Gondoltál már arra, hogy megvilágíts egy polcot, bárpultot vagy kisebb hangulatot lopj az esti órákba beltéren vagy kültéren egyaránt? Erre itt a legújabb Miboxer (Mi-Light) mini spot lámpa, ami egy sima LED szalag vezérlő és távirányító segítségével vezérelhető, fényereje szabályozható. A Miboxer mini spot lámpa megvásárolható CCT- azaz változtatható fehér fényűben, ami a hideg és a meleg fehér fény tartományaiban változó fényeket biztosít, illetve RGBW színes és fehér fényű kivitelben. A Miboxer (Mi-Light) mini spot lámpa ideális kiegészítője a nappaliban lévő polcoknak, bárpultoknak, egyéb dekorációs megoldásoknak.


MIBOXER / MILIGHT Mini LED Spot lámpa és ami szükséges a működéséhez


A MIBOXER / MILIGHT termékek kompatibilisek egymással ami széles körű lehetőségeket kínál a világítási megoldások tervezésében és megvalósításában. A világítás kiépítéséhez szükséges az FUTSL212 CCT változtatható fehér fényű vagy színes világítás esetén az FUTSL412 típusú RGB+W min spot lámpa. A LED lámpák működéséhez szükséges egy LED szalag vezérlő ami a színek vezérlését biztosítja és egy 12VDC kimenetű tápegység. Működtető tápegységnek a Mean Well RSP, LPV, HLG sorozatát javasoljuk, amelyből megtalálhatók a szükséges teljesítményű termékek. A vezérlőkből a FUT035 és FUT038 típusok szükségesek. Az összeszereléshez csatlakoztatni kell a lámpákat a vezérlésekhez, amiből akár 40 darabot lehet egyetlen vezérlőre csatlakoztatni párhuzamosan, ezt követően a vezérlőt csatlakoztassuk a tápegységhez és azt a 230V-os hálózathoz. A tápegységnél gondoskodjunk, hogy építsünk be egy hagyományos 1 pólusú kapcsolót a leválasztáshoz, arra az esetre, hogy a tápegységet le tudjuk választani a hálózatról. Ugyan a MIBOXER vezérléseken lévő LED szalagokat vagy spot lámpákat távirányítóval is le tudjuk kapcsolni, célszerű ezt egy külön kapcsolóval is megtenni. A beállítások minden esetben megmaradnak, tehát nem kell újra beállítani a szükséges fényt. A spot lámpa 3W teljesítményű, tokozott fém burkolattal rendelkezik ami egyben biztosítja a kiváló minőségű LED chipek hűtését is. A lámpa kétszer nagyjából fél méteres kábelkivezetéssel rendelkezik, aminek a végein 1-1  vízmentes csatlakozó van, a be-és a kimenet részére. Ezzel a lámpák sorolhatóak is és tartozékként további 1 méteres hosszabbító kábelek is vásárolhatóak hozzá.


Bárhova szerelheted


Tökéletes megoldása gipszkarton és egyéb anyagból készített álmennyezeti világításoknak is, ahol akár fővilágítás is kialakítható belőle. A szűkebb fényszórás miatt a telepítési sűrűségtől függően elegendő fényt ad egy fürdőszoba vagy kültéren egy fedett terasz mennyezeti világításaként is. Kővel burkolt falazatok vagy 3D falburkolatok surló fényeinek megvilágításához is ideális, például éttermek, irodaházak vagy akár otthoni nappalik épülethomlokzatok esetén. A Miboxer LED spotlámpához szükséges egy LED szalag vezérlő, ami CCT vagy RGBW típusú, ezekre akár 40 darab lámpa is felfűzhető, szükséges 1 távirányító vagy fali vezérlő panel és egy 12VDC feszültséggel működő tápegység. Ezeket a legjobb minőségben megvásárolhatod az Energia Háza weboldalán vagy üzletében. A 12VDC gyengeáramú kábelezést igényel, a lámpák így bármilyen vizes helyiségbe és kültérre is szerelhető.