalmazhatóak lakossági otthoni felhasználásra konyhában, nappalikban, gyerekszobákban és ideális a kávéházak, kávézók, bárok, hotelek és motelek, éttermek hangulatvilágításának kialakítására. 

 

Áruházunk katalógusválasztékából közel 2000 féle lámpatestből, csillárból, fürdőszobai, szobai és asztali lámpából választhat. Kérje segítségünket és ajánlatunkat, keressen bennünket bizalommal.

Komment hozzáfűzése