Menu
Kosár

INELS

Gyártó: INELS
Az Inels RF KEY fehér 4 gombos távirányító kompatibilis az INELS Okos Otthon termékekkel amelyeket teljes körűen tud kapcsolni, vezérelni akár 200 méteres távolságból. A távirányítóval nem szükséges megvásárolni az Inels RF központi egységet, e nélkül is minden rádiós INELS  vezérlővel öss..
10.771 Ft
Nettó ár:8.481 Ft
Gyártó: INELS
Rádiós több funkciós kapcsoló, amely ideális olyan helyiségekben lévő szerelésre, ahol a szabad kábelezés már nem megoldható. A LOGUS design illeszkedik az egész LOGUS90 kapcsolócsaládba. A kapcsoló egy fedlappal és két funkcióbillentyűvel rendelkezik, használható egyszerű be és -kikapcsolásra de di..
14.516 Ft
Nettó ár:11.430 Ft
Gyártó: INELS
Rádiós több funkciós kapcsoló, amely ideális olyan helyiségekben lévő szerelésre, ahol a szabad kábelezés már nem megoldható. A LOGUS design illeszkedik az egész LOGUS90 kapcsolócsaládba. A kapcsoló egy fedlappal és 4 funkcióbillentyűvel rendelkezik, használható egyszerű be és -kikapcsolásra de dimm..
16.396 Ft
Nettó ár:12.910 Ft
Gyártó: INELS
INELS 5474 "A Fények Játéka Szett" - 3 darab LED égővel és 1 darab RF központtalAz INELS "Fények Játéka Szett" nem csak egy okos világítás, hanem egy kiváló indulás az okos otthon felépítése felé. A színes RGB LED égőket mobiltelefon segítségével lehet szabályozni, állítani lehet a fényerőt és a szí..
115.019 Ft
Nettó ár:90.566 Ft
Gyártó: INELS
INELS 5475 Rádió és zene egy kapcsolónyi felületen szett - zene online rádióból és telefonrólA "Rádió és zene egy kapcsolónyi felületen szett" egy újabb lépés az okos otthon felé. Ezzel az egységgel esztétikusan rejtheted el a konyhában, nappaliban de még a fürdőszobában is a zenét. Nincs jobb dolog..
108.085 Ft
Nettó ár:85.106 Ft
Gyártó: INELS
INELS 5476 Költséghatékony fűtés szett - költségcsökkentés okosanA fűtési számlánk az egyik legnagyobb tételünk még mindig a rezsiben. Ideje csökkenteni és ezt okosan csinálni. A Költséghatékony fűtés szett tartalma egy kezdő lépés ehhez, amit bármikor további INELS okos otthon elemekkel kiegészíthe..
194.913 Ft
Nettó ár:153.475 Ft
Gyártó: INELS
Vezeték nélküli rádiófrekvenciás RF multifunkciós fényerő szabályozó, dimmer az Inels RF control rendszerhez. A fényerőszabályozó kialakítását úgy tervezték, hogy az elférjen egy szerelvénydobozban is. Az INELS RFDEL-71B dimmer modul kompatibilis az R, L, C, szabályozható LED fényforrásokkal és ener..
34.022 Ft
Nettó ár:26.789 Ft
Gyártó: INELS
A szett tartalmaz egy RGB LED izzót, egy kapcsolt dugaljat, egy IP kamerát, és egy intelligens RF boxot. Ezek az egységek az egyszerű telepítés érdekében előprogramozottak, így könnyen telepíthetők. A rendszer  akár 40 további egységgel bővíthető. Az okostelefonra telepíthető díjmentes alkalmaz..
99.899 Ft
Nettó ár:78.661 Ft
Gyártó: INELS
RFSA-11B Egyfunkciós kapcsoló egy vezérelhető kimenettel bármilyen elektromos eszköz kapcsolására. A termék kompakt mérete lehetővé teszi, hogy szerelődobozba meglévő szerelvények alá is beépíthető legyen. A kapcsolóval kapcsolható például lámpa, csillár, aljzatok. A szerelvényen egy kézi vezérlésű ..
16.472 Ft
Nettó ár:12.970 Ft
Mutasd 1 tól 9 -ig 9 (1 oldalakat)