Kapego LED vezérlők

Írta admin 2018/11/19 0 Kommentek Termékbemutatók,

KAPEGO - Minőség és megbízhatóság a LED szalag vezérlésekben!

 

A Kapego vezérlők számos lehetőséget kínálnak a világítási projektek területén. A vezérlők nagy rugalmasságban telepíthetők beltéren és kültéren is. A Kapego LED szalagokkal kombinálva lakossági otthoni, kisvállalati és ipari, közterületi projektekben is a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb design és fővilágításokat valósíthatod meg. 

 

 

Rugalmasság - Valósítsd meg elképzelésed!

 

A Kapegó kínálata mindenben támogat téged, amihez az EnergiaHáza további tervezéssel és támogatással, de akár kivitelezéssel is segtíségedre van. Mindegy, hogy elképzelésedet beltéren vagy kültéren szeretnéd megvalósítani, a Kapego minden megoldásra kínál egy megfelelő terméket. A termékkínálatban megtalálod az egyszínű szabályozókat, amivel a fehér vagy a színes szalagokat tudod működtetni. A további portfólióban rendelkezésedre állnak a többszínű szalagokhoz fejlesztett termékek, mint a CCT - változtatható fehér fényekhez szükséges termékek, az RGB és RGBW LED szalagokhoz szükséges termékek, amivel a designosabb világításokat valósíthatod meg. Nem feledkezett meg a Kapego a zenei sítlusodról sem, ugyan úgy, ahogy a bárokról, bulikról és egyéb zenei projektekről. A kínálatban széles skálában találsz DMX vezérléseket, pultokat, fali és egyéb távirányítókat. A sok rugalmasság mellett olyan szerelési megoldások is rendelkezésedre állnak, amit más rendszerekkel nem biztos, hogy meg tudsz valósítani.   

 

 

 

Kiépítés korlátok nélkül!

 

A rádiós átvitelnek köszönhetően a vezérlőt bárhol elhelyezheted egy szekrényben, szerelődobozban vagy az álmennyezet felett. DMX eszközöket egyszerűen csatlakoztathatod a zenei pultokhoz vagy kompatibilis termékekhez. A rádiófrekvenciás megoldás nem szab korlátokat, mint az infa vezérlők esetében azok mindig problémába ütköznek. A kapego termékeknél a vezérlők és a távirányítók távolsága akár 20 méter is lehet rálátás nélkül. Valósíts meg egyedi szabályozásokat, vezérléseket még nagyobb területen! A Kapego vezérlőkkel olyan LED szalag szabályozásokat tudsz megvalósítani, amely akár több tíz vagy több száz méternyi egyidejű vezérlést igényelnek. A vezérlők lehetnek Master és Slave egységek, amit egymástól 100 méterre is telepíthetsz. A Master és a Slave eszközöket CAT5 vezetékkel tudod összekötni. 

 

 

 

 

Robusztusság - azt csinálja amit Te akarsz!

 

A termékek nem csak esztétikusak és designosak, de kialakításuk a legmegbízhatóbb technológiákat tükrözik. A fali vezérlők, DMX pultok, távirányítók kilakítása az ergonómikuság mellett időtálló és minőségi anyagokból készülnek. A vezérlők kopakt méretűek, hosszú távú megbízhatóságukat a minőségi ipari elektronikai alkatrészek és erős fém ház jellemzi, míg a LED szalagok bekötéséhez könnyen szerelhető sorkapcsokkal rendelkeznek. Ezek a termékek azokat a parancsokat hajtják végre amire utasítod egy távvezérlővel vagy hangokkal és egyéb bemeneteken keresztük. Az idő pontossága, a vezérlés finomsága egyaránt megfelel a legjobb várakozásoknak is. A Kapego egy nélkülözhetetlen eszköz az intelligens világítások és vezérlések, a modern építészet és a luxus terén. 

 

Komment hozzáfűzése