Miboxer WiFi 2,4GHz Gateway

Írta admin 2020/03/20 0 Kommentek Termékbemutatók,

Miboxer WiFi 2,4GHz Gateway Mi-Light, Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilis - LED panelekhez, LED szalag vezérlőkhöz, LED reflektorokhoz, LED kerti lámpákhoz.

 

A Miboxer (korábban Mi-Light) legújabb terméke a kényelemért. Valósítsd meg a legkényelmesebb komfortot otthon vagy az üzletedben. Minden automatikusan címzethető Miboxer termékkel kompatibilis eszköz ami teljesen komplexé teszi az okos (SMART) világítást. A kedvező ár / értékarány mellett a legtöbb távirányító típust kiváltja és számtalan vezérlési és időbeállítási lehetőséget kínál. Feltanítása igen egyszerű és pár perc alatt megvalósítható. Nézzük a legjobb tulajdonágokat:

 

  • Kompatibilítás: támogatja a Mi-Light, Amazon Alexa és a Google Assistant eszközöket és protokolokat. Minden ilyen termék elérhető a támogatott rendszerekről is, így a termékkínálat is a legszélesebb körben támogatott. Kompatibilis a Miboxer és a Mi-Light LED vezérlőkkel, LED reflektorokkal, LED kerti lámpákkal, LED égőkkel, LED panelekkel.
  • Teljes körű szabályozhatóság: A fényerő növelése és csökentése mellett szabályozható vele a színárnyalat és a teljes színskála. Ha csatlakoztatod más rendszerekhez akkor élvezheted a hangvezérlés további kényelmi szolgáltatásait is. 
  • Távoli vezérlés mobiltelefonnal: Az ingyenesen letölthető applikációt megtalálod az Apple Store és a Google Play aruházban is. Az applikáció kétirányú kommunikációt biztosít a termék és a mobiltelefon között, így minden beállítás továbbításra kerül akkor is, ha egy LED eszközt távirányítóval is vezérelnél. Ebben az esetben az Applikáción is párhúzamosan az aktuális beállítás jelenik meg. 
  •  Nagyon könnyű és kicsi: A Miboxer 2,4GHz WiFi Gatway mindössze 15mm vastag és csak 23Gram. A tartozék USB kábel 1 méteres. Az eszközt érdemes a meglévő WiFi routerhez legközelebb elhelyezni. Az elheklyezés a kis méretnek köszönhetően bárhol lehetséges ahol van WiFi kapcsolat. Az eszközt akár fel is lehet ragasztani a TV hátuljára. Ügyelj arra, hogy a működéshez kizárólag a 2,4GHz tartomány szükséges és a feszültségnek is 5V és legalább 1000mA-nek kell lennie.
  • 4G támogatás: a Miboxer applikáció és a Miboxer 2,4GHz WiFi Gateway támogatja a 4G mobilhálózatból érkező vezérlőjeleket, azaz bárhonnan és bármikor szabályozhatod ezen keresztül a csatlakoztatott termékeket. Nem szükséges a mobiltelefonnak a WiFi hálózatra csatlakoznia, elegendő egy mobilinternet is. Ezért a szolgáltatásért a szolgáltató díjakat számolhat fel!
  • Időbeállítások: Az ingyenesen letölthető Miboxer Mobilapplikációban beállíthatsz különböző automatikus ki-és bekapcsolási időket minden LED eszközödhöz. Kiválóan alkalmas például ha távol vagy biztonsági megoldásként vagy a kerti lámpák, járdavilágítások és garázsbeállók automatikus kapcsolásához.

 

 

 

 

 

 

Címkék: Miboxer Mi-Light