Menu
Kosár

LedvanceLedvance Vállalati megoldások KKV-k és Ipari felhasználók részéreSzemélyre szabott megoldások a modern technológia és a tradicionális világítástechnika ötvözésével. Kérje támogatásunkat és ajánlatunkat a prémium megoldásokra 3 és 5 éves garanciával, amelyet kibővíthet az EnergiaHáza Extra Opcionális Garanciavállalásával is. Nem kell tartania a magasabb áraktól sem, az Energia Háza a végfelhasználók részére havi bérleti konstrukcióban (Lízing) is kínálja a megoldásokat, így kiadásait előre tervezheti a megtakarításokkal és adójának optimalizálásával. A Ledvance portfóliója: fényforrások, otthonokba szánt smart home termékek és lámpatestek professzionális ipari és otthoni felhasználásra.  


A LEDVANCE az OSRAM utódaként jött létre. A prémium márka világvezető az innovatív világítás és SMART megoldások ötvözésében valamint az ipari világítástechnikai megoldásokban. A vállalatnak világszinten is erős viszonteladói hálózata van, folyamatos támogatásra és ügyfél-kapcsolatra épít. A LEDVANCE több mint 120 országban van jelen, 9000 munkatársat foglalkoztat, árbevétele 2014/15 üzleti évben elérte a 2 milliárd EUR bevételt. A vállalatot 2017-ben az vásárolta fel az IDG Caputal Partners befektető, az MLS Co. Ltd. világítástechnikai vállalat és a Yiwu kínai állami tőkelap. 

A vállalat vezérigazgatója Dr. Jacob Tarn, aki korábban a Samsung Electronics ügyvezetője és igazgatója volt, alapítója az Epistar és a TSMC-Solid Statses Lighting vállalatoknak. Célkitűzése és priorítása a vállalat átalakítása a jövő kihívásainak.


Az Energia Háza által is kínált portfólió:


  • Beépíthető kis méretű LED panelek,
  • Mélysugárzó LED lámpatestek,
  • Por és pára mentes LED lámpatestek,
  • LED lineáris kompakt lámpák,
  • LED Csarnok világítók,
  • LED Reflektorok,
  • LED panelek,


További információkért keresse üzleteinket és ügyfélszolgálatunkat, kérjen egyedi személyre szabott árakat.

Telefon: +36 (70) 609 2300

Email: bolt@energiahaza.hu