Kanlux GU10 és MR16 LED spotkeretek

Írta energiahaza 2017/06/12 0 Kommentek Otthon Trend,

Kanlux GU10 LED izzó és MR16 LED izzó keretek, spotkeretek teljes választéka az EnergiaHáza Webáruházban. 

 

Szuper spotkeret akciók, közel 100 féle típus választéka, egyes, 2-es, 3-as és 4 - es spotkeretek raktárról vagy 24 órán belül! A LED spotkeret nem egy egyszerű lámpatest, hanem az otthonunk díszítőeleme a belsőépítészet megvalósulása a világítástervezésben és világítástechnikában.

 

Miért Kanlux, ha LED spotkeretet vásárolunk?

 

A Kanlux a minőséget biztosítja, nevét a szakmában úgy képviselik, mint a minőséget, referenciát mások előtt. Emeli az élményt ha tudjuk, hogy a megvásárolt termékek minőségi anyagokból és gyártótól származnak. A Kanlux keretek erős alumíniumból, ötvözetekből és öntvényekből készülnek ügyelve az állandó minőségellenőrzésre, méretbeli egyezőségekre, a minőségi felfogatásokra. A Kanlux LED spotkeretek biztos, hogy méretben iagzodnak a LED spot izzókhoz, legyen az GU10 vagy MR16 foglalat.

 

Mi az a spotkeret? Mire való? Hogyan szereljem fel?

 

A GU10 LED izzó és az MR16 LED izzó típusok igényelnek egy különleges keretet, amely fenntartja őket a mennyezeten. A tartást egy keret biztosítja, amely meggátolja, hogy a LED lámpa kiessen a lyukon. A keretbe történő rögzítást egy kis feszítő gyűrű vagy körgyűrű biztosítja, amelyet egyszerűen összenyomva lehet a LED fényforrást kiemelni. A keret beszerelése szintén egyszerű, bárki meg tudja csinálni pár olcsó szerszám segítségével is. A keretet a gipszkarton álmennyezetben vagy bútorlapokban egy szintén rugós rögzítő, a rugós fűl tartja fent. Ezt a fület a spotkeret tartalmazza, azzal egybe van építve. A fület csak be kell pattintani a körvágóval kivágott lyukba. A körvágóval kivágandó lyuk méretét feltünteti a gyártó a spotkeret csomagolásán. A lyuk mérete általában 60-85 mm átmérőjű kör, amelyet általában minden körkivágó készlet tartalmaz. A LED spot égőhöz minden esetben feltüntetik, hogy milyen foglalattal van ellátva a csomagolás vagy tartalmaz e a csomagolás ilyen egységet. A kanlux általánosságban az MR16 foglalattípussal szállítja a LED spotkereteket, de az EnergiaHáza webáruházban igen kedvező árban megvásárolhatóak a GU10 LED spotkeretek is. Az EnergiaHáza Webáruházban minden LED GU10 izzó és MR16 LED izzóhoz kapható spotkeretnél feltüntettük a méretezési rajzokat is, így már a vásárláskor is tudni fogja, milyen méreteket kell kivágnia, vagy milyen méretű spotkeretet tud a meglévő helyére betenni.

 

Ezekre lesz szükséges a Kanlux spotkeretek felszereléséhez:

 

Körkivágó készlet Akkus fúrógép Foglalat LED spotkeret MR16 vagy GU10 LED spot égő

 

Díszes, egyszerű, alumínium, modern, öntvény, dönthető vagy billenő spotkeret? Milyen legyen a LED spotkeretem?

 

A LED spotkeretek nagyon széles választékban találhatóak meg az EnergiaHáza webáruházban. Kérjen bármely munkatársunktól felvilágosítást vagy tanácsot ha nem tudja eldönteni milyen az Ön igazi stílusa vagy belsőépítészeti megoldása. Kereskedő és Tervező vállalatunknál a munkatársak többnyire már részt vettek építészeti projektekben is, így készséggel állnak rendelkezésére. A Kanlux keretek minden belsőépítészeti  stílushoz rendelkezésre állnak és magukban hordozzák a Kanlux minőségi elvárásait. Az aláábi példákkal illusztráljuk a keretek stílusát, gyártási technológiáját:

 

Egyszerű keretek Alumínium és ötvözet keretek Szálcsiszolt keretek Csiszolt keretek Üveg keretek Öntvény keretek

 

A LED spotkeret kiválsztásakor figyeljen a fényforrás mellet lévő anyagok egyensúlyára, színeire, felületére. Figyelje meg, hogy milyen anyagból vannak a padlóváltók, kilincsek, bútorfoggantyúk, konyhabútorok, gépek és berendezések. Ügyeljen a stílusra, modern környezetben inkább a szálcsiszolt, csiszolt, míg antik bútorok mellé az öntvény vagy ötvözetből készült keretek ajánlottak. Üzletterekben, üzlethelyiségekben, irodákban az egyszerű letisztult fehér vagy színes keretek illeszkednek, nagy üvegfelületeknél, kristályok mellett az üvegkeretek nyújtanak gyönyörű egyedi hangulatot. A kerek és négyzet formák váltakozhatnak is, a billenő, dönthető és a fix LED spotkeretek pedig közvetlenül oda sugározzák a fényt ahol szükség van rájuk. A korszerű energiatakarákos spotok, az MR16 12 Voltos LED égők és a GU10 230 Voltos LED égők pontos kiválasztása hozzájárul a megfelelő esztétika, építészet és a világítási élmény kialakítsához. A LED spot égők kaphatóak szűk és széles sugárzási szüggel, gyenge 3 Watt vagy erős 7-9 Wattos teljesítménnyel, több féle színhőmérsékletben, vagy akár Kanlux Tricolour változtatható színárnyalatú kialakításban, dimmelhető vagy nem dimmelhető változatokban. 

 

Hol alkalmazhatok LED spotkeretket?

 

Bárhol, de a leggyakrabban és általában

  • nappalik, konyhák, hálószobák, közlekedők, gardróbok, fürdőszobák spot lámpatesteiként és díszítőelemeiként,
  • bútorok, tetőszerkezetekbe épített lámpatestekhez,
  • közösségi épületekben, ügyfélszoláglati terekben pultvilágítások spot égőihez,
  • bárok, szórakozóhelyek, kávézók fő és kiegészítő világításainak díszítéseként, 
  • kórházak, irodaépületek, gyorsétteremek mosdóhelyiségeinek lámpatesteihez,

 

Fotógaléria LED spotkeretekkel: