Tájékoztatás a koronavírusról!

Tájékoztatás a koronavírusról Határozatlan időre. Kérünk légy partnerünk a védekezésben!


Boltunkban a személyes kiszolgálási rend megváltozott!


2019.Március 17.-től a személyes kiszolgálást határozatlan ideig megszüntetjük, így a termékek személyes átvétele és a bolti vásárlás is szünetel. Az Online rendeléseket folyamatosan a nap 24 órájában leadhatod amit a leggyorsabban feldolgozunk és a Sprinter futárszolgálattal eljuttatunk Hozzád. Sajnos a kiszállítás díja téged terhel, de ebben az esetben a közlekedésed és az időd is költségeit is megspórolhatod és élvezheted a teljes és kényelmes kiszolgálást. A futárnál utánvéttel is fizethetsz. Amennyiben nem szeretnél készpénzforgalmat, kérünk fizess online a Barion rendszerünkön keresztül, amely az egyik legmegbízhatóbb fizetési szolgáltató vagy vásárolj előreutalással. 


Boltunk ügyfélszolgálata és elérhetősége a továbbiakban is 100%-os segítséget nyújt számodra.  Amennyiben kérdésed merülne fel a termékekkel vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatban keress minket teljes bizalommal az ingyenes szaktanácsadásért és segítségért. Megoldjuk az összes felmerült kérdésedet és készséggel adjuk meg neked a legjobb árakat árgarancia programunkban. 


Elérhetőségeink változatlanok:


  • Telefonszámaink: +36 (70) 609-2300 és +36 (70) 609-3200
  • Címünk: 1095. Budapest, Máriássy utca 4. City Home lakópark "K" épület Fszt 016. üzlet. (Postai küldeményeket ide fogadunk)
  • Email: bolt@energiahaza.hu


Fenti kiszolgálási rend határozatlan ideig érvényes, de legkésőbb a Magyar Kormány vagy az illetékes szervek újabb határozatának vagy iránymutatásának kiadásáig,


Megértésedet köszönjük.  

Az Energia Háza Csapata.

29 ÉVES TAPASZTALAT ALAPÍTVA 1991.

SZAKMAI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

MINŐSÉGI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

14-30 NAPOS ELÁLLÁSI GARANCIA