Tájékoztatás a koronavírusról!

Tájékoztatás a koronavírus ellen tett intézkedéseinkről határozatlan időre. Kérünk légy partnerünk a védekezésben!


Boltunkban a személyes kiszolgálási rend megváltozott!


Üzletünk teljes időben nyitvatart és látogatható. Nyitvatartásunk Hétfőtől Péntekig 9.00-17.00 óra között. Amennyiben személyesen látogatsz el hozzánk be kell tartanod a mostan javaslatokat és előírásokat. Üzletünkben egyszerre csak 1 vásárló tartózkodhat egyidejűleg, köteles vagy szájmaszkot viselni. Amennyiben bármilyen betegséged van, kérünk személyesen ne keress fel bennünket saját és kollégáink egészsége védelmében. Az Online rendeléseket folyamatosan a nap 24 órájában leadhatod amit a leggyorsabban feldolgozunk és a Sprinter futárszolgálattal eljuttatunk Hozzád. 


Boltunk ügyfélszolgálata és elérhetősége 100%-os segítséget nyújt számodra.  Amennyiben kérdésed merülne fel a termékekkel vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban keress minket teljes bizalommal az ingyenes szaktanácsadásért és segítségért. Megoldjuk az összes felmerült kérdésedet és készséggel adjuk meg neked a legjobb árakat árgarancia programunkban. 


Elérhetőségeink változatlanok:


  • Nyitva vagyunk: H-P, 9.00-17.00 óra között.
  • Telefonszámaink: +36 (70) 609-2300 és +36 (70) 609-3200
  • Címünk: 1095. Budapest, Máriássy utca 4. City Home lakópark "K" épület Fszt 016. üzlet. (Postai küldeményeket ide fogadunk)
  • Email: bolt@energiahaza.hu
  • Elérsz minket a jobb alsó sarokban a Chat ablakon keresztül is, kezdeményezhetsz videóhívást Facetime szolgáltatással és felveheted a kapcsolatot velünk a legtöbb közösségi oldalon keresztül is.  


Megértésedet köszönjük.  

Az Energia Háza Csapata.

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA